![]() |
phhi Arnoo to nie gra na Xerenie, na vent go nie bylo wogóle i na 100% nie bedzie na zadnej akcji, sam nie wiem czemu swe od nas mu inva dali ;d
|
Kurwa no róbcie coś (expcie chociaż) bo swe wpierdlal level równo
a wy..... Oni chyba wogóle was nie respektują:o Rozimiem doskonale że sprawy w RL są najważniejesze ale jeżeli podjeliście sie tej "wojny" to nie wypada odpuszczać i spokojnie się przyglądać jak expią Ja proponuje za cel eaka malice wczoraj RS wbił;) BTW Czy mi ktoś w końcu może powiedzieć po której stronie są falcon morales, varene, niesamowity~ (jak tak dalej będzie expił to będzie miał sporo do powiedzenia)B), |
Powtarzasz sie jeden z drugim.
Nie takie głowy jak wy myślały nad ta wojna! |
I tak sie nie dowiesz kto z nich jest po czyjej stronie jak niesamowity~ powie ze jest z polakami to go swe zhunca tak samo jak powie ze jest z swe to go polacy zhunca wiec poco ma mowic mi sie wydaje ze oni sa neutralni nie sa po niczyjej stronie :p
|
falcon jest neutralny ;p
|
Cytuj:
Niema czegos takiego na xerenie jak neutralnosc :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahaha neutralność na xerenie lol :D
|
jak to nie ma neutralności? Zeptoo np. jest neutralny, więc raz go WBK zabije a raz Tengu. Tyle że jego za bardzo nie lubią ale to już inna bajka:p
|
Cytuj:
|
Oput owned... kk thx bye..
Szukajcie preview na youtube ;d |
Cytuj:
|
Jun 03 2007, 13:27:54 CEST Killed at Level 167 by Mattrixo
Hehahahehseh XD GZ xD |
Snustorr aka Chamberlain aka Szambelans ostatnio najbardziej się woził na forum, ciekawe co teraz będzie miał do powiedzenia
|
|
(: nice nice nice nice nice i jeszcze raz... wiadomo co... nice!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39. |