Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=135485)

szwagiereczek 29-07-2007 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1574739)
LOL ale dojebales teraz z ta przewaga jak my nie mielismy combo zeby sciagnac takiego shadius shama, a oni niewiele brakowalo i by eliseo scieli... U nas brakowalo czolowych graczy Steiner, Xolo dopiero po pewnym czasie doszedl nie na swoim kompie, Kataruso, Og'Thun, Demonic, Elfhame to tylko niektorzy ktorych nam brakowalo. Wez nie mow takich rzeczy ze przewage mielismy

Nie moja wina, że nie nadążasz za szeregami swojego teamu, że mają cie w dupie i na ciebie nie czekają i w ten sposób nie widzisz ilu was jest. Oglądnij filmik to zobaczysz, że waszych tylko z BB i Nf było więcej a pomagało wam gro typków z Heroes, paru z Ad Extrenum czy jakos tak i jeszcze z Death Company.
Fakt po stronie FF było więcej magów ale liczy się whole team a akurat na tym battlu mieliście ogromną przewage knightów.

P.s. Z wami był Silveris i almighty Norf

Jovere'xik 29-07-2007 01:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 1574729)
Hlvl ms/ed ze strony ff na ob:
Moothonost,Garlerdon,Herineey,Zerio of zygus,Sairus'ek,Tetro aurelius,Nonix dark, dark'modoor 8
ze strony nf/bb
Abo tagteamz,pablofon,quel metu, masoj i vinny wiec nc kto mial przewage lol
potem po polowie doszli xolorian i pod koniec kataruso wiec morda -.-

moim zdaniem vinny nie powinien sie liczyc bo qwszyscy wiemy ze to noob ale juz go wpisalem

Po co mi to ? Mówie o botach nie o ms//ed Kto chciał wyjść na open? chyba ff liczy się z tym, że ich jest mniej co?

Nide Wune 29-07-2007 11:55

Ten miał przewagę, ten nie miał ale nam brakowalło, nam tem też brakowało...

LOL? Po co takie teksty, nic już nie zmieni wyniku ob.

Btw, pomyślał ktoś jakie halo by było gdyby zamienić chary, żeby bb grafo charami ff, a ff charami bb?

0lik 29-07-2007 12:01

Popatrz moze bylo nas gora o 2 osoby wiecej jesli sie upierasz, ale okej zobacz sobie na srednia lvlowa naszai ilu nie bylo od nas waznych graczy.
Czy mnie maja w dupie czy nie niech bedzie, ze maja mnie w dupie i sie po mnie nie wrocili, ale teraz powiedz kto ma taka swietna gildie ktora zostawia swoich kolegow z pztami a reszczie pozwala sie wylogowac.

Dwik 29-07-2007 13:40

@up
MS z levelem 150 wcale nie jest duzo silniejszy od 100, moze o jakies 50 dmg w porywach. Porownywanie wiec levelowe nie ma teraz duzego sensu jesli dotyczy to charow 100 lvl+. Obecnie liczy sie liczebnosc gildii oraz dobre jej zgranie.

Princess Agusia 29-07-2007 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ebernardyn (Post 1574770)
Tylko nie bierzcie ślubu w czasie wojny bo przyjdą po was :D:D:D

niech przychodza nikt nas nie rozdzieli :D

MusashiSun 29-07-2007 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1575170)
Popatrz moze bylo nas gora o 2 osoby wiecej jesli sie upierasz, ale okej zobacz sobie na srednia lvlowa naszai ilu nie bylo od nas waznych graczy.
Czy mnie maja w dupie czy nie niech bedzie, ze maja mnie w dupie i sie po mnie nie wrocili, ale teraz powiedz kto ma taka swietna gildie ktora zostawia swoich kolegow z pztami a reszczie pozwala sie wylogowac.

Z trudem mi to powiedzieć ale Olik zdadzam się z tobą. ;b
może mam słabość do ciebie i to co napisze uznasz jako dziwne. ale radziłbym ci zmienić gildie <--- zdanie to w późniejszym czasie nabierze nowego znaczenia.

0lik 29-07-2007 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MusashiSun (Post 1575435)
Z trudem mi to powiedzieć ale Olik zdadzam się z tobą. ;b
może mam słabość do ciebie i to co napisze uznasz jako dziwne. ale radziłbym ci zmienić gildie <--- zdanie to w późniejszym czasie nabierze nowego znaczenia.

