![]() |
Super fake :)
Tyle że walka nudna, Natally tylko atakuje, no i... Za krótki trochę był odcinek(moim zdaniem). Ocena: 8/10. Pozdro, Szymo~ |
Piekne!!! 10/10 Cudo!!!
Ps.: Fajna Walka |
No ladne ladne. 8/10. Next part bliz xD
|
Marudzicie ^^ Tak miało być xD Shuki (w moim fake'u) jest gapowatym knighten, który odegra rolę w III części mojego fake'a (będzie trylogia :D)
@topic Następna walka: DracoR vs. Cloy :D |
Cytuj:
Wszystko raczej dobrze i nie zepsuj fabuły, bo widze że już planujesz co będą robili w next częściach poszczególni ludzie. 10/10 mimo iż szybko przedupiłem :p . |
Dopiero co obejrzałem a już chce next !!:cup:
|
More More More... 8o
Fajny fake tylko bez kity nudawa walka :P ale myślę że następna część będzie super jak inne. |
Szkoda tylko ze bede walczyl z DracoRem bo raczej przegram.
|
@ktośtam up
Walka jest chyba najlepsza w całym fake'u :P |
Chyba... wg. mnie na ostatnim obrazku z walki nie ma liczby hita. :/
No natally potwierdza to, że "piękna płec" nie musi byc słaba. Żądło muchy bez sensu! X( 9\10 tylko :p |
Przejrzałem cały Fake Story.. i co moge powiedzieć.. Jedynie to, że naprawdę nieżle Ci to wychodzi mimo drobnych błędów i oby tak dalej. Co do ostatniego Fake'a niezbyt podobały mi się efekty dopasowane do ataków Natally.. Usprawiedliwia Cię chwilowy brak weny ;)
Nie mam zwyczaju czepiać się literówek albo błędów, więc to pomijam. Temat dodaje do zakładek i oczekuje kolejnych części. 8/10 |
Jeden z najlepszych fake'ów, jakie widziałem. Brava dla autora/ów daje 11/10:cup:
|
Ładnie, ładnie :)
Nie mam zastrzeżeń. Tylko tak na marginesie: Poison wall to powinna być ściana (osłona tarcza) a nie strumień, promień tak jak zrobiłeś ;] Tak mi sie wydaje xD |
Zawsze mozna to ujac jako odwrotna sciane. :>
|
Ortografia rox, co;>?
Nie wiem, czy dziś komentowałem, ale 10/10. |
Usiehehehehe... Ale mój fake ma zapotrzebowanie od fanów ^^ Tylko nasz Veruis stał się jakiś taki smetny i jakoś nie ocenia za często xD Mam nadzięję, że się poprawicie.
Fake powinien być do końca tygodnia (może w piątek :D) @Thor Co ci nie pasuje w żądle muchy? Mucha też człowiek i ma żądło :P Wiesz miałem jeszce pomysł na odchody szczura błotnego... skrzydła ślimaka latającego itp. Jednak została mucha :D Trzeba doceniać te małe zwierzątka, które roznoszą zarazki :P @Glaves Najpierw chciałem zrobić takie półkoliste, ale mi nie wychodziło, więc zrobiłem takie coś. No co? Też jest ściana, a tam idzie "promień" trucizny. KPW? @Pitbul Ortografia rox :> A tak wogóle to gdzie te błędy?? |
Cytuj:
Przy tej całej wypowiedzi zaliczyłem ROTFL'a ;p. |
No ładne, jestem ivul nabijacz postow bo juz ta czesc drugi raz oceniam xD
|
@Drakon:
Dzięki :) A ktośtam up powiedział że walka jest najlepsza.. Ale niestety, sprzeciwiam się, bo walka jest taka, że natally atakuje ciągle, krótka walka itd.. @Harry: Ocena nadal 8\10 ... Dawaj next part, to zobaczymy... ;] |
jednego w tych fejkach nie cierpie...
czekania na next part..;( ;( ;( :baby: :baby: :baby: ;( ;( ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:52. |