Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

wrogonastawiony 13-05-2007 12:32

Przez troche pomyslalem ze Duski specjalnie odpuscily na jakis czas zeby wam pokazac jakie naprawde jest virzyn..
jak to mowil ktos wczesniej, chcieliscie to macie :) Zle wam bylo jak taifun zarzadzal ? Zapewne wiekszosc fanow vision kibicowalo im tylko dlatego ze zazdroscili taifunowi i innym z dusk :) Mysleliscie ze vision bedzie takie bajeczne a tu zonk :D Chcialoby sie powrotu taifuna, co ? :>

ps. Hail vision!

Widzialem_Bota_Cien 13-05-2007 13:10

To wszystko jest proste:

Vision chce zniszczyć serwer, zgnebic wszystkich (żeby nikt nie wbijał dużego lvla i czasami nie dołączył do Dusków), nałapać kasy (np. PA, Sell Protection) a pozniej znów expić

Duskiness zawsze pozwalało sobie spokojnie expic (mam dość duzy lvl na furorze 110+, nie jestem w zadnej z tych gildi) nie spotkałem sie z PA ze strony Dusków
to odziwo bo dużo osób wlaśnie mowiło ze Duski To PA ale własnie tak nie bylo

A teraz moge wam tylko zaproponować połączmy siły i do roboty
to wasz serwer nie wazne czy duski czy vision ale chodzi o mozliwość spokojnego grania i expienia widze ze powoli dochodzicie do wniosku ze z Vision na serwerze jest źle...

Co za różnica czy padniesz pod czas walki z nimi,
czy może padniesz za to że bohów nie oddasz

Bartholomew 13-05-2007 13:17

tak juz mowicie jakby to byl koniec wojny, ze juz pa ze strony vision itd.
ale nikt ie powiedzial ze duski sie poddali. pewnie niedlugo sie obudza a wy wtedy bedziecie mogli im pomoc ;] trzeba tylko czekac

neutral.forum.fighter 13-05-2007 13:23

Czyzby to byl czyzyk ???
Od X czasu nie widzialem tu zadnego zwolennika Vision, o dziwo zniknely tez przeklenstwa z forum :)

Valest 13-05-2007 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Widzialem_Bota_Cien (Post 1428291)
Co za różnica czy padniesz pod czas walki z nimi,
czy może padniesz za to że bohów nie oddasz

Dla mnie jest róznica :P , wolal bym pasc w walce :P

Velvecik 13-05-2007 14:39

Bo teraz wszyscy za Duskiness są ;)

Btw, każdy wiedział, że prędzej czy później tak będzie.

Slimamoneko 13-05-2007 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest (Post 1428440)
Dla mnie jest róznica :P , wolal bym pasc w walce :P

Dokladnie;D
Niestety jest 1:0 dla vision... Zaliczylem glebe w Ab'dendriel idac z azorem kupic blessy:(:(

Slovik 13-05-2007 16:04

Elitte Bloker :

May 12 2007, 20:10:43 CEST Killed at Level 11 by Imargam
May 12 2007, 20:10:06 CEST Killed at Level 11 by Imargam

Nie ma to jak walka równy vs. równy co nie Imciu ?? ;)

wrogonastawiony 13-05-2007 16:12

Ey no Drizer ogarnij tam kompanow, czas najwyzszy chyba O.o Teraz jest moment kiedy 3/4 serwera przeciw vision.. kolejni ludzie padaja za wolnosc a wy sie nawet nie logujecie ^.- Czy nie takiego poparcia wam bylo trzeba ?
I ZEJDZCIE JUZ Z NOOB CHAROW BO SIE WE MNIE GNIEW GOTUJE JAK ZABIJACIE PORZADNYCH OBYWATELI BEZ POWODU! ^^

Hellsir 13-05-2007 17:22

Nie ma sie co dziwić. Vision gardzi swoją gildia np.: taki Imargam ma 70 % ludzi w niej gdzieś i tylko czeka, aż Duski będą na tyle słabe, żeby wyrzucić niepotrzebny balast ze swojej gildii. Dowiedziałem się które osoby są na odstrzał i niedługo sie przekonacie, że dołączając do Vision nie będziecie wiecznie grać na Furorze. Gratuluje Wyboru!

Gelt 13-05-2007 19:35

Heh, od początku byłem za Vision... Ale po tym co zobaczyłem... Ludzie, jak zabijacie to chociaż jakieś porządne lvle... Żal.br... Ima znoobił sie jak nie wiem ;/

Majestic 13-05-2007 19:59

Cos Sie konczy cos zaczyna jezeli chcecie pomoc w tej wojnie gildi Dusikness I In Flames piszcie do liderow wchodzcie bedziemy walczyc o stara dobra furore ...

Milten 13-05-2007 20:46

Aqo
May 13 2007, 02:08:18 CEST Killed at Level 85 by Imargam
and by Gohan Oblivion

:)

Nacpany_Wlodek 13-05-2007 21:00

Duskiness ma nowego członka w szeregach:
Jibav on Furora xdddd

Velvecik 13-05-2007 21:10

@Up

Jego comment: ponczek slajer :D

Grzegol 13-05-2007 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellsir (Post 1428851)
np.: taki Imargam ma 70 % ludzi w niej gdzieś i tylko czeka, aż Duski będą na tyle słabe, żeby wyrzucić niepotrzebny balast ze swojej gildii. Dowiedziałem się które osoby są na odstrzał i niedługo sie przekonacie, że dołączając do Vision nie będziecie wiecznie grać na Furorze.Wyboru!

Nie wiem czy ktoś zauważył ale dzisiaj z Vision został wyrzucony Pasterz the Axemaster :o

Czyżby Hellsir miał racje? ;)

Atahun 13-05-2007 21:32

Czemu draco opuscil vision ?? ;) ;) ;)

Hellraiser 13-05-2007 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzegol (Post 1429574)
Nie wiem czy ktoś zauważył ale dzisiaj z Vision został wyrzucony Pasterz the Axemaster :o

Czyżby Hellsir miał racje? ;)

U nich te roszady to normalka :P, chyba że coś zmienili w swoim image?

Diablord 13-05-2007 22:19

Ci co uważają Taifuna za PA nigdy nie widzieli prawdziwego PA. Od kiedy pamiętam on zawsze uspokajał sytuacje, temperował zapał innych z gildi do wojny itd. Czasem musiał podejmować radykalne środki, żeby zapewnić względny ład na serverze. Vision tak jak obiecało niszczy server ;] Trzeba im przyznać, że są skuteczni, ale wkońcu trafi kosa na kamień.

Po maturach może wkońcu Vision dostanie baty ;)

Mistrzunio_II 13-05-2007 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 1429782)
Ci co uważają Taifuna za PA nigdy nie widzieli prawdziwego PA. Od kiedy pamiętam on zawsze uspokajał sytuacje, temperował zapał innych z gildi do wojny itd. Czasem musiał podejmować radykalne środki, żeby zapewnić względny ład na serverze. Vision tak jak obiecało niszczy server ;] Trzeba im przyznać, że są skuteczni, ale wkońcu trafi kosa na kamień.

Po maturach może wkońcu Vision dostanie baty ;)

Nie licz na to ;))...

A na servie przetrwają tylko najsilniejsi :evul: :evul: :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:17.