![]() |
|
|
Cytuj:
Jun 05 2008, 22:41:01 CEST Killed Mimi Darion at Level 20 ok Jun 05 2008, 22:37:22 CEST Killed Bajerant at Level 39 ok Jun 05 2008, 22:33:19 CEST Killed Tirensa at Level 56 ok Jun 05 2008, 22:31:58 CEST Killed Sir Bool at Level 66 ok Jun 05 2008, 22:31:34 CEST Killed Samerrio Shiur at Level 43 ok zadne fragi tylko mowie... |
szkoda ze fatteron nie wyszedl ;p
|
|
jaka cisza ja pierd****** :p
|
No bez kitu. :P Po każdej akcji/ob były do czytania 2-3 strony postów, nawet fajnie sie czytało jak sie wyzywali. :D:D A teraz to juz dupa blada...jeśli jest koniec wojny to niech modkowie zamkną temat i zrobimy nowy np. "Po wojnie" albo coś w ten deseń. :P
|
Madzinia
Jun 07 2008, 03:33:22 CEST Killed at Level 88 by Jofawag and by Arman Bloodhand Victeron Jun 07 2008, 03:34:22 CEST Killed at Level 194 by Sliccery and by Nashgan tak jestesmy no liferzy i chuj xddddddddddddddddddddd |
D; Gratzie
|
Zrobiliscie juz posta na tibia.com victeron gogo 8 lvl czy jeszcze nie ? Bo nie patrzylem.
|
Kurwaaaaaaaa taka akcja a ja sie nie dalem rady obudzic ;s
|
żałuj, więcej takich nie będzie. już ja się o to postaram.
|
Cytuj:
|
No more free frags. ;x
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw, NASZ, gz fraga! |
Ma ktoś film z deda Victerona ?
|
http://www.***********.com/768194431.html - VICTERON CAM XDDDD
|
ahahahaha
a czemu carlos nie padl? |
Bo nasze nooby poleciały za victeronem i tylko ja mwallowalem Carlosa, który nie miał pz i pobiegł na kładkę ;p
|
A moze ktos wogole opowiedziec jak to bylo xD ? Bo nie wiadac na tym filmiku. I czemu Vic jechal bez utamki ? ;d
@edit wy go wogole chcieliscie we 2 zajebac xD? |
Mysleli ze nie widac jak dają loga na frostach, tez tam lognelismy, wrzucilismy Sliccerego na exp no i countermasslog.;p Carlos, Cinek, Czookapik, Madzinia, Victeron. Tyle osób poza pz tam naliczyłem ;P
|
I czekaliscie cala noc przy komputerze z ramkami naduszajac strzalke w gore i w dol az zrobimy massloga i vic zrobi pzta?:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@2xup
probujesz byc fajny? |
Cytuj:
|
przepraszam za nieobecnosc ale musialam poprawic fikolki z wfu bo grozila mi ocena niedostateczna ale teraz wszystko sie zmieni postaram sie byc aktywna na tym forum jak i w grze pozdrawiam
|
A myslalem ze znow bedzie nudno :D
|
15:45 Ice Diable [59]: nie ujawniam narazie
15:45 Narutov [49]: spoko nie musisz 15:45 Ice Diable [59]: bo nie chce miec spalonego chara 15:52 Warning! The murder of Ice Diable was not justified. XD? Hello Skeptikz. |
Grax Thus
Jun 07 2008, 14:05:51 CEST Killed at Level 116 by Mordag Inferno and by Cabal Executioner O Co Kaman??? -.- Wojna się nudzi to małe Pekowanko??? |
raczej ;DXDDDDDD
|
Po zabiciu Vica poczuli, że mogą zacząć realizować swój plan "ZERO POLACZKÓW NA MORGANIE" :* Zaczynaja od tych ktorzy sie niczym nie wyrozniaja, lecz niedlugo beda wybijac i Sibune XDXD
ROBCIE TAK DALEJ!!!!!!! :& Pozdro HAwan~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Grax Thus małe hacked
|
Nie, sam się zaczął roookować i mu przeszło z naszą mają pomocą.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Szczególnie, że jesteś rookstayerem 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |
|