![]() |
Oficjalnie nic nie kapuje w no.11 ; o
Wiem, że ma to jakiś związek z pierwszą zagadką, a dokładnie z tym 'two can be as bad as one...' Dawali mi tutaj hinty 2x1=answer i dalej nie kapuje ;/ Może po prostu nie nadaje się do tej gry bo nie znam dobrze angielskiego? ; o |
@ UP
Deep to tutaj kluczowe słowo I chyba rozumiesz,co to znaczy ''two can be as bad as one...'' ? To proste ;) no 11. jest chyba prostsze od no.2 @ DOWN Nie,skoncentruj się :) Masz 1 zagadkę. Rozwiązanie deep. Powiedzieli ci już 2x1 więc nie rozumiem? ;p |
To ja jestem "tępszy" od naszego premiera? ; |
@UP no mowie ze tempy jestem ; | @edit Ta zagadka jest taka prosta ze az sie zdziwilem swoja glupota -.- |
utknalem na 10 :/
ten zespol wogle ma cos do rzeczy? |
Niestety poddaje się... Taka matematyka to nie dla mnie niestety... Mógłby mi ktoś na PW podać link do no28? Po prostu 27 jest dla mnei niewykonalne...
|
a ja nadal stoje na no 4 >.<
bawiłem się juz w odwracanie kolorow, obracanie obrazu :góra,lewo,prawo,dol. i nic ; ( chyba mam za niski poziom IQ :| |
Podpowiedź do NO.4
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
jedyna strona na jaka warto zagladac po podpowiedz to http://www.zestriddle.fora.pl hintuje 1-13 gg:2474780 |
Ja niestety znowu mam problem, tym razem z #33 (Oldschool glory, ten w stylu C 64 ;p) mam już (chyba) słowa z drugiego i trzeciego boxa
Ukryty tekst:
-Dobrze rozszyfrowałem literki z II i III -Czy w I jest może któraś z tych: Ukryty tekst:
Łeb mnie już boli od wpatrywania sie w te jaskrawe kolorki ;p |
zobaczyłem ciemniaka(czke) w no 4 ale tera myśle jak wpisać by było dobrze :>
|
Cytuj:
Edit: Tak poza tym nie wiem,czy dałem wielkiego spoila... Chłopak wiedział już wszystko,brakowało mu impulsu tylko :P |
Cytuj:
|
@Filthy już się poddaje z no27. potrzeba mi jakiegoś dobrego hinta narazie wiem:
Ukryty tekst:
|
Witam.
Mam wielki problem z tym 5b. "downward...". Może jeszcze jakaś mała pomoc inna niz wcześniejsze? |
Zaczac myslec i nie plakac na forum, poki nie minie 5 dni od zobaczenia riddla.
|
Nie płacze, po prostu nie umiem rozwiązać tej zagadki, no cóż bede próbował dalej :D
|
Pomóżcie z no. 4 - odwracam obrazek, czytam, dedukuję, wyłupiam oczy do ekranu, patrzę na kod źródłowy, nie śpię po nocach i już chyba 2 tygodnie nie mogę rozwiązać tej zagadki.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
@down Nie pomoge bo siedze na 12 xD |
To pomoże ktoś z #33 ? ;p Co już mam pisałem wyżej ;<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12. |