![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Miałbym mały problem i prosiłbym o pomoc :), mianowicie:
Mam na pulpicie ikonki z mp3, mam rowniez zainstalowanego winampa... niestety nie mogę ani przeciągnąc owych mp3 do playlisty ani nie dziala zaznaczanie prawym i opcja enqueue. Nie moge przeciagac JAKICHKOLWIEK ikon na pulpicie [to rowniez poboczny problem]. Może jakaś rada ?:) pozdro. Klikanie w mp3 jako "open" rowniez nie dziala i nie otwiera winampa. :< |
Mam problem. Wie ktoś może jak usunąć hasło z BIOSa?? Proszę o szybką odpowiedz.
|
@Up
Zresetuj bios. Usuniesz hasło-razem z ustawieniami ;) Ewentualnie poszukaj na płycie głównej zworki -clear password. |
Cytuj:
|
A ja mam taki ów problem z Ventrilo, ponieważ gdy loguje się z serwera pod 2.1.~ na serwer 2.3.~ musze podawać hasło do serwera i na podkanały, gdy chce wrócić na serwer 2.1, oczywiście jest to samo, jest to trochę męczące.
I tu pytanie czy nie da się tak zrobić jak np, w jednym kliencie w którym tylko przełącasz się między serwerami bez problemu? |
xd
Witam. Od pewnego czasu wyłącza mi się monitor. Tzn. przechodzi jakby w stan oczekiwania, ale nie da się go przywrócić, dopiero reset pomaga. Dzieje mi się to nieoczekiwanie. Zdarza się, że jest spokój tydzień czasu, albo codziennie musze resetować.
|
Przeczyść i dociśnij kable i zasilacz.
|
Ja też mam pytanie: Czy jest jakis sposob lub program na usuniecie z komputera historii tego ile godzin siedzialo sie na kompie? :D
|
Gdy kilkam ALT+CTRL+DELTE wyświetla mi się kalkulator zamiast menadrzera zadan ;/ jak to coś załatwić;d ?
|
Cytuj:
|
Od jakiegos czasu nekaja mnie BS (Blue Screen) uzylem narzedzia do wykrywania przyczyn i otrzymalem
Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp+8bfda ) Posiadam G2MX400 czy sa jakies sterowniki ktore nie wywoluja BS (obecne sa z nvidia 83.xx bodajze, omegadrivers odpadaja) |
Mam problem z grafiką na Tibii, a mianowicie na "planszy" gry pojawiły mi się jakiś czas temu takie czarne, małe kropki. Dręczyło mnie to i udało mi się to na krótką chwile usunąć, ale niestety po chwili znów się pojawiły.
|
Hm.. Co sie dzieje z moim kochanym komputerkiem?
http://img98.imageshack.us/img98/8388/gwoa0.jpg Przy drzewku jest brazowy pasek... Czasem mam caly monitor w nich... Jak temu zapobiec? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
te "artefakty" na obrazie to jak dla mnie problem zprzegrzewaniem sie karty - sprawdz czy radiatorek na niej nie jest zapchany kurzem. Chociaz zmiana sterow tez nie jest glupia. btw. na gf2 da sie grac w GW? :0
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |