Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Macavelli & Maragax Studio (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=140230)

Eneris 03-01-2008 15:44

A czy wasze życie straciło by sens jeżeli przestalibyście z siebie robić idiotów?

crosscut 04-01-2008 00:34

a czy mozesz przestac sie czepiac ?

vuxes 04-01-2008 02:06

No i Rolus ryjem o beton _/

Tevah 04-01-2008 18:23

No i Vuxes dalej bez fraga _/

vuxes 04-01-2008 19:01

Ale mnie pojechałeś (nie) _/

nokijjjja 06-01-2008 17:42

kraffs i mefix destroyer zrokowani ;<

Sulor 08-01-2008 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vuxes (Post 1825419)
No i Rolus ryjem o beton _/

Ja zostałem złapany przez "tłum" a na port hope Ty dostales trapa od 2 osób jedna z nich bylem ja powiem z nie mała satysfakcja.

vuxes 08-01-2008 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sulor (Post 1832619)
Ja zostałem złapany przez "tłum" a na port hope Ty dostales trapa od 2 osób jedna z nich bylem ja powiem z nie mała satysfakcja.

Też Cię koffam mistrzu side-stepu ;*

http://img526.imageshack.us/img526/8865/rolusekrh3.jpg

crosscut 09-01-2008 18:25

i co fajny jestes teraz ?

vuxes 10-01-2008 01:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez crosscut (Post 1834298)
i co fajny jestes teraz ?

Rolus jest fajniejszy bo on został złapany przez "tłum", a ja na Port Hope dostałem trapa od 2 osób, jedna z nich był on- powiedział z niemałą satysfakcja.

chosen_one 10-01-2008 14:15

Vuxes, powiem ci tyle od siebie ze to co piszesz jest wkur***jace. To wyglada tak, ze chowasz sie za cruoris i jak im sie cos uda to ty sie smiejesz z tych co przegrali. To jest wg mnie ponizej poziomu 10-latka. :baby: Jezeli juz jestes z nimi to chociaz siedz cicho bo ty naprawde malo wnosisz do ich sukcesow. Puge pewnie ustawia cie jak chce (o ile w ogole pamieta ze tam jestes..).
No i to chyba normalne ze ubicie 1 w 2 jest duzo trudniejsze niz 1 w 20, wiec satysfakcja rolusa jest tutaj uzasadniona.

Sulor 10-01-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chosen_one (Post 1835498)
Vuxes, powiem ci tyle od siebie ze to co piszesz jest wkur***jace. To wyglada tak, ze chowasz sie za cruoris i jak im sie cos uda to ty sie smiejesz z tych co przegrali. To jest wg mnie ponizej poziomu 10-latka. :baby: Jezeli juz jestes z nimi to chociaz siedz cicho bo ty naprawde malo wnosisz do ich sukcesow. Puge pewnie ustawia cie jak chce (o ile w ogole pamieta ze tam jestes..).
No i to chyba normalne ze ubicie 1 w 2 jest duzo trudniejsze niz 1 w 20, wiec satysfakcja rolusa jest tutaj uzasadniona.

Chcialem sprostowac. My nie zabilismy go we dwoje. Trapnelismy go z Eldrikiem to fakt, ale sami go nie zabilsmy.

chosen_one 10-01-2008 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sulor (Post 1835833)
Chcialem sprostowac. My nie zabilismy go we dwoje. Trapnelismy go z Eldrikiem to fakt, ale sami go nie zabilsimy.

Trapnac to prawie jak zabic B) z trapow sie na ogol nie wychodzi.

vuxes 10-01-2008 22:57

Cytuj:

Vuxes, powiem ci tyle od siebie ze to co piszesz jest wkur***jace.

Nie zaskakuje mnie, że "to co piszę, jest wkur***jące" dla Ciebie skoro jesteś za Ultimation, a ja po nich jadę.

Cytuj:

To wyglada tak, ze chowasz sie za cruoris i jak im sie cos uda to ty sie smiejesz z tych co przegrali. To jest wg mnie ponizej poziomu 10-latka. :baby:

Aaa, czyli mam się śmiać z tych, którzy wygrali i wtedy może będę 'dorosły' tak jak Ty? W sumie to prawda, nigdy nie dorosnę do poziomu Ultimation, bo oni som barco elo ziomy i karajom rzyduw hehe!11.

Cytuj:

Jezeli juz jestes z nimi to chociaz siedz cicho bo ty naprawde malo wnosisz do ich sukcesow. Puge pewnie ustawia cie jak chce (o ile w ogole pamieta ze tam jestes..).

Nie rozumiem, o co Ci chodzi z tym, że Puge "ustawia mnie jak chce" :|
Chyba, że dla Ciebie jest dziwne, że liderowi mają być wszyscy podporządkowani.

Cytuj:

Ale faktem jest, że Rolus się złożył i mam prawo być usatysfakcjonowanym z tego powodu, zaprzeczysz? Czy dalej będziesz dociekał, kto padł od większej ilości osób, kto lepiej spamował hotkeye?

