Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Footstar- info i komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=141956)

Arka_Sath_Wielki 03-12-2007 23:59

Mhm ja też moge zagrać :) moje gg 8017890 a staty :

http://img84.imageshack.us/img84/503...yskillesf7.png

MALLuś 05-12-2007 22:48

@Sven
Może byś mi wysłał swój numer GG(na PW) bo prace sie w miejscu zatrzymują.

BlueMaster 06-12-2007 08:18

A jak tam rozwój teamu?

MALLuś 10-12-2007 00:17

Jako, że nie nie idzie nam zebranie sie w jednym czasie lub pojawiają sie problemy ważniejsze sprawy załatwimy tutaj, a resztę po stworzeniu drużyny.

Ważną sprawą jest to, że możemy objąć bota albo w lidze B lub C
sam na razie obstawiam B ale może wy wolicie pierw bawić się z botami.

Gdy omówimy tą sprawę podam następną.

Yoh Asakura 10-12-2007 00:31

Ja jestem za objęciem bota w B :>

Iron 10-12-2007 08:06

Strzeszyn ucieka z spadku:) wygrana z vice 2:1 i przegrywamy z nimi tylko bilansem. Jeszcze 2 mecze z botem i z Zielonymi i wszystko będzie jasne;)

Dark Sven 10-12-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MALLuś (Post 1785257)
Jako, że nie nie idzie nam zebranie sie w jednym czasie lub pojawiają sie problemy ważniejsze sprawy załatwimy tutaj, a resztę po stworzeniu drużyny.

Ważną sprawą jest to, że możemy objąć bota albo w lidze B lub C
sam na razie obstawiam B ale może wy wolicie pierw bawić się z botami.

Gdy omówimy tą sprawę podam następną.

Cóż... C Liga byłaby dla mnie (jako bramkarza do dupy). Prawie brak strzałów. Dla napastników będzie dobre (jeżeli będą dostawać premie za gole. Drużyna będzie tracić pieniądze na premie, ale za to będzie czas na skompletowanie drużyny... Nie wiem.

Jestem za B.

Davido16 11-12-2007 21:34

Wiem, że mam najmniej do powiedzenia, ale lepiej by było w B, jeśli byłby dobry skład.

MALLuś 11-12-2007 22:14

Więc jeśli jakiś zostanie wybieram bota w B lidze.
Skład nie będzie za dobry ponieważ będzie on bardziej do nabijania skili i doświadczenia ale po kilku sezonach może będziemy wymiatać ;)

MALLuś 14-12-2007 16:43

http://pogonszczecin-fs.phorum.pl/ forum drużyny do czasu uzgodnienia wszystkiego(powstało bo tibia.pl ciągle sie wiesza i jakieś głupie błędy wyskakują >_>)

Gelo 23-12-2007 01:22

Ja również po świętach zakładam nową drużynę w C-lidze, chce spokojnie budować zespół i przedewszytskim ... troche wygrywać, bo w B-lidze, zanim zbuduje zespół minie 3/4 sezonu a i tak będzie spadek a tak "uzbroimy" się na B-Ligę i wejdziemy tak jako przebojowy beniaminek. Drużyna powstanie (na 100%) w najbliższy czwartek-piątek. Myślę jeszcze nad nazwą (FC Tibia Team :) ?), na pewno nazwa musi być fajna/śmieszna.. Nie mam zamiaru ściągać gwiazd, raczej 17-18 latków żeby zdobywali doświadczenie i osiągali niezły eff, bo plan treningu mam już nieźle opracowany (: Jakby był ktoś zainteresowany niech wali na GG: 3153747, zapraszam każdego !

Yoh Asakura 23-12-2007 10:16

Czy tylko mi się wydaje, że ta administracja FS jest bardzo przewrażliwiona na tym forum ? Już 2 bana dostałem, właściwie za nic ;o

Cafe 23-12-2007 10:20

Imię Gustaw Wawrzyniak (31900)
Pozycja O Ś
Preferowana noga Lewa
Wiek 18 lat(a) (6/10/3)
Szczegóły Poziom doświadczenia zawodnika: fatalna
Osobowość Przyjazny
Styl życia Mizerny
Narodowość Katowice, Polska
Miejsce pobytu Katowice

Drużyna Korona Płock
Przyszłość Wierzy, że zostanie w klubie przez dłuższy czas.
Reputacja Żadna (Ranking światowy: #40800 | Ranking krajowy: #1784)

