![]() |
Cytuj:
Jak co¶ napisalem Ľle to i tak staram się napisać dobrze. Chyba sam widzisz jak nie którzy tutaj pisz± :]. Np.muwilem ,rzeby to troche przesada :). btw: chyba trzeba zrobić nowy temat : Zasady Pisowni. Jak komu¶ nie chce się do podręcznika do polskiego patrzyć może na forum TIBI zobaczy :confused: |
chodzi mi zebys zajrzal do pywatnych wiadomosci bo ci napisalem cos -.- jejku zajrzyj tam :D
hehe jak ci sie moze slownik z PW kojazyc? jak juz to PWN :P i zajrzyj jeszcze raz ;) |
yyy... nie szczailem tego PW myslałem ze chodzi ci o słownik ;]
|
Czlowieku, jak mozna slownik skojarzyc z PW? Widac skad jestes...
|
Hm mr.Orange czy to ze koles jest glupi ma znaczenie skad pochodzi? Czaje ze nie masz gdzie odreagowac po calodziennym tyraniu przy pomaranczach w takim sloncu ale spinaj sie np na pudelek.pl mysle ze tematow ci tam nie zabraknie. Btw slyszales ze B.Spears nie moze sobie poradzic ze swoim nalogiem? Ochlon troche Lindl bo narazie jestes tutaj najwiekszym nethoolsem.
|
Cytuj:
i sie broni toba, przyklad ? pewnego dnia bylem sobie w banku wybieralem kaske wpadl twoj kolega z jakims z gildi (spooon) wtedy i jeszcze hakowali Grymlin albo jakos tak przyj***li mnie do sciany trapneli i zaczeli bic. Zawolalem kolege jak padal Grymlin , Crawf krzyknal "Stop or hunted by Lindlay". only to say...ZAL jak h*j... btw:niewiem czy ci dziekowac Mag czynie |
Cytuj:
Poyeman - a co ma do tego ze jestem kozakiem ? lael, dorosnij, btw. zajrzyj do "PW" i zobacz jak sie pisze ch*j |
bo Silver Flame to gildia ,która nie wypowiada wojny kiedy chce albo kiedy co¶ się nie podoba i nie kozaczy kiedy im sie ze chce Luki to brat Neth ale co z tego ? kozaczy ? NIEE...
btw; czy na bazarze mozna miec klimatyzacje?:baby: a co do twojego pytania a co ma do tego ze jestes kozakiem? to ma to ze jak by byl ktos kto nie ma dobrych kumpli w dpft albo jakiegos innego hlvl to bys juz darł od niego 50 k... |
open battle, piszcie o fragach kazdy ciekaw ;o
|
Lindlay...tacy chetni do open battle... i co ?
|
Oprócz Tiusa i Siant Lucy nikogo z ttt... no moze paru spanioli gdzie¶ tam biega po piramidkach.
|
Cytuj:
btw: Lindlay gdzie jestes? |
To już rzeczywi¶cie zaczyna byc bynajmniej nuż±ce twoje wielkie słowa na forum tibia.pl i tibia.com, a brak czynów w tibi =/
|
Cytuj:
|
Mnie nie bylo w domu. Mam lepsze rzeczy do roboty niz siedzenie na tibi wieczorem, uwierz mi, w WWA jest tyle rzeczy do roboty ze szok... nie to co jaroslaw, odpust i dozynki raz do roku to wtedy macie zabawe, jaki bazar? Mam teraz market pomaranczowy caly... jedyny taki w polsce, only pomarancze.
|
Cytuj:
|
No, no, jest się czym chwalić. Fragi TTT s± robione na graczach 40-80~leveli niższych od tych, którzy je robi±. Duma, chłopcy, duma! (a, zapomniałem dodać - prowadzicie AŻ 3 fragami - wygrywacie w pktach \o/)
Cóż, życzę miłego ownowania słabszych graczy ;) Może walczcie z kim¶ podobnego levelu, to spojrzę na was poważniejszym okiem ;o |
Cytuj:
Co do open, wczesniej czy pozniej bedzie...masslog zje masslog etc kwestia czasu wiec nie ma co sie niezdrowo ekscytowac. |
ezix a jaki loot z millowin po hacku masz ? slyszalem ze nawet domek na sell jak bys chcial do 400k to kupil bym (to serio oferta).
Btw. i jak hiszpanie zareagowali na to ze w gildi juz sie hackujecie nazmiane ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17. |