Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Kenseji 20-02-2007 23:20

oh egee nr 3253253 ,moge cie dotknac?

aragorn uczciwy 20-02-2007 23:39

Cytuj:

@LoLuS
"po6 jakich taktykach?:> napiszcie ksiazke z egeneeto"

-Po Pierwsze "Egeenetoo" =]
-Po Drugie o jakie taktyki Ci chodzi czlowieku?? Oo czy ja cos pisalem na temat taktyk -.- Pisalem zebys sie nie wypowiadal czy sie wykrecaja "BO GOWNO WIESZ"
-Po Trzecie Z kazdym postem pogarszasz swoja sytuacje na fourm, o ile mozna ja juz w ogole pogorszyc ^^
Wypowiadac sie ebde zeby zrobic wam na zlosc, sie nei rozumielismy, pisalem ze kiepsko cos walili w HWLi, a ktos napsial ze byli tam po to zeby Uhac aylithe...^^ wiec napisalem ze samym uhaniem wojny nie wygraja a wy cos o taktykach pierdolcie^^ moze skaczymy ten temat...?

Cytuj:

prawdziwa gra zaczyna sie duzo pozniej niz na 29 lvl- widziales kiedys zielonego smoka/
WSZYSCY CIE ZE TAK powiem PROSZA zebys nie pisal, uszanuj nasza wole.
Nie interesuj sie rumkiem
Gralem na charach powyzej 50+ lvla, ten drut to moja postac, ktora gram sam... a widzialem nawet czerwonego smoka, jesli cie to interesuje^^ nawet mam filmik z orshabaala...

Egeenetoo123 20-02-2007 23:40

Nastepny o.o
Widac ze na tym forum lepiej sie nie wypowiadac niz potem wysluchiwac od takich ***** (-.-) glupich tekstow

PS: Tylko tacy jak ty pasuja do hwl :)

A tak w ogole o co z tym chodzilo bo nie zabadzo rozumiem co chciales mi czy nam przez to powiedziec ?? <lol> 8o 8o

dressu 21-02-2007 03:59

czytaliscie regulamin? pisze jak wol "NIE KARMIC TROLLA" bo za to tez sa bany!
Ignorujcie lolusia ! Nie karmcie go! BO on tego wlasnie chce! Jak mu odpowiadacie to sie czuje taki najedzony ze chce wiecej..i wiecej.. i jeszcze wiecej..

Toca 21-02-2007 08:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1280139)
Wypowiadac sie ebde zeby zrobic wam na zlosc, sie nei rozumielismy, pisalem ze kiepsko cos walili w HWLi, a ktos napsial ze byli tam po to zeby Uhac aylithe...^^ wiec napisalem ze samym uhaniem wojny nie wygraja a wy cos o taktykach pierdolcie^^ moze skaczymy ten temat...?

Gralem na charach powyzej 50+ lvla, ten drut to moja postac, ktora gram sam... a widzialem nawet czerwonego smoka, jesli cie to interesuje^^ nawet mam filmik z orshabaala...

Ty myslisz ze wiesz o co chodzi w tibi, ale tak naprawde jestes takim noobem ze glowa boli. Idz dalej ogladac filmiki jak zabijaja orshabala -,-

Morbom 21-02-2007 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1280139)

Ty no ej kurwa gratz, brawo 8o

aragorn uczciwy 21-02-2007 10:08

Cytuj:

czytaliscie regulamin? pisze jak wol "NIE KARMIC TROLLA" bo za to tez sa bany!
Ignorujcie lolusia ! Nie karmcie go! BO on tego wlasnie chce! Jak mu odpowiadacie to sie czuje taki najedzony ze chce wiecej..i wiecej.. i jeszcze wiecej..
Wlasnie nie karmim trolla^^

Cytuj:

Ty myslisz ze wiesz o co chodzi w tibi, ale tak naprawde jestes takim noobem ze glowa boli. Idz dalej ogladac filmiki jak zabijaja orshabala -,-
Chodzi chyba o frajde...jak cie glowa boli to wez ibuprom. Po co ogladac filmiki jak tam byłem?8o :baby: Hum... to bylo wtedy jak cwiczyels pz locka:baby:

DendarSaraloker 21-02-2007 13:09

na trollach to on expi -.-

Genehuk 21-02-2007 14:58

@Egeenetoo123
123 to chyba numer ownera ;> ale myslalem ze wiecej ich bylo ^^

Azenus 21-02-2007 16:05

Rumcio haxored? ;(

Toca 21-02-2007 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1280833)
Rumcio haxored? ;(

Greetings

Started :Dec 30 2005, 23:43:00

Feb 20 2007:Lost 2,5kk in items

Feb 20 2007:Retired. On lv 128 and 8 mlv...

Thanks for this one-year-time-waste fun.

Bye I Don't Back...

hahahahhahahhahahahhahahah xDDDDDD

@Lulus Badz pewny ze na Tobie zrobie sobie pz ;)

Egeenetoo123 21-02-2007 16:52

Cos Ci sie nie podoba -.- nikt cie nie prosil o wypowiedz na temat "Liczby ownerow Egee"
Ciekaw jestem ktory ty masz lvl w ogole ze tak tu sie rozpisujesz??
60,70,80?+ <haha>
Skad mozesz wiedziec jakie mialem chary, na jakich swiatach gralem.....

ps: Powinienes miec minimum 100+ mieszkajac na jakims zadupiu -.-
gdzie pewno nie ma nic do roboty :D :D :D

Genehuk 21-02-2007 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Egeenetoo123 (Post 1280961)
Cos Ci sie nie podoba -.- nikt cie nie prosil o wypowiedz na temat "Liczby ownerow Egee"
Ciekaw jestem ktory ty masz lvl w ogole ze tak tu sie rozpisujesz??
60,70,80?+ <haha>
Skad mozesz wiedziec jakie mialem chary, na jakich swiatach gralem.....

ps: Powinienes miec minimum 100+ mieszkajac na jakims zadupiu -.-
gdzie pewno nie ma nic do roboty :D :D :D

przynajmniej zrobilem swojego chara ;] a ciebie ktos prosil o wypowiedz ;> to jest forum i kazdy moze wyrazac swoje zdanie a to, ze boli cie prawda to nie moja wina ^^

Zimpa 21-02-2007 17:23

Hu Hu dowiedzialem sie co nieco

PONOC<za poprawnosc informacji nie odpowiadam>

Cati stracil d arma, Rumek stracil wszystko co w chatce, "levandero tez w chuj stracil"

To by bylo na tyle. Szkoda jedynego na galanie d arma ciekawe kto go bedzie miec

Boltina89 21-02-2007 17:24

Hello

Czytajac Was mozna odniezc wrazenia,ze nie macie pojecia o czym tu mowa.

Aragorn-

jakim prawem chcesz wypowiadac sie na temat wojny,taktyk etc skoro nigdy nic nie znaczyles i nie bedziesz znaczyl na Galanie.

Catrishia -

wiem,ze latwiej jest w guildii gdzie szansa na odniesienie zwyciestwa jest wieksza,ale odrobine honoru mozna by bylo zachowac. jestes Polakiem, a skoro widzisz jak traktowani jestesmy przez czlonkow hwl,to od razu powinienes im podziekowac za wspolprace.

LS -

my sie nie poddamy, bedziemy walczyc i chcemy ,aby dolaczali do nas nowi membersi. Np Colorion majac hunta, np Perm, ktory padl bez powodu...
Jest wiele przykladow...

Teraz czekam na ciekawe odpowiedzi.

Pozdro

Egeenetoo123 21-02-2007 17:27

Hahaha D armor Lost :))) Ciekaw jestem jak teraz sie cieszy Cat~ :P
@Gehenuk czy jak tam masz
28 lvl to ja w 1-2 dni nabilem "SWOIM CHAREM"
Buahahha

Toca 21-02-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1281022)
Czytajac Was mozna odniezc wrazenia,ze nie macie pojecia o czym tu mowa.

Aragorn-

jakim prawem chcesz wypowiadac sie na temat wojny,taktyk etc skoro nigdy nic nie znaczyles i nie bedziesz znaczyl na Galanie.

Catrishia -

wiem,ze latwiej jest w guildii gdzie szansa na odniesienie zwyciestwa jest wieksza,ale odrobine honoru mozna by bylo zachowac. jestes Polakiem, a skoro widzisz jak traktowani jestesmy przez czlonkow hwl,to od razu powinienes im podziekowac za wspolprace.

LS -

my sie nie poddamy, bedziemy walczyc i chcemy ,aby dolaczali do nas nowi membersi. Np Colorion majac hunta, np Perm, ktory padl bez powodu...
Jest wiele przykladow...

Teraz czekam na ciekawe odpowiedzi.

Pozdro

To mozesz kupic pacca na nastepne 2 lata i czekac az cos sie stanie, wielu czlonkow z ls konczy sie pacc i watpie, aby ktos kupil nowego.
Bez kondy nie da rady wygrac wojny ;] wiec hwl gratz next war win !! xD

Boltina89 21-02-2007 18:35

$aDeLaO$

Mnie nikt narazie nie infromowal o tym, ze niby konczy mu sie PaCC. Poza tym to, ze Konda nie bedzie gral wie chyba kazdy. Tzn gral w sposob aktywny. On nie ma zamiaru nikogo informowac o swoich planach dzialan.

Jesli chodzi o kilka osob to wiem, ze zalezec im bedzie na zdobyciu chocby kilku fragow, tylko po to, by dolozyc HWL.

Jesli o mnie chodzi, niejednokrotnie juz podkreslalem, ze w naszej ekipie mozna cos zrobic

PozDrO

Genehuk 21-02-2007 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Egeenetoo123 (Post 1281027)
Hahaha D armor Lost :))) Ciekaw jestem jak teraz sie cieszy Cat~ :P
@Gehenuk czy jak tam masz
28 lvl to ja w 1-2 dni nabilem "SWOIM CHAREM"
Buahahha

28 lvl to ja mam na Dolerze ;] tam bys nawet 15 lvla nie wbil ;p

Toca 21-02-2007 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1281108)
Mnie nikt narazie nie infromowal o tym, ze niby konczy mu sie PaCC. Poza tym to, ze Konda nie bedzie gral wie chyba kazdy. Tzn gral w sposob aktywny. On nie ma zamiaru nikogo informowac o swoich planach dzialan.

Jesli chodzi o kilka osob to wiem, ze zalezec im bedzie na zdobyciu chocby kilku fragow, tylko po to, by dolozyc HWL.

Jesli o mnie chodzi, niejednokrotnie juz podkreslalem, ze w naszej ekipie mozna cos zrobic

PozDrO

Nie ma nic do znaczenia czy komus zalezy najwazniejsze jest Power SD i plan akcji, bez tego to możesz pomarzyć.

Borut 21-02-2007 19:03

@Legendary Souls
Weźcie się za siebie bo to żal... słyszałem, że wy ani tsa ani ventrilo nie używacie to jak wy chcecie się zgrać wykorzystując tylko guild chat? -.-

Toca 21-02-2007 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borut (Post 1281163)
@Legendary Souls
Weźcie się za siebie bo to żal... słyszałem, że wy ani tsa ani ventrilo nie używacie to jak wy chcecie się zgrać wykorzystując tylko guild chat? -.-

Haahahahaha, teraz to dowaliles. Martw sie lepiej o swoja wojne -,-

Xairax_pl 21-02-2007 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borut (Post 1281163)
@Legendary Souls

Mamy vent od poczatku, a reszty nie bede/nie moge komentowac.

Borut 21-02-2007 19:14

No gadałem z jednym typem od was i sam mi płakał, że z samego gc korzystacie.
Jeśli chodzi o naszą wojne to świenie dajemy sobie rade zwracając uwage na naszą ilość membersów i lvle :)

Xairax_pl 21-02-2007 19:16

W LS jest kilku takich noobow, ze sobie nawet nie wyobrazasz, i pewnie z jednym z nich gadales.

Edit:
Btw z gc nie kozystamy bo nawet nie mamy kiedy.

Toca 21-02-2007 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borut (Post 1281181)
No gadałem z jednym typem od was i sam mi płakał, że z samego gc korzystacie.
Jeśli chodzi o naszą wojne to świenie dajemy sobie rade zwracając uwage na naszą ilość membersów i lvle :)

Pewnie gadaleś z dzumiorem xDD A widziales nasza gildie 15 membersow 70 sorcow jak mozna wygrac wojne ?;]

Poznanski Rycerz 21-02-2007 20:06

...

Adel ty smieciu
co w tym smiesznego ze stracil itemy?

I bynajmniej nie mial haka,
nie wiesz?
nie pierdol

@aragorn
widzisz nikt cie nie lubi

@kolo z vision
Wow! Uzywacie VENTRILO? WOW imponujesz nam

Toca 21-02-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1281301)
Adel ty smieciu
co w tym smiesznego ze stracil itemy?

I bynajmniej nie mial haka,
nie wiesz?
nie pierdol

@aragorn

@kolo z vision
Wow! Uzywacie VENTRILO? WOW imponujesz nam

Śmiecia masz w gaciach ;] nie obchodzi mnie to jak je stracil wazne ze stracil hahahahahhahaha.

aragorn uczciwy 21-02-2007 20:33

Cytuj:

@aragorn
Ty, adelao i ten noob co mowil ze sie an dolerze 15 lvl ciekzo wbic..:P Za toba w sumei etz tu nie rpzepadaja, dolaczyles do polakow w ostatniej wojnie a oni cie wyje*** na zbity pysk^^

@Adelao
Tylko czekam az zrobisz pz locka xD

@up
Levanderowi sie nalezalo:P Catrishia wyszla na 0 bo to i tak nie jej armor^^ a rumcio... pewnie jeden z 95% noobow go haknol

Uzu 21-02-2007 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1281315)
Śmiecia masz w gaciach ;] nie obchodzi mnie to jak je stracil wazne ze stracil hahahahahhahaha.

Mi tam go szkoda ze stracil wszystko na co dlugo pracowal ..
ale z drugiej strony ciekawe gdzie byli jego przyjaciele z hwl jak ktos zakosil mu itemki ... i w sumie mogli by pomoc swojemu koledze w tak kryzysowej sytuacji ;p co do catri nie mam zadnych info na ten temat ale tez go cos tu nie widac ^^

Poznanski Rycerz 21-02-2007 20:53

...

@Topic
Rumcio nie dostal haka

@aragorn
wiesz za co kick niedorozwoju?
Wrzucanie preliatorowi, random -.- so stfu ^^ jakbym chcial to bym mogl dolaczyc, gadalem o tym z konda. Tharrin i Krupnik byli po prostu PIONAMI -.-

Ascario 21-02-2007 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1281403)
@Topic
Rumcio nie dostal haka

@aragorn
wiesz za co kick niedorozwoju?
Wrzucanie preliatorowi, random -.- so stfu ^^ jakbym chcial to bym mogl dolaczyc, gadalem o tym z konda. Tharrin i Krupnik byli po prostu PIONAMI -.-

Dostales kicka za to ze jestes upartym idiota. Jezeli krupnik i tharrin byli pionami, to kim Ty byles? Zauwazylem ze na kazdym kroku podkreslasz to ze miales, badz tez masz dobry kontakt z Konda, jestes z tego powodu dumny, czy chcesz nam zaimponowac?
Mam MSN KONDY !!!!!11111

Zimpa 21-02-2007 21:33

Albo ze mna jest cos nie tak albo nie czytaie ze zrozumieniem...

Hakzima hakneli >> obrobil chatke rumcia >> jakos zabral cati d arma >> obrobil chate levandero

Moze teraz wyglada to badziej jasno i czytelnie

EDIT:
poznan look PM

Poznanski Rycerz 21-02-2007 21:39

...

@up
Prawda. Hakzim ma nowego ownera.

Ascario
Pokazuje tylko wasza sytuacje w gildii ^^.
Bylem uparty bo lootu nie chcialem oddac, bo jechalem preliatorowi na gc.
Tak, mam dobre kontakty z Konda, ktory moze 6 razy wiecej solo niz cala wasza gildia ^^

Dzumior 21-02-2007 22:15

Oni musza byc slepi ja mowilem juz wczesniej cuz Catri-Rumcio jeszcze jakby padli 2-3x to moze by cos tam w tej kolepce mozgu sie zmienilo co to znaczy przyjazn

Poznanski Rycerz 21-02-2007 22:19

...

@up
na czym polega ich blad?
Lojalnosc wobec gildi -.-
Chociaz cieszy mnie to ze catri stracil demon arma ^^, ktorego ukradl

Kuczer88 21-02-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1281584)
@up
na czym polega ich blad?
Lojalnosc wobec gildi -.-
Chociaz cieszy mnie to ze catri stracil demon arma ^^, ktorego ukradl

Na Tym że takie scierwo jak rumcio nie rozumie tego dzieki komu jest ustawiony w tym je... HWL. Prawda jest taka ,że gdyby nie ja to by do teraz był szmatą ,zreszta teraz też jest bo traktuja go jak psa :P Ale w potrzebie zostawił mnie i wolał zostac w gildi w ktorej jest dzieki mnie.

Poznanski Rycerz 21-02-2007 23:01

...

Ale, ale ale.
Kto RACZEJ wygra wojne?
HWL...
Wiec ta decyzja byla trzezwa.

Kuczer88 21-02-2007 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1281675)
Ale, ale ale.
Kto RACZEJ wygra wojne?
HWL...
Wiec ta decyzja byla trzezwa.

Myslisz że jestem w LS przez trzezwa decyzje? To tylko gra raczej licza sie inne wartosci niz wygrac wojne...

Poznanski Rycerz 21-02-2007 23:08

...

@up
To zalezy od osoby... Ja wole byc retired :] niz placic :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00.