![]() |
Dobrze jest, nie ma co sie czepiać szczegułów, tylko ciekawi mnie że wszystko tak ładnie i równo powklejane :P
|
pięknie wykonany fake (pomijając literówki)
9/10 czekamy na next part |
fake mi sie podoba - ladnie posklejane, fabula swietna itp -ale jest jedno ALE! Nie moge sie doczekac walki!!!!!
|
i znów mam kolejnego guza od odłamków spadającego krzesła :P 10/10 chłopie wymiatasz dalej rób te bitwę bo się doczekać nie mogę
|
Na bitwe niestety troche poczekasz bo zanim ja zrobie to troche potrwa
@Drakon Eh nie uzywam OTSme -.- |
Jak by uzywal ots me to byla lipa ale tego nie robi :P
|
Drakon ty uczepisz sie wszystkiego xD:P...
a wieć kazdy jak by chcial to by mial tak rowno wszystko...Athun sie stara pewnie godzinami siedzi przy miastach:p...On bedzie mistrzem w tym xD:P... Next plis!! |
@up
Mistrzem to ja chyba nie bede w miastach :P I nie sklejam godzinami tylko max z 10 min ;D Dzia za koment I jeszcze raz powtarzam ze to nie jest OTS ME sam wszystko sklejam :/ |
10/10 jak zawsze bitwa mocna :D
|
Hmm... czy konnica niepowinna byc z przodu ?? Bo wtedy by mogli w nich wjechac i dużo by padło Xd Ale fajnie przeżyłem Xd
|
Bitwa Suuuuuuper, Ale konnica z przodu powinna byc, potem pikinierzy, potem zolnierze no i pozniej Lucznicy
Ake tak to wszystko Ok 9.5/10 |
@panowie up
a moze oni maja jakas taktyke i nie koniecznie musza byc sprzodu |
No fajne, moze byc.
|
BOSKIE! 10/10!!!!!!!! Ciekawe jak potoczy sie bitwa :cup:
|
Nawet ladnie to tworzysz.
|
Cytuj:
|
po 1 niema piknierow po 2 niema lucznikow po 3 zrobilem tak bo mi sie tak podobalo :D
Komentujcie! Pozatym jak to bedzie wygladac to sie w nastepnej czesci dowiecie -.- |
Spoko rób jak najszybciej next part 10/10
to jak bedę w tym fake czy nie? prosze odpowiedz.. |
Cytuj:
Athun właśnie dał wam znać że "Mówcie co jest źle, ale nie wpieprzajcie mi sie w fabułe" :P Tak trzymaj Athun, niech wytykają błędy, a reszta to twoja prywatna sprawa :D |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |