![]() |
|
|
OmG przypadkiem mi sie kliknelo ;D wiec...
o0 gz DHQ :) |
|
Kasia i Tomek! ehe! :D
|
Cytuj:
@Kenti Ja juz wiem z kim grasz !! a co do tego napiedzielannia nas na Yalaharze To zLR byl noob owner Sepha a jak wpadli z LR ci co nas rzekomo mogli ubic TO czekali na pozwolenie ktorego by i tak nie dostali bo tego ownera nikt nie lubi :P z reszta nvm :) Expic wbijac lvle :D Niedlugo banshee questa chce machnac Takze rlx |
Hail bR!
Marcin Chelsea Mar 27 2009, 14:39:50 CET Killed at Level 96 by Rayn Ray'Heart and by Rodrigo Deoxiss to sie kurwa nacieszylem Mar 27 2009, 15:03:41 CET Killed at Level 75 by Tixa'Druida and by Allma Colorada 1 combo sd i gleba :D ale powod jest huaauhha 15:06 Thyron Alix [109]: loga o loate - Wyglasz jak loathe~ |
haha! kolejny dead ale "był powód!!!" - stanął na niewłaściwym sqm czy ukradł macke? żenada....
|
Valahaard
Mar 27 2009, 15:03:41 CET Killed at Level 75 by Tixa'Druida and by Allma Colorada POWOD: Wygladal jak loathe huaHUAHUAHUAHUaHU Kurwa bawcie sie dalej ^^ |
Play for fun !!
chyba bedzie na tyle grania na emperze huauhaahuuahhuauhahuahu jak zwykle fajny powod ;p Hail LR!!:confused: |
Cytuj:
nie chlopaki i dziewczyny moim zdaniem to cos trzeba zrobic... jak ktos teraz napisze ze lr mialo jakis powod to go kurwa wysmieje ;] |
W sumie to mogło być przez tą naszą gildie...
|
;p
A Chelsea za co padł?? :P
SPRZEDAM KASE NA EMPERZE 10k za 1.5 złocisza. żeby nie było że bez ssa: http://img147.imageshack.us/img147/8311/ahhaha.jpg |
Moze powrocimy do starych czasow gdzie bylo cleaners i jakies male pk? ;> hehe B)
jakos nie widze gry na tym servie ;p |
Cytuj:
@Keme kartkowka RoX! |
jeszcze troche poczekamy i bedzie to samo co bylo kilka miechow temu
to jest pewne ;] |
Cytuj:
"Kurwa,boi sie o hara,co za ciota111!!!!!11111oneoneonoeneoenee" |
Wkoncu 55!!!!!!!
http://img17.imageshack.us/img17/3397/82877249.jpg A tutaj lekki trap ;S ;( http://img17.imageshack.us/img17/3269/64958878.jpg |
|
Moim zdaniem (wiem ze juz teraz mało kto z was sie z nim liczy) powinnismy teraz wziąć się w garść wybrac elite polskich graczy, stworzyć gildie,której moc bedzie olbrzymia - mało z was zdaje sobie chyba sprawe jak bysmy cisneli gdybysmy połączyli siły i poprostu wypowiedzieć wojne...wiem ze 90% was chciało by expić bez mieszania sie w to cale gówno ale pamietajcie ze jezeli LR z reszta kutasow bedzie tak stopniowo zajmowalo expowiska "4ever" to niedlugo zostanie nam poh, HG i dwarfy...aktualna chwila jest najlepszym momentem na jakikolwiek zryw pozniej wszystko zacznie sie powoli sypać a ludzie od nas stracą motywacje...