Hehe, no moze, ale wiesz tu gdzie jestem mam paru przyjaciol i wielu kolegow i nie opuszcze ich chodzby nie wiem co, nie zalezy mi na graniu tak jak kiedys, moge miec hunta i wogule, teraz logam sie od czasu do czasu, nie expie prawie i wogule, moze w przyszlosci, moze gdyby wojny nie bylo to by mnie jakos bardziej ciagnelo do gry, ale jak narazie to nie

Kasi'yaa 29-07-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1575170)

Zawsze lepiej jak padnie 1 osoba niz cala gildia. Z filmiku widac,ze juz nie mieli za duzo sd. btw. Jak by FF mialo z dwoch dobrych druidow to Abo i Pablo by sie zlozyli na 100%. Elo mistrzu ^^. A i jeszcze jedno, powiedz mi jaka jest duza roznica miedzy 193ms, a 140? albo 140ms , a 100ms? elo

Eabbol 29-07-2007 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasi'yaa (Post 1575848)
Zawsze lepiej jak padnie 1 osoba niz cala gildia. Z filmiku widac,ze juz nie mieli za duzo sd. btw. Jak by FF mialo z dwoch dobrych druidow to Abo i Pablo by sie zlozyli na 100%. Elo mistrzu ^^. A i jeszcze jedno, powiedz mi jaka jest duza roznica miedzy 193ms, a 140? albo 140ms , a 100ms? elo

1 szybkosc
2 mana
3 hp
4 zaopatrzenie w ssa,sd z powodu kasy

Nie zrozum mnie zle juz moze nie ma roznicy w sile sd powera ale caly czas te 50 lvli to sporo
1,5k many, 193 lvl to po advance predkosci ma te hp jednak 250 points wieksze a przy slabej sile sd po update to sporo jednak jest.

Wiadomosc dnia:

Z tego co wiem to PAblofon sprzedal chara jakiemus swe, rl tralli, turghola , patteha etc.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szwagiereczek (Post 1574779)
Nie moja wina, że nie nadążasz za szeregami swojego teamu, że mają cie w dupie i na ciebie nie czekają i w ten sposób nie widzisz ilu was jest. Oglądnij filmik to zobaczysz, że waszych tylko z BB i Nf było więcej a pomagało wam gro typków z Heroes, paru z Ad Extrenum czy jakos tak i jeszcze z Death Company.
Fakt po stronie FF było więcej magów ale liczy się whole team a akurat na tym battlu mieliście ogromną przewage knightów.

P.s. Z wami był Silveris i almighty Norf

Czyli przyznajesz ze po waszej stronie jest najwiekszy noob aka Fauder Aragon ktory boi sie pasc 142 ek i chodzi na openy 62 msem czy przyznajesz sie ze to co zacytowalem to klamstwo?

Tylko prosze nie mow mi ze "on uzywa charow zaleznie od potrzeb teamu".

Eabbol 29-07-2007 23:41

sorry double

szczerkos 30-07-2007 15:59

Panowie czy wy musicie się tak oskarżać wciąż ? Trochę kultury nie zaszkodzi co niektórych. A co do wojny, jest bardzo ciekawa, mimo przewagi NF i BB, trzymam kciuki za FF. Pozdrawiam

Princess Agusia 30-07-2007 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szczerkos (Post 1577172)
Panowie czy wy musicie się tak oskarżać wciąż ? Trochę kultury nie zaszkodzi co niektórych. A co do wojny, jest bardzo ciekawa, mimo przewagi NF i BB, trzymam kciuki za FF. Pozdrawiam

Nie jest wcale ciekawa.. NUDY !!!

z3n3k 30-07-2007 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princess Agusia (Post 1577185)
Nie jest wcale ciekawa.. NUDY !!!

Ja też się nudze xD hehe :p

ebernardyn 30-07-2007 20:37

No to open plxxzz :D

ebernardyn 30-07-2007 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ebernardyn (Post 1577617)
No to open plxxzz :D

@Edit: Jak na zawołanie open... :)

@Edit2: Móahahahahahah
20:50 Colis Gevin [38]: E JA JESTEM W BAD BOYSACH TO NIE TO SAMO CO BEACH BOYS JESTEM DUSZOM SERCEM CAIELM I CYZM TAM SIEJESZCZE DA Z WMI FF GOROM

@Edit3: Kolejny Ownage. Sairus'ek, Tetro, Garlerdon, Jinxz, Nonix, Ragap... z BB/NF: Quel Metu przed openem. (CDN)

0lik 30-07-2007 22:34

owned xd (10 znakow)

tak sie konczy dawanie charow kolegom z novy

Yoyoema 30-07-2007 22:41

furionsi sie dluzej trzymali ... B)

Nide Wune 30-07-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoyoema (Post 1577824)
furionsi sie dluzej trzymali ... B)

Ogólnie OB wyglądało śmiesznie ;)

ebernardyn 31-07-2007 01:35

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1762959

Koniec War. z3n3k napisał że retired i wogóle. Myśle że polacy stracili już ten serwer. Teraz zacznie się takie PA że szkoda czasu na gre.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:09.