![]() |
You see a dead human (Vol:10).
You recognize Kosidudki. He was killed by Zevs Mighty Thunder. Coś o aurey ;o @down ye.. :D |
Name: Kosidudki
May 04 2007, 14:48:27 CEST Killed at Level 95 by Zevs Mighty Thunder ;(( @up Napisalismy w tym samym czasie xD |
@up, up2
wychodzi mi na to ze Zevs jednak nie bedzie "w sojuszu" z FAG... a wszyscy tak sie na te "info" napalali.. |
Cytuj:
napisz coś więcej na temat hagi i lendgrena bo niekojarze tego typa niepiszcie zaraz że newb etc. bo niegrałem tu od początq |
Cytuj:
Paco Ashenvale oraz Jevino, dzieki nim FAG wygral wojne z RoMem |
Cytuj:
|
Cytuj:
01.05.07 Bila sie podstawowa ekipa (Arens , Raksu , nelson,adu , aries etc), chyba tylko czeska i seby zabraklo, ja po stronie Hysteria team , wtedy chyba wygralismy 7:1 drugi open 4:6 w plecy 02.05.07 Slabsza ekipa fagu , brakowalo podstawowych ludzi (naprzyklad Adu gral najebany na Qwenballu xD) , jednak wygrali 10:1 z Hysteria XD Nie gralem bo niestety mialem kicka neta XD Dzisiaj o 21:00 zapowiada sie dobry open , no i wczoraj byla bitwa okolo 20 vs 20 najlepszym playerem moim zdaniem byl Lindgren ktory gral w moim teamie hysteri XD -Flimon |
Cytuj:
|
Cytuj:
Lindgren wczoraj ownowal totalnie xDDD Bez niego oba wczorajsze bitwy bysmy przegrali ;dddd @Iron A ty lepiej sie juz nie pokazuj :) |
pogracie, albo nie :P Jak mi się będzie chciało hosotwać, zamiast na war możecie trafić na testowanie account managera w Counter Tibia.
|
Cytuj:
|
Jakiś OTS?.... bo ja nie zorientowany :P
|
Cytuj:
|
zajebisty OTS, tylko że mi nie działają hotkeye :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hysteria.servegame.com
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzięki, ale już zdąrzyłem znaleść nie byłem pewny czy to ten na tibie 7.6 |
Haha to zaden ots Cromaka :P to jest ots na ktorym bijemy sie FAG vs Hysteria , jutro zapowiada sie open battle Hysteria vs. Saphira wiec bedzie ciekawie :P , musze jeszcze poprawic te mapclicki , utamke zeby dluzej trzymala i te gfbki pozmieniac zeby bylo ich mniej , bo to meczy troszke jak przez pol bitwy sie GFB'ujemy :D szkoda ze na 2 openie mialem kicka , bo przegrywalismy ostro i zaczelismy was troszke prac :P najbardziej mi sie podobalo jak padl Czesiek :P szkoda ze mnie nie mogliscie Scountdownowac na Pikapo xD.. Anyway Pozdro dla FaG teamu , z pewnym wyjatkiem dla jednej osoby -- >( ,,i,, ) ;]
-Flimon |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |