Cytuj:
Oryginalnie napisane przez chosen_one
(Post 1838066)
wyrwales zdanie z kontekstu.. na dole napisalem czemu mnie to wku**ia. nie chodzi o to ze jedziesz po ultimation, tylko o to ze podniecasz sie zwyciestwami cruoris, jak bys mial w nich jakis znaczacy udzial.
|
W takim razie oznajmiam Ci wszem i wobec, że nie jestem żadną znaczącą osobą w tej wojnie, po prostu ciesze się, że Ultimation dostaje w dupsko. A tak w ogóle to przypuszczam, że tak gadasz, bo jesteś za Ultimation i chciałbyś, żeby oni wszystko wygrywali itd, ale niestety tak nie jest.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
(Post 1846075)
Nie do konca, mozna zaakceptowac cos co jest pisane z glowa a ty cieszysz sie ze zwyciestw cruoris jakbys byl jednym z nich naprawde a jestes tylko teoretycznie, sam kiedys zobaczysz.
|
j/w dla pana Marczio
Cytuj:
(Post 1846075)
Chodzi o to zebys potrafil odpowiedziec co TY zrobiles dla cruoris, bo jak czytalem to dostales trapa od 2 osob. No to ja bym siedzial cicho.
|
A ja czytałem, że Cruoris hackuje swoich ludzi, sam wujek Macavelli to napisał! Jaki on troskliwy! Jak to dobrze, że mnie ostrzegł! (od razu mówię, że to sarkazm, więc sobie darujcie roztrząsanie tego tematu).
Cytuj:
(Post 1838066)
chodzi mi o to ze pug ma cie gdzies i twoje zdanie itd..
|
"Ok". Powtarzałeś to już 100 razy, ale zgodzę się, żebyś nie musiał się żalić po raz 101-szy na ten temat.
Cytuj:
(Post 1838066)
Tak jak pisal chosen one, mozesz se tam gadac i tak cie maja w dupie bo jestes miesem armatnim.
|
I znowu specjalnie dla pana Marczio, żeby zobaczył i nie musiał już się produkować B) j/w
Cytuj:
(Post 1838066)
Oczywiscie ze masz prawo byc usatysfakcjonowanym, ale mozesz to robic w sposob bardziej normalny niz forumowe walenie konia
|
Co polecasz? Robienie 10 filmików wmv o wygranej bitwie, czy może pojazd z noobchara na tibia.com forum? ;)
Cytuj:
(Post 1838066)
tak mozesz sie z tego cieszyc. ale musisz sam przyznac ze jak jest was kilkunastu/kilkudziesieciu, a on jeden to nie moze byc inaczej. w takiej grupie trudno popelnic jakis blad. blad popelnil rolus ze tam byl :(
|
Dobra, może już skończymy się kłócić o to, kto ma lepsze PvP, bo dostał trapa od X osob, a ten znowu popełnił błąd, że tam był, a to znowu ten nie umie się leczyć bo powinien się leczyć na X hp? Faktem jest, że Rolus padł i ten płacz niczego nie zmieni.
Btw, jakbyś umiał obiektywnie spojrzeć na tą sprawę, wówczas to co napisałeś, umiałbyś dopasować też do mnie.