![]() |
|
oh egee nr 3253253 ,moge cie dotknac?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nastepny o.o
Widac ze na tym forum lepiej sie nie wypowiadac niz potem wysluchiwac od takich ***** (-.-) glupich tekstow PS: Tylko tacy jak ty pasuja do hwl :) A tak w ogole o co z tym chodzilo bo nie zabadzo rozumiem co chciales mi czy nam przez to powiedziec ?? <lol> 8o 8o |
czytaliscie regulamin? pisze jak wol "NIE KARMIC TROLLA" bo za to tez sa bany!
Ignorujcie lolusia ! Nie karmcie go! BO on tego wlasnie chce! Jak mu odpowiadacie to sie czuje taki najedzony ze chce wiecej..i wiecej.. i jeszcze wiecej.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
na trollach to on expi -.-
|
@Egeenetoo123
123 to chyba numer ownera ;> ale myslalem ze wiecej ich bylo ^^ |
Rumcio haxored? ;(
|
Cytuj:
Started :Dec 30 2005, 23:43:00 Feb 20 2007:Lost 2,5kk in items Feb 20 2007:Retired. On lv 128 and 8 mlv... Thanks for this one-year-time-waste fun. Bye I Don't Back... hahahahhahahhahahahhahahah xDDDDDD @Lulus Badz pewny ze na Tobie zrobie sobie pz ;) |
Cos Ci sie nie podoba -.- nikt cie nie prosil o wypowiedz na temat "Liczby ownerow Egee"
Ciekaw jestem ktory ty masz lvl w ogole ze tak tu sie rozpisujesz?? 60,70,80?+ <haha> Skad mozesz wiedziec jakie mialem chary, na jakich swiatach gralem..... ps: Powinienes miec minimum 100+ mieszkajac na jakims zadupiu -.- gdzie pewno nie ma nic do roboty :D :D :D |
Cytuj:
|
Hu Hu dowiedzialem sie co nieco
PONOC<za poprawnosc informacji nie odpowiadam> Cati stracil d arma, Rumek stracil wszystko co w chatce, "levandero tez w chuj stracil" To by bylo na tyle. Szkoda jedynego na galanie d arma ciekawe kto go bedzie miec |
Hello
Czytajac Was mozna odniezc wrazenia,ze nie macie pojecia o czym tu mowa.
Aragorn- jakim prawem chcesz wypowiadac sie na temat wojny,taktyk etc skoro nigdy nic nie znaczyles i nie bedziesz znaczyl na Galanie. Catrishia - wiem,ze latwiej jest w guildii gdzie szansa na odniesienie zwyciestwa jest wieksza,ale odrobine honoru mozna by bylo zachowac. jestes Polakiem, a skoro widzisz jak traktowani jestesmy przez czlonkow hwl,to od razu powinienes im podziekowac za wspolprace. LS - my sie nie poddamy, bedziemy walczyc i chcemy ,aby dolaczali do nas nowi membersi. Np Colorion majac hunta, np Perm, ktory padl bez powodu... Jest wiele przykladow... Teraz czekam na ciekawe odpowiedzi. Pozdro |
Hahaha D armor Lost :))) Ciekaw jestem jak teraz sie cieszy Cat~ :P
@Gehenuk czy jak tam masz 28 lvl to ja w 1-2 dni nabilem "SWOIM CHAREM" Buahahha |
Cytuj:
Bez kondy nie da rady wygrac wojny ;] wiec hwl gratz next war win !! xD |
$aDeLaO$
Mnie nikt narazie nie infromowal o tym, ze niby konczy mu sie PaCC. Poza tym to, ze Konda nie bedzie gral wie chyba kazdy. Tzn gral w sposob aktywny. On nie ma zamiaru nikogo informowac o swoich planach dzialan.
Jesli chodzi o kilka osob to wiem, ze zalezec im bedzie na zdobyciu chocby kilku fragow, tylko po to, by dolozyc HWL. Jesli o mnie chodzi, niejednokrotnie juz podkreslalem, ze w naszej ekipie mozna cos zrobic PozDrO |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Legendary Souls
Weźcie się za siebie bo to żal... słyszałem, że wy ani tsa ani ventrilo nie używacie to jak wy chcecie się zgrać wykorzystując tylko guild chat? -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No gadałem z jednym typem od was i sam mi płakał, że z samego gc korzystacie.
Jeśli chodzi o naszą wojne to świenie dajemy sobie rade zwracając uwage na naszą ilość membersów i lvle :) |
W LS jest kilku takich noobow, ze sobie nawet nie wyobrazasz, i pewnie z jednym z nich gadales.
Edit: Btw z gc nie kozystamy bo nawet nie mamy kiedy. |
Cytuj:
|
...
Adel ty smieciu
co w tym smiesznego ze stracil itemy? I bynajmniej nie mial haka, nie wiesz? nie pierdol @aragorn widzisz nikt cie nie lubi @kolo z vision Wow! Uzywacie VENTRILO? WOW imponujesz nam |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Adelao Tylko czekam az zrobisz pz locka xD @up Levanderowi sie nalezalo:P Catrishia wyszla na 0 bo to i tak nie jej armor^^ a rumcio... pewnie jeden z 95% noobow go haknol |
Cytuj:
Mi tam go szkoda ze stracil wszystko na co dlugo pracowal .. ale z drugiej strony ciekawe gdzie byli jego przyjaciele z hwl jak ktos zakosil mu itemki ... i w sumie mogli by pomoc swojemu koledze w tak kryzysowej sytuacji ;p co do catri nie mam zadnych info na ten temat ale tez go cos tu nie widac ^^ |
...
@Topic
Rumcio nie dostal haka @aragorn wiesz za co kick niedorozwoju? Wrzucanie preliatorowi, random -.- so stfu ^^ jakbym chcial to bym mogl dolaczyc, gadalem o tym z konda. Tharrin i Krupnik byli po prostu PIONAMI -.- |
Cytuj:
Mam MSN KONDY !!!!!11111 |
Albo ze mna jest cos nie tak albo nie czytaie ze zrozumieniem...
Hakzima hakneli >> obrobil chatke rumcia >> jakos zabral cati d arma >> obrobil chate levandero Moze teraz wyglada to badziej jasno i czytelnie EDIT: poznan look PM |
...
@up
Prawda. Hakzim ma nowego ownera. Ascario Pokazuje tylko wasza sytuacje w gildii ^^. Bylem uparty bo lootu nie chcialem oddac, bo jechalem preliatorowi na gc. Tak, mam dobre kontakty z Konda, ktory moze 6 razy wiecej solo niz cala wasza gildia ^^ |
Oni musza byc slepi ja mowilem juz wczesniej cuz Catri-Rumcio jeszcze jakby padli 2-3x to moze by cos tam w tej kolepce mozgu sie zmienilo co to znaczy przyjazn
|
...
@up
na czym polega ich blad? Lojalnosc wobec gildi -.- Chociaz cieszy mnie to ze catri stracil demon arma ^^, ktorego ukradl |
Cytuj:
|
...
Ale, ale ale.
Kto RACZEJ wygra wojne? HWL... Wiec ta decyzja byla trzezwa. |
Cytuj:
|
...
@up
To zalezy od osoby... Ja wole byc retired :] niz placic :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |
|