![]() |
Cytuj:
Ja z tego powodu ciesze sie :D:D:D |
Ja tez sie ciesze ;d
Nie lubilem Dagona |
Cytuj:
Cytuj:
Nie chce Ciebie oceniac, ale czemu na 1 forum piszesz tak a na 2 zupelnie inaczej? |
Thx Pablo...........
|
Cytuj:
|
Heh widac Pawlos niema tu najlepszej opini;o Za czasow gdy byl w Beach Boys to tez go za bardzo nielubilem bo mowil jedno a robil zupelnie cos innego
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edit.lol wszyscy jednomy¶lni. xD |
No naprawde z tego lorda galtariona dziwny czlowiek jest na tibi lize dupy a na rl pały ciekawe co bardziej lubi hmmB)
|
Szczerze mowiac to nie wiedzialem ze Dagon nam pomagal :P
Dowiedzialem sie dopiero pozniej. Dowiedzialem sie o tym, chwile po tym jak napisalem posta na tibia.pl :P |
@Pablo II
Ty tak za darmo w dupe wlazisz? Na jedyn forum pierdolisz o tym na drugim o tamtym, zreszta lojalnosc w twoim wypadku to abstrakcja jak wariacja ze zbioru 5 elementowego czy jako tam chuj. Nastepnym razem wez wazeline i niech tylko 1 owner sie wypowiada na jednym forum bo jak zaczynacie pisac na kilku forach to chuj z tego wychodzi. Pozdro dla Gedda <3 ;*********** |
Cos ta 'wojna' nudna sie zrobila xd
http://s242.photobucket.com/albums/f...fe%20pictures/ @Jovere'xik ta , tez przykula chwile moj wzrok :pp |
Cytuj:
|
Fajna jest ta Emilie Da'bo~ xD
|
OMG co ogun jest smieszny <lol2> rece to chyba ma za kolana i stoi jak by ledwo z konia zsiadl ^^. Elve tez dobry szef . A Niiklas to myslalem ze wyglada jakos powazniej a nie jak dziecko. Najnormalniej z tej calej sielanki to chyba wyglada Avorian Tretti i rzecz jasna Agnes :)
Btw. nie chcialo mi sie wszystkich wypisywac ale sa tez jakies smieszne leszki ;p |
Cytuj:
Thx Baby :* |
Wow widze ze Sz.P Silveris dolaczyl do wojny 8o. Ale nie rozumiem czemu?
Zarowno NF jak LRA zrobili na nim fraga . |
Lepiej jak 1 gildia będzie na niego polowała niż 2 :D
EDIT W ogóle kiedy będzie jaki¶ open, bo koniec weekendu a tu lipa :< |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |