![]() |
Cytuj:
Cytuj:
ogolnie nie bede sie wypowiadal na temat updatu.. wsyztko wyjdzie w praniu.. pokusze sie tylko na mala refleksje-po cholere zgnojili sorca?jak narazie jestem rozczarowany.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
na selenie 2.7 - 3k |
Cytuj:
Exura Gran - nie bedzie slabsza, learn to read ;) Muuuufffisz sze sork czy druid nie zabije pallka/knighta? uch. Gratuluje żółwiego refleksu oraz malpiej precyzji. |
Cytuj:
|
;d
nie no calkiem spoko ale powinni cos zrobic z wyslaniem linkow i z tp . :D
|
Skasowałem bo nie przemyślałem tej wypowiedzi.
|
to ja koncze z tibia -.- na huj mi teraz ms... -.-
|
wszystko super extra tylko ciekawe jak teraz będzie ani wygladał heheh na nowo będą wymyslać jak przejśc albo będa przechodzić na wyzszych levelach niż dotychczas :P
|
Cytuj:
:o ludzi czy wszystko okej ? przez tego upka na głowę dostaliście ... |
Cytuj:
Oj widać że czujesz się zagrożony. Że twoje profesja zostanie (być może poważnie udupiona) ale knightci i palki będą teraz mogli grac tak jak profesje magiczne i nie będzie takie podziału w sile profesje teraz będą bardziej równe sobie siłą na tych samych poziomach. Gdy udupili knighta i palka to ty se spokojnie mogłeś grać bo to nie twoją profesje udupili. |
Cytuj:
a potem ze UHy moze podrozeja. Niby dlaczego? lol nielogiczne |
Cytuj:
|
Ale super ! 8o
Wreszcie dają coś Pallkowi ! Hehe W sierpniu się zacznie zabawa :D |
Kurwa Jak Chcecie Nowych Czarow Dla Pala I Kiny To Na Armia Podkarpacki Ots Spiepszac Tam Moze Znajdziecie Cos Dla Siebie A Nie Zwalacie CaŁa Gre...x(
|
Funtel to troll... Nie pokazuj chłopcze jak to ładnie umiesz przeklinać. Każdy to potrafi. Naucz się grać trudniejszymi postaciami a nie idziesz n00bsko na łatwiznę (zapewne zacząłeś grać dopiero po wprowadzeniu wandów). Prawdziwy sorc nie patrzy na to czy ma łatwo na początek tylko gra bo lubi.
|
Cytuj:
a mi sie skonczy huj pocisne 100 do tego czasu i koniec gry :P |
???
Czy dobrze kumam że np. będę mógł walić z k axa np. na 20lvlu?
|
Nadchodzi Koniec
teraz knightci beda bardziej magiczni od magów
podwyzsza im jeszcze hity do tego stopnia ze na 150lvlu beda walic za 300 a sorca ze na 150lvlu beda bic za 180 z visa. knight ma 3x wiecej hp i jeszcze mu dac wieksze dmg no poprostu trzeba być idiotą. X( TO nie jest wyrównanie profesji, to udupienie magów i zrobienie silniejszych od nich knightow i palli. Może prościej bedzie usunąć magów bo jesli bedzie tak dalej to magów zrownaja do postaci na rooku. Dajmy jeszcze knightom exori vis/mort/flam a pallom UE |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:54. |