ss http://img3.imageshack.us/img3/427/uo0023o.jpg no tak zapomniałem dodać ale jest troche nadziei na to, ze jezeli LR i reszta trafi na silnych przeciwnikow my+rst czy cos tam to wtedy Polacy z nizszymi lvlami beda mieli chwile na odsapniecie i pona*******anie lvli... Dla mnie tibia jest tylko zabawa, mam rodzine dziewczyne i znajomych, nie martwie sie zbytnio ze moge stracic chara ale chcialbym to zrobić z honorem jesli dalej mamy expić w miejscówkach gdzie bedziemy mieć waste albo 30k/h to raczej mija sie z celem bo po 5 dniach wbijania lvla na expie 50k/h i tak nas jebnie LR które expi wszedzie gdzie chce...mamy 3 mozliwosci 1.Albo juz teraz poddać sie i sprzedac chary a tibie usunac z kompa/iść na non pvp 2.Przystąpić do wojny i ją przejebac z honorem 3.Polaczyc sily, zrobic 1 pozadna gildie bo zawsze lepsza jest wspolpraca 1 mocnej gildi niz 3-4 mniejszych i wejsc do tej wojny z pelna motywacja i zrobic to co mozemy (wszyscy wiemy ze nie tylko nas LR meczy) wydaje mi sie ze ktos do nas dolaczy napewno i nie bedzie aż tak źle... zapewne spotkam sie teraz z falą krytki ludzi którzy grają tylko dla lvla a nie dla zabawy ale za bardzo sie tym nie przejmuje jestem gotów poswiecic sie dla was i walczyc o freedom oO koniec z textami "mamy za niskie lvle", "trzeba jeszcze poexpic" LR nie czeka na nas expi ile sie da a my dalej sie okłamujemy ze dalsze wbijanie u nas 1lvla/char a u nich 5-10lvl/char cos pomoze;) od zawsze liczymy na to ze ktos wypowie wojne za nas a my sie dolaczymy jako XX gildia ktorej sie to nie podoba..czas wziac sprawy w swoje rece i czekac az inne gildie podziela nasze zdanie i rozpocza z nami wspolprace JEDNYM SŁOWEM WÓZ ALBO PRZEWÓZ :( your's janek oO" |
s, ale jak już mówilam nigdy wszyscy sie nie zdeklaruja, zawsze znajdzie sie kilka osob ktorzy sie wylamia. ale moje zdanie jest takie (choc pewnie nikt i tak sie z nim liczyc nie bedzie bo w koncu jestem kobieta ;]) ze trzeba sprobowac bo jak tak dalej pojdzie.. to nie widze dalszej gry na tym servie ;]
|
SIGNED ! za bardzo sie panosza . najwyzsza pora z tym skonczyc, wiem ze swoich charem to huja pomoge ale zrobie sobie jakiegos ms/ed ;]
|
Zgadzam sie z Korasem.
Jesli bedzie trzeba macie moje ass stary. |
:)
Mojego aksa tez masz.
|
Janus to sie nie uda ^^
Ale przypuszczajac... ze reszta cipek by doszla... Hell Union Z Darinem Malvarkian z Lord Pirra RST NEM ... z zydem :P + Kanada Death Druydem i Cleante ktorry wroca tylko wtedy gdy Polacy dojda do wojny. Jest ekipa? Jest. Z LR jest okolo 100 osob ktore sie udzielaja w wojnie reszta ma na to wyjebane po dolaczeniu reszty wychodzi jakies 150 osob. Wiec szanse sa wyrownane... ale to nierealne ^^ bb @Maciek oszczedz sobie... |
Cytuj:
Jestem jak najbardziej z Korasem,ale jak narazie to h*ja moge zdziałać,bo jestem bez neta,ale niedługo wróce :) Jeśli mamy pierdolnąć to tu i teraz.Co sie stanie kiedy RST sobie odpuści? Co sie stanie,kiedy LR całkowicie zdominuje server i bedą nas gnoić (Wiem,że niektórzy mają znajomych w LR,i to im gwarantuje neutralność,ale nie wszyscy mają takich kumpli)? @Maciek Cytuj:
|
Zgadzam się z Korasem.
