![]() |
Cytuj:
Pozdro |
Cytuj:
Cytuj:
Przy okazji zauważyłem tam pare błędów: It spawn with 3 minotaurs so you may find at a room with, 2 hyaenas, 9 minotaurs and wolfs. Abilities: Summons 0-2 Hyaenas, shoots Energy Field, Self-Healing (Slow), Fire Missile, Life Drain-like Explosion around himself (0-35), Melee (0-50) Czy aby napewno? |
A to fajnie... przyczepilem Vienina... a sam nagadalem glupot :D ja tam na erig.net niepatrzylem... najwidoczniej trzeba bylo, tak nawiasem nieznam potwora z ktorego jakis item zawsze wypada... pomijajac faraonow itp. no ale coz... bede wierzyl slowom (always) no i sorka za blad :D
Pozdrawiam Cytuj:
-wyrzuc wszystkie itemy (zbroje, tarcze, helmy, itp) do plecaczka, i daj sie lac AS'owi :) zobaczymy ile najwiecej oberwiesz z jego melee :) pozdro |
Sheng w ogule nie wali z lapy, tak jak MM -.^ omg...
|
@up
Goniłeś kiedyś mm w zwarciu ? (na mainie dla mało spostrzegawczych...) Jak stoi daleko to wali tylko z magi, lecz jak go zaczniesz gonić biegając non stop z nim przestanie walić z magii i wyciągnie swoją broń czy co tam ma i zacznie Cię siekać. |
mi sie zdaje ze w zwarciu nie wali na filmiku widzialem to na odleglosc odejmuje z melee
|
Obrazenia
To melee na odleglosc mnie rozwalilo:D
Ale mam tez male pytanko- jakie srednie obrazenia wali sheng?? Jaki best hit itp. Ps: Kto wie moze kiedys :D:D:D:D |
Ja jakoś nigdy nie mogę nawet go zobaczyć X( X( ... jak by był akurat na mino hell to bym skoczył po lf i spróbował zabić:cup::cup::cup:
|
@Ligos
taka rada na przyszlosc:nie lam punktow regulaminu forum. a co do AP to jego resp jest nieregularny(brak komunikatu),przywoluije 2 hieny,gdy si zrespi w mino hell jest wiecej niz zwykle minosow.a co do ataku to wali za pomoca energi ale ma zmniejszone hity od MM |
No, nie bede nowego tematu przeciez zakladal ;P. Dzis sheng sie zrespil doslownie kolo mnie, 1 czy 2 kratki. Komus sie to przytrafilo oprocz mnie? ;p
Myslalem, ze zadne potworki nie moga sie respic w obecnosci playera, chyba oprocz bossow ;p. To kogos jeszcze to spotkalo ? @down No mi w tym samym miejscu, 2 kratki od stolika ;p |
Mnie;)
stałem kratke obok stolika, a sheng zrespił się 2 bądź 3 kratki koło mnie(na prawo od krawędzi stolika);) Nigdy nie zapomne jak latałem za nim z daggerem, dziwiąc się dlaczego mam takie hity:p dopiero po niecałej minucie skapłem się że katana leży sobie w bp:) #down kiedys zakładałem się z innymi Rookstayerami kto wybije szybciej resp z różnych bronii;) |
Cytuj:
|
ciekawe
Hmmm brado mnie to ciekawi że mówisz że to bug ale na tibia.pl gdzie jest opisane że :
Losowy spawn w minohell na wyspie Rookgaard. :D |
Dziwne... Jak sie respi Sheng to jest więcej mino. Mam takie przypuszczenia że może z tego teleportu koło MM Przychodzą posiłki.
Albo AS ma tylko odciągać poszukiwaczy przygód od MM a on w tym momencie naprawia teleport. To tylko przypuszczenia |
Cytuj:
Czasem trafi sie full resp, mino plus wolf plus hieny od AS ... i to wsio. Wiec nie zapodawaj domyslow ktore sa nie trafione :) |
Cytuj:
Cytuj:
Sheng respi się wraz z dwoma minotaurami. |
Ja poluje na AS'a ale mi to niewychodzi próbuje go ubić solo i zdobyć MLW lub Knife.
|
2x up
Respi sie z dwoma? A nie czasem w obstawie 4 minotaurów ? Może sie myle bo ost. z nim walczyłem podczas wakacji ;d Topic : Co do Shanga wiem jedno ! Kiedy sie dziad pojawi lece prosto na MH :] Jak narazie raz miałem 'zaszczyt' z nim walczyć. I mi sie udało. Ba nawet MLW poleciał. No oczywiście nie byłem sam... ;) W sumie było nas trójka. Tyle że ja go bloczyłem a my friend's go lali. Po kilku minutach padl ;) Średnio walił we mnie jak Mino Mag... |
@up
W mino hell respi sie 5 mino, a z shengiem dodatkowo 3. Sprawdzone. |
Ja jeszcze nie miałem zaszczytu z nim walczyc ale jak tylko sie pojawi to przyjdę tam i grzecznie poproszę o MLW i ML ja sobie z tymi rzeczami odejde a on niech robi co chce :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:02. |