![]() |
Odezwali się dzielni Polacy, potomkowie jeszcze to dzielniejszej szlachty.
Nazistowskie szmaty. |
Cytuj:
Mowienie o fair play w przypadku CO to jest jakies nieporozumienie. Nemtor siedzial z nami na vent, kilka razy walczyl przeciw animie na innych charach a po cichu robil 5 sorcow zeby walczyc przeciwko nam, to jest fair play? Nie, nie jest dlatego my tez nie zamierzamy tak grac. |
Cytuj:
nie chodzi mi o to ani o boty, .... nikt od nas w życiu nie pingował !!! daję sobie rękę uciąć za to ! ### ja do ciebie też nic nie mam, ale jak padałem podczas OB normalnie, np bo nie zdążyłem się uhnać czy coś, no ale chuj mnie trafia jak jestem pingowany i padam ;) Pozdro ### down: na pewno .... ping-pong ping-pong ping-pong ping-pong |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wyjebane na żydów. Teraz tylko ping im pomaga ale kiedy juz wszyscy zmienimy IP i sie dobrze pozabezpieczamy to tylko snake wam zostanie i zobaczymy jak dlugo wytrzymacie pierdolne ****e do gazu
|
Przed chwila zostalem spingowany na Xerenie. Gratuluje jestescie cudowni, cudem nie padlem. Jestescie zalosni. Najlepsza gildia na aldorze? Chyba najzalosniejsza. Zycze wam smierci :)
|
Vagraav fajny filmik :p
Jest może więcej z OB??? xD Jest żyd i już go nie ma xD |
Buhahahahah i bardzo dobrze, ze Was pinguja :D
//Metek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
//Metek. |
Cytuj:
@Vaagraav To co pokazujesz to jest poprostu utrata polaczenia, zaden dowod na to ze ktokolwiek zostal spingowany. Mozna taki efekt uzyskac nawet przez glupie odlaczenie kabelka od neta z kompa. |
:*
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie nie uwazam sie za osobe glupia ale nigdy nie zaprzeczalem ze nie uzywamy botow itp. tak samo jak nigdy nie potwierdzalem. A Chosen ones notorycznie zaprzeczala i zarzekaja sie ze nie uzywaja botow nie pinguja i wogole sa swieci. Wiec lepiej popatrz sie w lustro i powiedz do niego "kurwa ale ty jestes glupi". I pamietaj jeszcze raz : CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM. |
Skoro co jak i em nie grają fair to po chuj o tym mowimy? :)
|
Up: Dziecino ty chyba tutaj sobie na za duzo pozwalasz
|
|
Cytuj:
### Coś znalazłem na necie xDDDDDDD http://img444.imageshack.us/img444/3264/zydza8.jpg |
Cytuj:
Panowie, więcej fragów a mniej postów i troszkę kultury.. |
Cytuj:
|
Ludzie!!!
Paleczek z EM wbił nareszcie 65 :O :O :O (elmo_us=Seraphim Loki)8o8o8o8o8o8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |