zeus1985 |
12-09-2007 13:31 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
(Post 1649092)
Sigu : hau hau :D:D
Yawi : ty jednak plytki jestes...chyba za duzo siedzisz na tych forach.
Ale to dalej nie zmienia faktu ze sie przyznales jaka gildia byliscie,hue hue hue.
Widzisz glownymi power abuserami w Wanted byli : PAta,Hawek,Deeamonicuz; za co zostali wyrzuceni z Wanted, nie twierdze ze inni nie uprawiali tego, ale napewno nie na taka skale. Wkoncu jest to swiat PvP, wiec zabicie kogos jest rzecza normalna, a jak to komus nie pasuje to Xhue ma "mondra" gildie na tym Non-pvp.
|
Płytka to może być woda w kałuży. Zacznijmy od tego, że jak byłem w Wanted to z DoFu nikt nie robił PA, ludzie byli spokojni ETC. Jedynie problem miałem z Pollbullem chwilowy, ale jakoś się to załagodziło. W Wanted byli PA, Są i będą, tylko że część zmieniła strony :) Amen~ Gammbler, Last Varior, Lord Sensej, Tegax, Adi Gotti - to byli najwięksi PA za moich czasów w Wanted. Teraz doszedł Byter i inni jemu podobni. Przynajmniej raz w tygodniu otrzymywałem msg od graczy "Yavi pomóż bo mnie biją" itp. Później doszedł Shanoz i Sathan. Noe mów mi teraz że najwięksi PA w Wanted to byli Dea~ Pata i Hawek, bo oni doszli dużo potem, doszli w chwili jak była wojna Wanted Vs. Dof. Dea~ zdradził DoF, i nie tylko on, Pata~ miał się do DoFu przyłączyć i dlatego sobie mógł spokojnie expić. A Hawek? Chyba był retired...
Więc drogi tajemniczy osobniku, znam historię Azury lepiej niż Ci się wydaje.
@Siggurdius
Hehe może w październiku kupie Pacca, ale pod warunkiem jak dostane GSa, p-seta, aola i bohy :) Może wreszcie moje Ice Rapiery się na coś przydadzę ;D
@Idiota na dole "Maciuś z klanu"
Niestety nie mogę mieć operacji oka, badania wyszły negatywnie. Muszę poczekać do lutego i iść ponownie na badania. 2000zł na operacje mam już od ponad pół roku, więc o to się nie martw.
|