Bo jak zostanie tak jak jest, to nie widać przyszłości. Prawie każde expowisko powyżej 60k/h jest zajęte przez Lr... Kto wejdzie będzie musiał albo wyjść, albo zapłacić, albo znajdzie się w temple.. Ostatnio nawet Sharystone wyganiał mnie z głupiego Mino Tower na Darashi, gdzie mam 40k/h... Po prostu chciał postawić jakiegoś noob charka.. i nic nie miałem do gadania... Myślę, że gdyby wszyscy Polacy chociaż ek/rp 80lvl+, czy tam ed,ms 45lvl+ połączyli siły mogło by coś z tego wyjść, ale wtedy Empera stała by się jednym wielkim polem bitwy.. |
Ewentualnie (jeszcze pogadam z Rafałem) możemy wrócić i się pobawić na wojnie, myśle, że sie przydamy ;P Ale to jeszcze do obgadania, bo nie mamy zbytnio czasu.
|
Po co to pierdolenie skoro TB i tak nam nie pomoze? :D
|
Ja już od dawna myślałem nad tym rozwiązaniem...
Jak byśmy się wjebali kupą na te "Wielkie LR" wątpię czy by dali rade... RTS + Polacy + Kanada vs LR = LR BB :*:baby::baby::baby: Ja jak najbardziej za tym co mówił Blas. |
Cytuj:
SIGNED! |
15:01 Mindozinhu [138]: prosciej trzeba bylo powiedziec mamy na was wyjebane
15:02 Ayra Tiger [142]: po prostu nie traktuj was jako nas 15:02 Ayra Tiger [142]: Ja chcialem zeby moja gildia miala spokoj to ma 15:02 Ayra Tiger [142]: LR zamknelo Yalahar na weekend dla siebie 15:02 Ayra Tiger [142]: Ja to szanuje 15:02 Ayra Tiger [142]: I nie zamierzam wypowiadac wojny bo wam sie nie chce 15:02 Mindozinhu [138]: marcina zajebali for fun 15:03 Ayra Tiger [142]: Poza tym powodzenia na wojnie setnymi lvlwami 15:03 Ayra Tiger [142]: Kim jest dla cIebie marcin ? 15:03 Mindozinhu [138]: Vaala za to ze nosi outfit loathe 15:03 Mindozinhu [138]: Armoreda tez for fun 15:03 Ayra Tiger [142]: marcin i val sa dla mnie nikim 15:03 Ayra Tiger [142]: Rozni ich od Brow 15:03 Ayra Tiger [142]: Tylko to ze polacy 15:03 Ayra Tiger [142]: Nie znam ich 15:04 Ayra Tiger [142]: A marcin mi ma kase oddac 15:04 Ayra Tiger [142]: I ma czas do jutra 15:04 Ayra Tiger [142]: Armored sprawa wyjasniona 15:04 Ayra Tiger [142]: Nie widze problemu 15:04 Ayra Tiger [142]: Nie bede sie w*******al w wojne 15:04 Ayra Tiger [142]: Bo jakis polaczek padl 15:04 Mindozinhu [138]: mnie sciagna tez bedziesz mial to w dupie 15:04 Mindozinhu [138]: to samo korasa 15:04 Ayra Tiger [142]: I ja jako obronca ucisnionych 15:04 Ayra Tiger [142]: mam kurwa wypowiadac wojne 15:04 Ayra Tiger [142]: ogarnij sie 15:04 Ayra Tiger [142]: Jak korasa ? 15:04 Ayra Tiger [142]: Czy korasa i aquina ? 15:04 Ayra Tiger [142]: Bo to roznica 15:04 Ayra Tiger [142]: Dl;a mnie przynajmniej 15:04 Mindozinhu [138]: Korasa Czekam az beda derby Polski Wisla - Legia i pseudokibole Wisełki sie wjebia na weekend do Kozienic i zajma je na weekend zeby poimprezowac i nie bedzie mogl nikt z domu wychodzic a wy bedziecie z podkulonymi ogonkami siedziec w domach i sie okłamywac ze wszystko jest ok AUHaHAUhAUhAUha :* |
Polacy w końcu chcą się bić ale chyba troszkę za późno ale jak będziecie chcieli się klepać to jestem z wami.:D:D:D
|
@2up zawsze to jakis pozytyw !! beda mogli expic ^^
|
"15:02 Ayra Tiger [142]: LR zamknelo Yalahar na weekend dla siebie
15:02 Ayra Tiger [142]: Ja to szanuje" Tekst miesiąca haUShAshuasuAHuhA |
Zaczne od sprawy Kanadyjczykow
No wiec, DD został sprzedanym, mam kontakt z właścicielem ale on na*******a non stop w Halo 3 na xboxie i zadko kiedy odpisuje mial mi niby dac passy i wogole ale ostatnio jak z nim gadalem doszedl do wniosku ze jebie tibie, Onehero(old owner dd)- powiedzial ze jak jest akcja napisac mu, on pomoze zawsze Cleante- nie ma pacc, jak mu go zasponsorujecie przypuszczam ze wroci Darin Nydeon- powiezyl chara Edneyowi gdyz ma czas grac tylko w weekendy ze wzgledu na szkole Juntness- powiedzial ze jest winien polakom przysluge, mam mu dac znac kiedy ma kupic pacc, on i jego team kupia pacc na miecha i mamy miesiac zeby cos zdzialac wspolnie pokazac ,ze jest jakas szansa Co do Okona. Nie dziwie sie mu ,ze chce wbic lvl expic i wogole, tez bym chcial. Ale sie pytam co ci kurwa to da, ty wbijesz swoj zajebisty 200lvl, lr bedzie malo same 300lvl w gildi i co wtedy otworzysz oczy i powiesz "jest pora na wojne" bo wyexpiles pro chara. Zastanow sie kurwa, wszyscy wiemy ,ze lr od*******a i przegina teraz jest ostatni dzwonek zeby cos z tym zrobic rst+malkavian+ nem nie po expi sobie, polacy tez zbytnio z tego co widac zato lr na*******a pelna para. Co do Polakow ktorzy chca wejsc w ta wojne Wezcie sie kurwa ogarnijcie wpierw, bo bedzie jak ze mna, pisze mi pol polakow ze wchodzi w wojne za tydzien, to ja wbilem z wyprzedzeniem, a tu nagle psikus zachcialo sie im expic i zostalem sam w tej wojnie. Jak macie sie wjebac w te wojne to kurwa trzeba nam kogos typu LECHA WALESY! (heeHUEHUEHEU) Solidarnosc \o/. A tak powaznie to wpierw niech sie zadeklaruja chetni i wogole, ja zapraszam o 22 na ts pogadac na ten temat zainteresowanych (nie kurwa ciekawskich tylko tych co chca cos zrobic) Przed 22 wrzuce wam ip ts etc. P.S. Stawiam ze TB podkuli ogon "wuff wuff" |
A teraz niech każdy sobie zada pytanie "czemu podkulą ogonki" i mamy odpowiedź jacy są "Pro" Polacy.
Akoin ma racje jedne za wszystkich, wszyscy za jednego lub wyjdzie pospolita dupa.. |
No w sumie oni chcą expic! niech expią ... bo mają taką możliwość ... reszta nas "Szarych" polaków grających tutaj nie ma zbytnio szans na normalną grę...
|
Mam Setny Lfl I Jestem Fainy A Ja Mam 140 I Iestem Fainiejszy ! Signed
Bede Lizal Dupe Lr Bede Naifainieiszy |
Jak w takiej sytuacji chce się expić to ja myślę że może jednak warto iść na Harmonie? może Candia lub Guardia? Bym kase wam sprzedał odrazu i wszyscy by byli zadowoleni, tam sie "nie włącza się skulla" tylko expi.
|
Zejdzcie z TB, ich gildia, ich chary, ich decyzja, pozniej tylko beda gorzkie lzy.
No wiec ci co chca sie pobawic w wojnie Ek z -120lvl wam radze sprzedac wasze eq i zrobic w 2-3 tygodnie jakiegos 60-70ms/ed. Jeden niech blokje drogi bije np. Blind Wolf bloczy, Donix na magu bije hydry czy co tam, pozniej zmiana etc. Palkowie -80 wy dobijcie przynajmniej 85 zeby te assy byly i mozna bylo pasc jak cos :P Magowie- wam to nic nie mam do powiedzenia lol. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |
|