Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125607)

Kapucha 23-04-2007 17:27

ziomki tez mam 3 dyszki... da rade zamotac?

@narroweq
w sumie jestem za tym tematem, polewka mogla by byc... byly by bardzo milo gdyby nasz modek hege~ wypowiedzial sie na ten temat, czy cos takiego mialo by szanse zaistniec?

neutral.forum.fighter 23-04-2007 17:27

@Up
spoko da rade ... w koncu trening czyni mistrza

@2up

:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

sallceson 23-04-2007 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha (Post 1384148)
@narroweq
w sumie jestem za tym tematem, polewka mogla by byc... byly by bardzo milo gdyby nasz modek hege~ wypowiedzial sie na ten temat, czy cos takiego mialo by szanse zaistniec?

ja tez jestem za.. tylko honor zalozenia tematu powinien przypasc np eloelo520 'legendzie furory na tibia.pl' :)

Elisabett 23-04-2007 17:45

A ja jestem za tym żeby przestać sie bluzgać itp a nie zakładać takie tematy:).

NarroweQ 23-04-2007 17:45

@Khazul

Jeżeli wejdziesz na to forum i przeczytasz co tu napisałem, to powiem Ci, drogi przyjacielu, że większego śmiecia niż Ty w tej grze nigdy nie widziałem.
Wiesz o co chodzi.
Tyle.

@Do wszystkich - NIE radze mu ufać.

Nacpany_Wlodek 23-04-2007 17:51

Ostatnio jest tu ostra jazda po krawędzi :O

Xzizzer 23-04-2007 17:53

@NarroweQ

http://forum.tibia.pl/showthread.php...94#post1384194

xP.

Xzizz.

Nirt 23-04-2007 17:54

"Gosshhh"

Gra swoja droga ale to ukazuje jaki charakter masz naprawde.
Ja balbym CI sie dac cokolwiek gdybym mial te 30 pln bo niewiadomo co z tym zrobisz :/

@Khazul

Cale Vision sklada sie z takich ludzi jak on.
Wyzywali Duskiness od psów a teraz co?

I jeszcze Gohan z jego durnym tematem na forum :/

@Wydarzenia z Furory
Dzis rano polegl [CHAR]Argaxx[/CHAR] drugi char Moczykija.
Wczoraj o podloge uderzyl Tarrin~ oraz Pasterz~
Tarrin~ pokazal swoje PvP wychodzac bez bota z dp do sklepu gdzie po drodze spotkal 23 ms ktory go zabil...

Pozdrawiam i expcie dalej bo coz innego mozna robic w taka pogode jak dzis?

NarroweQ 23-04-2007 17:57

Już zapostowałem ;]
Chyba najbardziej inteligentna wypowiedź jaką kiedykolwiek napisałem xP

EDITED

Dostałem 6 punktów w plecy od Raynolda za to co myśle o Karolu z Warszawy vel Khazulu vel Soviegn vel Soveign vel Karol Pogromca Smokuw vel Anubis Crusade

Największy "Tibia - cash - allegro - buyer", fałszywy "przyjaciel", po 3 latach znajomości odwalać taki numer...

Plx następne 6 punktów : >

Hare_Krishna 23-04-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1384206)
Już zapostowałem ;]
Chyba najbardziej inteligentna wypowiedź jaką kiedykolwiek napisałem xP

EDITED

Dostałem 6 punktów w plecy od Raynolda za to co myśle o Karolu z Warszawy vel Khazulu vel Soviegn vel Soveign vel Karol Pogromca Smokuw vel Anubis Crusade

Największy "Tibia - cash - allegro - buyer", fałszywy "przyjaciel", po 3 latach znajomości odwalać taki numer...

Plx następne 6 punktów : >

O czym ty ziomek wogóle prawisz?

NarroweQ 23-04-2007 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hare_Krishna (Post 1384223)
O czym ty ziomek wogóle prawisz?

Ważne że on wie o czym. I że jest nikim.

Slovik 23-04-2007 18:10

Hege~ już sobie wrzucił na luz z tym tematem, bo sie nie dziwie. Bluzgacie fajną laske ( no może nasza honor(atka) nie specjalnie się zachowała). Jeżeli naprawde ci przykro bylo za to co zrobiłaś to mam do ciebie szacunek, ale jeżeli sie z tego smiałaś to podzielam zdanie innych.

@Khazul

co wywinełeś ?

Te-besque 23-04-2007 18:16

Wiecie.. nie interesuje mnie co o mnie tu piszecie.. Dusk dostało kare.. i wie, ze nie mozna robic przykrosci innym.. bo moga tym samym sie odplacic..
Moze ich to czegoś nauczyło..
Smiać? nie...