Exim 11-01-2008 00:51

Kto bedzie nastepny? O to nurtujace nas chyba wszystkich pytanie. Moze vuxes? moze blada? Otworzyl bym na zaklady :]

Doktor Dokurobei 11-01-2008 00:54

@up
A moze Twoje poczucie humoru ;|

Dalv_2k7 11-01-2008 21:39

4 słowa komentarza
http://img235.imageshack.us/img235/3174/rapedot8.jpg

chosen_one 12-01-2008 01:03

omg.. nie chce mi sie odpowiadac, ale zrobie to zebys czasem nie pomyslal ze masz racje. B)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vuxes (Post 1836480)
Nie zaskakuje mnie, że "to co piszę, jest wkur***jące" dla Ciebie skoro jesteś za Ultimation, a ja po nich jadę.

wyrwales zdanie z kontekstu.. na dole napisalem czemu mnie to wku**ia. nie chodzi o to ze jedziesz po ultimation, tylko o to ze podniecasz sie zwyciestwami cruoris, jak bys mial w nich jakis znaczacy udzial.

Cytuj:

Aaa, czyli mam się śmiać z tych, którzy wygrali i wtedy może będę 'dorosły' tak jak Ty? W sumie to prawda, nigdy nie dorosnę do poziomu Ultimation, bo oni som barco elo ziomy i karajom rzyduw hehe!11.

jak wyzej /\

Cytuj:

chodzi mi o to ze pug ma cie gdzies i twoje zdanie itd..

Cytuj:

Ale faktem jest, że Rolus się złożył i mam prawo być usatysfakcjonowanym z tego powodu, zaprzeczysz? Czy dalej będziesz dociekał, kto padł od większej ilości osób, kto lepiej spamował hotkeye?

tak mozesz sie z tego cieszyc. ale musisz sam przyznac ze jak jest was kilkunastu/kilkudziesieciu, a on jeden to nie moze byc inaczej. w takiej grupie trudno popelnic jakis blad. blad popelnil rolus ze tam byl :(

Marczio 16-01-2008 15:01

Cytuj:

Nie do konca, mozna zaakceptowac cos co jest pisane z glowa a ty cieszysz sie ze zwyciestw cruoris jakbys byl jednym z nich naprawde a jestes tylko teoretycznie, sam kiedys zobaczysz.

Cytuj:

Chodzi o to zebys potrafil odpowiedziec co TY zrobiles dla cruoris, bo jak czytalem to dostales trapa od 2 osob. No to ja bym siedzial cicho.

Cytuj:

Tak jak pisal chosen one, mozesz se tam gadac i tak cie maja w dupie bo jestes miesem armatnim.

Cytuj:

Oczywiscie ze masz prawo byc usatysfakcjonowanym, ale mozesz to robic w sposob bardziej normalny niz forumowe walenie konia

vuxes 16-01-2008 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chosen_one (Post 1838066)
wyrwales zdanie z kontekstu.. na dole napisalem czemu mnie to wku**ia. nie chodzi o to ze jedziesz po ultimation, tylko o to ze podniecasz sie zwyciestwami cruoris, jak bys mial w nich jakis znaczacy udzial.

W takim razie oznajmiam Ci wszem i wobec, że nie jestem żadną znaczącą osobą w tej wojnie, po prostu ciesze się, że Ultimation dostaje w dupsko. A tak w ogóle to przypuszczam, że tak gadasz, bo jesteś za Ultimation i chciałbyś, żeby oni wszystko wygrywali itd, ale niestety tak nie jest.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1846075)
Nie do konca, mozna zaakceptowac cos co jest pisane z glowa a ty cieszysz sie ze zwyciestw cruoris jakbys byl jednym z nich naprawde a jestes tylko teoretycznie, sam kiedys zobaczysz.

j/w dla pana Marczio

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1846075)
Chodzi o to zebys potrafil odpowiedziec co TY zrobiles dla cruoris, bo jak czytalem to dostales trapa od 2 osob. No to ja bym siedzial cicho.

A ja czytałem, że Cruoris hackuje swoich ludzi, sam wujek Macavelli to napisał! Jaki on troskliwy! Jak to dobrze, że mnie ostrzegł! (od razu mówię, że to sarkazm, więc sobie darujcie roztrząsanie tego tematu).

Cytuj:

chodzi mi o to ze pug ma cie gdzies i twoje zdanie itd..

"Ok". Powtarzałeś to już 100 razy, ale zgodzę się, żebyś nie musiał się żalić po raz 101-szy na ten temat.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1838066)
Tak jak pisal chosen one, mozesz se tam gadac i tak cie maja w dupie bo jestes miesem armatnim.

I znowu specjalnie dla pana Marczio, żeby zobaczył i nie musiał już się produkować B) j/w

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1838066)
Oczywiscie ze masz prawo byc usatysfakcjonowanym, ale mozesz to robic w sposob bardziej normalny niz forumowe walenie konia

Co polecasz? Robienie 10 filmików wmv o wygranej bitwie, czy może pojazd z noobchara na tibia.com forum? ;)

Cytuj:

tak mozesz sie z tego cieszyc. ale musisz sam przyznac ze jak jest was kilkunastu/kilkudziesieciu, a on jeden to nie moze byc inaczej. w takiej grupie trudno popelnic jakis blad. blad popelnil rolus ze tam byl :(

Dobra, może już skończymy się kłócić o to, kto ma lepsze PvP, bo dostał trapa od X osob, a ten znowu popełnił błąd, że tam był, a to znowu ten nie umie się leczyć bo powinien się leczyć na X hp? Faktem jest, że Rolus padł i ten płacz niczego nie zmieni.
Btw, jakbyś umiał obiektywnie spojrzeć na tą sprawę, wówczas to co napisałeś, umiałbyś dopasować też do mnie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:13.