Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   EM [119] vs. CO~ [90] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130528)

Fremen 28-06-2007 18:07

Odezwali się dzielni Polacy, potomkowie jeszcze to dzielniejszej szlachty.
Nazistowskie szmaty.

Hupe 28-06-2007 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1517852)
Piękny pokaż walki fer-play przez EM. Przegrali wczoraj battle, to juz muszą pingować, zabijać i to noobami, nawet nie mają honoru wyjść mainami, potomki Judasza ..... X(X(X(

Jestes jedna z nielicznych osob z CO do ktorej nigdy nic nie mialem dlatego nie bede nawet zaprzeczal. (potwierdzal tez nie)

Mowienie o fair play w przypadku CO to jest jakies nieporozumienie. Nemtor siedzial z nami na vent, kilka razy walczyl przeciw animie na innych charach a po cichu robil 5 sorcow zeby walczyc przeciwko nam, to jest fair play? Nie, nie jest dlatego my tez nie zamierzamy tak grac.

Ojciec Dyrektor 28-06-2007 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1517872)
Jestes jedna z nielicznych osob z CO do ktorej nigdy nic nie mialem dlatego nie bede nawet zaprzeczal. (potwierdzal tez nie)

Mowienie o fair play w przypadku CO to jest jakies nieporozumienie. Nemtor siedzial z nami na vent, kilka razy walczyl przeciw animie na innych charach a po cichu robil 5 sorcow zeby walczyc przeciwko nam, to jest fair play? Nie, nie jest dlatego my tez nie zamierzamy tak grac.

nie chodzi mi o to ani o boty, .... nikt od nas w życiu nie pingował !!! daję sobie rękę uciąć za to !

###

ja do ciebie też nic nie mam, ale jak padałem podczas OB normalnie, np bo nie zdążyłem się uhnać czy coś, no ale chuj mnie trafia jak jestem pingowany i padam ;) Pozdro

### down:

na pewno ....

ping-pong ping-pong ping-pong ping-pong

Neaniver 28-06-2007 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1517883)
nie chodzi mi o to ani o boty, .... nikt od nas w życiu nie pingował !!! daję sobie rękę uciąć za to !

To bys teraz kurwa nie mial reki.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1517883)
ja do ciebie też nic nie mam, ale jak padałem podczas OB normalnie, np bo nie zdążyłem się uhnać czy coś, no ale chuj mnie trafia jak jestem pingowany i padam ;) Pozdro

To ten chuj Ci reke obcial?

Inwestor 28-06-2007 20:33

Wyjebane na żydów. Teraz tylko ping im pomaga ale kiedy juz wszyscy zmienimy IP i sie dobrze pozabezpieczamy to tylko snake wam zostanie i zobaczymy jak dlugo wytrzymacie pierdolne ****e do gazu

Aldruhn of Aldora 28-06-2007 21:41

Przed chwila zostalem spingowany na Xerenie. Gratuluje jestescie cudowni, cudem nie padlem. Jestescie zalosni. Najlepsza gildia na aldorze? Chyba najzalosniejsza. Zycze wam smierci :)

Fujineq 28-06-2007 22:21

Vagraav fajny filmik :p
Jest może więcej z OB???

xD
Jest żyd i już go nie ma xD

Meteon! 28-06-2007 22:40

Buhahahahah i bardzo dobrze, ze Was pinguja :D

//Metek.

Ojciec Dyrektor 28-06-2007 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1518509)
Buhahahahah i bardzo dobrze, ze Was pinguja :D

//Metek.

... i powiedz mi to ma być wojna ? to ma być fer ? żałośni jesteście ....

Meteon! 29-06-2007 03:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1518673)
... i powiedz mi to ma być wojna ? to ma być fer ? żałośni jesteście ....

Raz na wozie, raz pod wozem, tak ? B)

//Metek.

elmo_us 29-06-2007 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ankel (Post 1517833)
I co jebane zydy??Zadowoleni jestescie,co kurwa?Zal mi was zydowskie patafiany.Poprostu nie wiem co mam mowic o was,jestescie tak zalosni ze to jest nie realne.

Twoi rodzice sie pewnie toba niezle wstydza. A co do fair play. Popatrz na NG ktore masz na pulpicie i powiedz ze grasz fair play.

@Vaagraav
To co pokazujesz to jest poprostu utrata polaczenia, zaden dowod na to ze ktokolwiek zostal spingowany. Mozna taki efekt uzyskac nawet przez glupie odlaczenie kabelka od neta z kompa.

BingooCola 29-06-2007 15:19

:*

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1519937)
Twoi rodzice sie pewnie toba niezle wstydza. A co do fair play. Popatrz na NG ktore masz na pulpicie i powiedz ze grasz fair play.

kurwa ale ty jestes glupi.CO uzywa bota i wy uzywacie.Do tego jeszcze pingujecie bo boty juz was nie ratują :D gratz oby tak dalej to daleko zajdziecie :)

elmo_us 29-06-2007 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BingooCola (Post 1519961)
kurwa ale ty jestes glupi.CO uzywa bota i wy uzywacie.Do tego jeszcze pingujecie bo boty juz was nie ratują :D gratz oby tak dalej to daleko zajdziecie :)

CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM.
Nie nie uwazam sie za osobe glupia ale nigdy nie zaprzeczalem ze nie uzywamy botow itp. tak samo jak nigdy nie potwierdzalem. A Chosen ones notorycznie zaprzeczala i zarzekaja sie ze nie uzywaja botow nie pinguja i wogole sa swieci.

Wiec lepiej popatrz sie w lustro i powiedz do niego "kurwa ale ty jestes glupi".
I pamietaj jeszcze raz : CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM.

BingooCola 29-06-2007 20:45

Skoro co jak i em nie grają fair to po chuj o tym mowimy? :)

Straznik Monopolowego 29-06-2007 23:18

Up: Dziecino ty chyba tutaj sobie na za duzo pozwalasz

Trelemorele666 30-06-2007 02:42

http://www.youtube.com/watch?v=6TijuHOyxnw

Zajebisty Film ;)

Ojciec Dyrektor 30-06-2007 12:56

Cytuj:

elmo_us
@Vaagraav
To co pokazujesz to jest poprostu utrata polaczenia, zaden dowod na to ze ktokolwiek zostal spingowany. Mozna taki efekt uzyskac nawet przez glupie odlaczenie kabelka od neta z kompa.
Możesz wierzyć lub nie ale to było w czasie kiedy noob fireplex mnie ubił ....
###
Coś znalazłem na necie xDDDDDDD
http://img444.imageshack.us/img444/3264/zydza8.jpg

Ancient900 30-06-2007 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BingooCola (Post 1520597)
Skoro co jak i em nie grają fair to po chuj o tym mowimy? :)

Widzę że w końcu ktoś na to wpadł po xxxx postach:)
Panowie, więcej fragów a mniej postów i troszkę kultury..

BingooCola 30-06-2007 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 1521025)
Up: Dziecino ty chyba tutaj sobie na za duzo pozwalasz

jak ci cos nie pasuje to dowidzenia :)

Fujineq 01-07-2007 09:43

Ludzie!!!
Paleczek z EM wbił nareszcie 65 :O :O :O
(elmo_us=Seraphim Loki)8o8o8o8o8o8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59.