Co zrobic... takie życie.... xD

Kapucha 23-04-2007 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1384231)
Hege~ już sobie wrzucił na luz z tym tematem, bo sie nie dziwie. Bluzgacie fajną laske ( no może nasza honor(atka) nie specjalnie się zachowała). Jeżeli naprawde ci przykro bylo za to co zrobiłaś to mam do ciebie szacunek, ale jeżeli sie z tego smiałaś to podzielam zdanie innych.

przeciez widzisz ze ja to bawi ;] teraz ma nowych ziomkow elo harcesh , imargamy & zwidus ... tam przynajmniej nikt jej nie bluzga buehehehe

@up
ty sie nie odplacilas tym samym... ty nie kminisz podstawowej rzeczy dziecko ;s to ze ktos cie nie lubi i cie bluzga bo uwarza ze ejstes smieszna, nie czuje do ciebie szacunku to jest zupelnie inna sprawa jak wyjebac osobe ktora sie w tobie zakochala ufala ci dala ci pasy lub obojetnie co innego.... (fakt ze bluzganie jest 'nie fajne' ale na to reaguje sie w inny sposob ;] szczerze mowiac WATPIE zeby magrami ktory cie kochal bluzgal cie a to on na tym stracil najbardziej......) jeszcze raz zal mi cie a najgorsze jest to ze ty pewnie nigdy nie zkminisz tego co pisze do ciebie bo juz sie zaparlas i koniec 'zrobilam to co im sie nalezalo gheeee' zal...

neutral.forum.fighter 23-04-2007 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Te-besque (Post 1384240)
Wiecie.. nie interesuje mnie co o mnie tu piszecie.. Dusk dostało kare.. i wie, ze nie mozna robic przykrosci innym.. bo moga tym samym sie odplacic..
Moze ich to czegoś nauczyło..
Smiać? nie...

Co zrobic... takie życie.... xD

tak oni zrobili Ci przykrosc a ty ich w najnormalniejszy sposob okradlas

nastepnym razem moze z GUNEM przyjdziesz i zastrzelisz chlopakow bo Ci cos powiedzieli niemilego

jestes rozwydzona smarkula i tyle "ukradli mi lizaczka"

sallceson 23-04-2007 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1384201)
Tarrin~ pokazal swoje PvP wychodzac bez bota z dp do sklepu gdzie po drodze spotkal 23 ms ktory go zabil...

nirt... powalasz mnei swoja wiedza...
zobacz to
http://img483.imageshack.us/img483/2...inpwnedey9.jpg
fajna ta droga z dp do sklepu :)

edit
mody na tym forum rzeczywiscie wiedza tyle co kaczka sraczka
dostalem 6 pkt za offtop 'bo jestem za tematem z wyzywaniem zeby tutaj byl spokoj'

Te-besque 23-04-2007 18:22

Tak=( jestem podła :((((((
mhm mówiłam to magramiemu 100%. "jestem podła" a on nadal swoje KOCHAM CIE!
A jakbym chciała okradać moglabym wtedy innych tez zrookowac.. ale bozbylismy sie tylko smieci..:)
TO przez Magrami poklocilam sie z Katrilą... więc kara go nie ominęła:D

Postać kupil Petro.. Tryku tez byl kupionym charem:/

Te-besque 23-04-2007 18:24

Oni mnie nie szanowali.. ja ich xD proste..

Noone likes Us...We don't care...

Kapucha 23-04-2007 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Te-besque (Post 1384256)
Tak=( jestem podła :((((((
mhm mówiłam to magramiemu 100%. "jestem podła" a on nadal swoje KOCHAM CIE!
A jakbym chciała okradać moglabym wtedy innych tez zrookowac.. ale bozbylismy sie tylko smieci..:)
TO przez Magrami poklocilam sie z Katrilą... więc kara go nie ominęła:D

Postać kupil Petro.. Tryku tez byl kupionym charem:/

dobra pier.dole cie rob dalej swoje a jak wydoroslejesz dojdziesz do pewnego wnisoku. cu a teraz wyjdz zaloz bloga i tam sie zal, dodaj swoja fotke daj adres koleżankom i dawajcie sobie wzajemnie mile komenciki :)

edit
a i bym zapomnial, nie mow ze cie nei rusza to co do ciebie piszemy bo poprostu klamiesz ;* (widac po czestotliwosci postow + tlumaczysz sie ;> )

Forc 23-04-2007 18:28

To jest najlepszy wątek na świecie....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44.