Umiejętności (skille)
Odbiór piłki 13
Bardzo dobry
Krótkie podania 7
Słaby
Ustawianie się 1
Beznadziejny
Wykańczanie 0
Tragiczny
Główkowanie 0
Tragiczny
Wizja gry 0
Tragiczny
Technika 0
Tragiczny
Długie podania 0
Tragiczny
Dośrodkowania 0
Tragiczny
Strzały z daleka 0
Tragiczny
Drybling 0
Tragiczny

Łapanie (GK) 0
Tragiczny
Przedpole (GK) 0
Tragiczny
Refleks (GK) 0
Tragiczny
Zwinność (GK) 0
Tragiczny
Wyrzuty (GK) 0
Tragiczny

Szybkość 7
Słaby
Wytrzymałość 1
Beznadziejny

Kondycja 84%
Morale 100%
Przystosowanie 100%

Obecnie po rozwiazaniu poprzedniej druzyny, jestem dostepny za free =P. Ktos chetny?

Iron 23-12-2007 10:23

@Up
Od Darka czy Tytuska:D?
Super że jest szansa na nowe drużyny ja sam o tym myślę, zależy od tego jak wyjdę z kasą po świętach i urodzinach.
jeśli nazwa coś ala tibijska to proponuje
"Fearless Tibians" :P
Dzisiaj Strzeszyn gra mecz o życie.. czuje że 2 mecz będzie ustawiony na naszą niekorzyść więc proszę kibicujcie nam:)

Gelo 23-12-2007 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron (Post 1801988)
@Up
Od Darka czy Tytuska:D?
Super że jest szansa na nowe drużyny ja sam o tym myślę, zależy od tego jak wyjdę z kasą po świętach i urodzinach.
jeśli nazwa coś ala tibijska to proponuje
"Fearless Tibians" :P
Dzisiaj Strzeszyn gra mecz o życie.. czuje że 2 mecz będzie ustawiony na naszą niekorzyść więc proszę kibicujcie nam:)

Nie będzie, Scorpions nie są tacy (: Wkońcu ja tam gram ;]

Iron 23-12-2007 13:11

Gelo nie oskarżam ich ale wiedz że nie takie jaja w fsie były..

MALLuś 23-12-2007 13:27

Jeżeli by powstał team gdzie maiłbym miejsce w pierwszej 11 to sam bym już drużyny nie tworzył bo jej zamiarem było tylko zdobywanie doświadczenia(Tytus mnie na to od początku namawiał). Mnie jakoś do managerowania nie ciągnie więc bym chociaż kase zaoszczędził ;)
Moje wymiatające staty:
http://img212.imageshack.us/img212/3...lllllletl4.jpg

Gelo 23-12-2007 18:08

Ja zrobię zespół na 100%, będę starał się zatrudniać tylko zawodników z sezonów - 2ga połowa 3ciego, z 4, oraz nowych z 5tego (sam w nim będe =p) Robie zespół aby mogli się młodsi obgrywać, jak już ktoś osiągnie wiek 19stu lat to będzie mógł postąpić wg własnej woli,na te urodziny ma się średnio 50-60skilli, więc o angaż w średnich klubach do pierwszej 11stki będzie raczej pewny oraz rola rezerwowego w lepszych klubach (: Mój klub będzie budowany pod kątem promowania młodych gwiazd ... Jedynym poza wiekiem warunkiem angażu będzie wasz efekt treningu, chodzi mi o to, że dam danemu zawodnikowi jakiś czas aby osiągnał PRZYNAJMNIEJ efektywność 65%+ (swoją efektyność możesz sprawdzić tutaj - aby był uwzględniony musisz grać w ludzkim zespole (: ) Oczywiście każda pomoc będzie mile widziana, kontakt ze mną GG: 3153747

MALLuś 23-12-2007 18:56

@Gelo
To chyba bym się załapał urodzony pod koniec 3 sezonu eff oscyluje w okolicach 70%.
Podaj swój nick z footstara.

Yoh Asakura 23-12-2007 19:25

Kuźwa, powiedzcie mi jak to jest. Kiedyś wystarczył jeden dzień treningu i skill, który był na poziomie 0 od razu wskakiwał. A teraz strzały z dystansu ćwiczyłem z 2 dni, żeby mi wskoczył pierwszy skill. Kondycję mam zawsze powyżej 90%, już do cholery nie wiem jak trenować. ;|

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:36.