![]() |
Taki 200ek + skile po 90 to będzie mogł Bocic na dragach jak na rotach -.-.
|
Knight : pi pi pi God mode on close console ....
Sorc : pi pi pi Pwned By cipsoft .... kumpel widzial jak ek wzial na 3 hity draga ... hmm 120 o ile sie niemyle wiec brawo sorc nigdy takich obrazen niezadawal przy praktycznie w przypadku najta 0 wastlu p; |
Pieprzycie, bardzo dobrze robi cipsoft. Mogliby jednak sorca nie udupiac w pvp az tak bardzo - zreszta zobaczymy jak to bedzie.
Szczerze mam nadzieje, ze to w pewnym sensie powrot przed pewien feralny update. Knight and pall izi izi izi, a sorc hard dla masochistow na poczatku, a potem na ~ 80+ stopniowo sie rozkreca. Milo by bylo, jak kiedys. @down: k ; ) |
Cytuj:
boże, kolejny idiota a co sorc ma dalej tak wymiatać ? porównaj sobie teraz siłę 96 ek i 96 msa ms sobie bije dle/dragi a ja co ? żółwie ? teraz równo, kina będzie mógł expić na dragach tak samo jak sorc ? powiedz mi grałeś na teście ? jak nie to stul pysk |
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Magson
Cipsoft has been namelocked to CIPBLOW 191lvl/79mlvl - (PVP) 400 ue, 200 sd, 100 vis (czasami, przeważnie gorzej) 191lvl/79mlvl - (PVM) 835 ue, 420 sd, 225 vis 112lvl/7mlvl (ek) - (pvp) 238 we mnie z dlancy 112lvl/7mlvl (ek) - (pvm) 389 w draga 140lvl (ek) z sca demona traci 5 uhow 100 rp+ dist 90+ wali z pbolta po 200-300 co sekunde p bolt - 6 gp - 200-300 dmg sd - 325 gp - 200-300 dmg BALANCED? ________________ Post z Refugia theard |
Mowic do was to jak rzucac grochem o sciane >.>
A zreszta "robta co chceta". |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bitwa pod Grunwaldem (1410r.) Polscy rycerze vs Zakon Krzyzacki... Nic o magach Bitwa pod Anchialos (708r.) Cesarstwa Bizantyjskiego vs państwo bułgarskie. Nic o magach... Bitwa pod Smoleńskiem (1812r.) Armia francuska vs Armia Rosyjska. Nic o magach... Więc dziecko nie sredniowiecze a co najwyżej średniowieczne bajeczki :p |
Cytuj:
NIE? No pewnie ze nie ,.... nie wiesz jak sie ciezko gra ... skillujesz setki godzin i bijesz jak ciota ;( WIEC STFU!!!!!!!! Nie CHCESZ GRAC??? TO NIE GRAJ !!!!!!!! Przynajmniej nie bedzie trolla w tibii -.- Nie pasuje bo profesje złe? idz zagraj sobie w wowa tam jest cacy ale tibia ma ten klimat... |
Cytuj:
Knight soluje demona używając 5 UHów ? Czy źle zrozumiałem |
Cytuj:
|
kumpel 179 ms opowiadał mi o "balansacji"
Przed update z sd walnął max 990.:):) Teraz max walnął 600.:o:o Jego kumpel knight wziął draga na 3 strzały.B)B) Nie to że się podlizuje ale... CipSoft naprawde przesadził z tymi obrażeniami sorca:confused::confused: |
Cytuj:
Postacie magiczne chakratkeryzuja sie ogromna sila lecz mala wytzrzymaloscia Rycerze wytrzymalosc odwaga ( blokowanie ) lecz slabsi w walce a teraz to co ? odwrotnie ... + wytrzymalosc i latwo dostepnosc sprzetu pozostala Cytuj:
i wiem jaki to ból skilowac ponad 80+ CO nie zmienia faktu ze cipy przesadzily i to w huj |
chodzi o to ze teraz 70 pal i albo 90ek ma wieksze hity niż sorc na 190 lvl . pozatym skila nie jest trudno zrobic a mlvl o wiele trudniej , tak samo knight nic nie traci bijac potworki oprucz uh , p-bolty za 6 gp to masakra szczegulnie ze maja takie hity
pozatym ile mag i druid maja hp w poruwnaniu do paladynow , i knightow |
Mimo ze popelnilem blad (chyba;p) to itak to bede komentowal chrzanic to xD
A wiec na poczatku mialem chyba racje co do sorcow czyz nie ? :> |
Dajcie Wiecej Info O Pallach:)
|
wtf.
Wy magowie macie narąbane... tu chodzi oto byście wbijali mlev a nie lev dawniej liczył sie lev a teraz mlev. Potrenisz mlev tyle ile knight treni sworda to tez będziesz taki koks jak on.. A zresztą poczekajcie na publiczny ts to sie wszystkiego dowiemy. A po za tym magowie maja sd a rycerze nie!!
|
Cytuj:
|
Jak dla mnie to szkoda tracić czas na tą grę :))
Pozdro:D! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |