![]() |
@ Berger
Gejshy to ty sobie frajerze na chacie poszukac mozesz...najwiecej pier****** a gowno robiles,robisz i zrobisz. |
Wy tez niezle Zenki jestescie .
Zamiast wziasc grupke zaufanych osob nawet 10 ktorych znacie cale zycie i zaczac wojne, a nie najebalo sie tego UF 30 ~ osob i marny wynik wojny ;/ Stawiajcie na jakosc a nie na ilosc. ps: gowno wiem o tym .. |
@ Fenshi - Nie zlosc sie bo zlosc pieknosci szkodzi:)
@harru - u nas na vencie zawsze bylo ciekawie xD |
@ Berger
Nie złoszcze się, poporstu odpowiedzialem ci na post podobnym postem :). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Eve gdyby nadarzyla sie okazaja walczyl bys przeciwko swe? @Kielek- ty wiesz co... |
Cytuj:
Z pewnością walczył bym za tych, którzy zostali moimi przyjaciółmi w tej grze i którzy zawsze przy mnie stali. Właściwie, walczyłem za nich całe ostatnie miesiące, budując ZEN AcaDEmy, czym dałem kumplom szansę na w miarę normalną grę na Iridii, poświęcając wiele i ryzykując jeszcze więcej dla kumpli, o czym tu nie napiszę. Poprowadziłem ponoć drugi najlepszy na całą Tibię PoI, invitując tam ludzi którzy normalnie o PoI mogli by zapomnieć (sup Li'su?:p) i bzdurą jest to co pisało to dziecko neostrady wyżej, że Polacy płacili 500k. To Atmosphere i ci co chcieli wbić na siłę płacili 500k, a i tak beze mnie by tam nie byli. Osiągnąłem to co chciałem, jestem z tego zadowolony. Zwiedziłem parę ukrytych miejsc w Tibii, zdobyłem parę ciekawych itansów. Pewnie mógłbym osiągnąć więcej, zbudować inny Zen, ściągnać na Iridię więcej ludu itd... ale rl mówi nie. Mykam z Iridii. Pozdrowienia dla wszystkich kumpli. |
Do: Maxxonka
Jeśli ktoś by miał z nim kontakt, proszę żeby mu powiedział, żeby tu zajrzał:)
Zobacz co znalazłam u siebie na pb :) http://s19.photobucket.com/albums/b1...=sulechow1.jpg ~Aga |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niewiem co tam pierdoliliscie wczesniej, nie mam czasu czytac jakichs zalowych opowiadan niedowartosciowanych dwudziestolatkow, ale powiem wam jedno : HUJ Z WAMI POLACZKI~!!!!!!!!!!!!11111111111111111111 a no i Fenshi<33333 Phoenix<333333333333333333333333333333333333333333 33333333 |
@up.
Okej !!1!!!11!!!!!111111111!!!!!!!!!!!1111111111111111! !!!!!!!!!!!!11111111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!11 //Metek. |
chuj*
sie pisze |
NIEPRAWDA !
Pisze sie hchuij... A co do tych pajaców typu Anienqis,IridiCarlinPK to pytanko...Na huj robic nowe konta na forum i wychwalac siebie samego? Czy to nie przypadkiem Schizofremia? Proponuje odwiedzic psychiatrę w jak najszybszym terminie. |
Cytuj:
@Berger Przeczytalem te kilka stron i zauwazylem, ze szwedzi mnie bronili, a teraz juz nie. Nie ma to jak pierdolic o czyms czego sie nie wie.. Randomowalem z Veremusem, Sio de'neo i Xelphionem, ubilismy 59 ed rla od Sekulado i wtedy Chea z zenami wpadli, zabili Avena, nam kazali oddac loota i po 50k za random pk i insulty. Oni zaplacili, ja nie, bo nie mialem zamiaru grac po update. clear? |
Nie wiem kim jestes, malo kto wie i tyle mnie obchodzisz ty i twoja historia co zeszloroczny snieg. Clear? xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Eve- respect:) odchodzisz tylko z Iridii czy wogole pzrestajesz grac?:< @Kielek - to sie dowiesz;d |
Cytuj:
=* @topic za dużo tego ... ;> |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |