Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Nerana RL Foto ^^ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=145024)

MistrzLeo 20-03-2008 23:48

Sammos wyglądasz jak rumun ;D

MistrzLeo 20-03-2008 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neqromantha (Post 1956755)
Macie swojego kochanego Dave`a.
http://img507.imageshack.us/img507/6268/img1281pi2.jpg
16:53 You are now ignoring all posts about my glasses.

kocham cie za to foto :*

Jestes zajebisty.. mistrzunio!!! :D Dziękuje za rady kierowane w moja stronę :D Thx !

Ps. Tak... no tak.. naprawde.. widac ze grasz w tibie...... Przez takich jak ty osoby grające w gry MMORPG są kojarzone z lamusami ;/

Neqromantha 21-03-2008 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 1962389)
kocham cie za to foto :*

Jestes zajebisty.. mistrzunio!!! :D Dziękuje za rady kierowane w moja stronę :D Thx !

Ps. Tak... no tak.. naprawde.. widac ze grasz w tibie...... Przez takich jak ty osoby grające w gry MMORPG są kojarzone z lamusami ;/

Widać mogłem to napisać po polsku.

Macunio 21-03-2008 00:12

@Neqromantha
fajnego masz wasa :) , bys sie ogolil a tak to normalnie wygladasz a oksy Ci nie przeszkadzaja tylko zgol wasa :D

MistrzLeo 21-03-2008 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neqromantha (Post 1962402)
Widać mogłem to napisać po polsku.

widac nei chodzi tu o okulary tylko o twój pysk? ;d

MistrzLeo 21-03-2008 00:53

ELOOOOSZKAAA

To dla dave "wielkiego" bo jak zobaczylem jego face to az chchem wstawic swoj ;D

Ps. urosła mi głowa? :D? JHAJ

Fordzik1002 21-03-2008 01:25

Trzech rzeczy ktorych nie lubie to:

-Konfidentow
-Frajerow/Lamusow
-Pustych Szmat

Speedy Ile masz w Bicepsie :>

neSSonka 21-03-2008 03:51

Speedy ownujesz lekko mówiąc ,dla mnie i zapewne innych jesteś "prostacką szmatą" ;>

idź na siłkę do swych równie rozgarniętych "ziomów" _/ no chyba , że Ci się karnet skończył ;/ to może do piaskownicy pobawić się grabkami z kolegami na równym lub większym poziomie hę ?

Dla mnie wyglądasz jak buła Hail _/

pa

btw. jakim telefonem robiłeś foto , po jakości stawiam ja któregoś eriksona ;)

Xr3 21-03-2008 08:55

Cytuj:

Ok, a teraz pojedź do niego i powiedz mu to w twarz. Nikt tutaj nie uważa, że jesteś w jakiś sposób "fajny", bo koksujesz. Widać wyraźnie, że chcesz zwrócić na siebie uwagę. Ale czy ty k*rwa nie pojmujesz inteligencie, że 3/4 osób tutaj ma ciebie za chodzące pośmiewisko? Przestań się k*rwa lansować! Ile ty masz lat? 20 załóżmy. I co? Dajesz swoje zdjęcia na forum z podtextem "patrzcie jaki jestem fajny". Może ty tego nie widzisz, ale otoczenie widzi to bardzo czytelnie. Obrażasz gościa któregoś tam u góry, ze względu na jego twarz, pomimo tego, że wygląda w 100% normalnie. Bo jak narazie, to do każdego się rzucasz kto coś ci powie... Poprostu NIE IDZIE się z tobą normalnie dogadać, bo na każdą uwagę, odpowiadasz swoimi "groźnymi" zdjęciami.

@down
Ja nie uważam, że jest tempym idiotą, tylko że za bardzo usiłuje wypromować siebie na "fajnego gościa".

Xaszkil1991 21-03-2008 09:01

@Up

a Speedy i tak ma wiecej IQ niz wy to na chuj sie udzielacie ze jest tepym idiota..

Lonek pisal chyba zebyscie dawali swoj poziom IQ wiec... czeka ^.-

ciekawe kto bedzie glupi jak wam kozaki wyjdzie 80 IQ : (

Zrywna_Szkapa 21-03-2008 09:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 1962584)
Ale czy ty k*rwa nie pojmujesz inteligencie, (...) Przestań się k*rwa lansować! (...)Poprostu NIE IDZIE się z tobą normalnie dogadać

Co do pogrubionego zdania, bardziej "po polskiemu" nie mogłeś?
Co do reszty, masz jakieś kompleksy, że musisz używać wulgaryzmów na forum?:/

Btw
Pisze się "po prostu"

Pozdro

Leonosik 21-03-2008 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 1962382)
Sammos wyglądasz jak rumun ;D

Nuub zapewniam czy ze nie jestem nim ;d
Niedlugo jebne fote z Emersem i bedzie xdd

Hansu 21-03-2008 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 1962419)

I po co jezdzisz po kims za wyglad? Moim zdaniem wyglada normalnie. A nawet jakbym mial trzecie oko na czole, to nie on decyduje o tym jak wyglada. Sami mozemy zadbac o nasza tenzyzne fizyczna jesli nie mamy zadnych zmian chorobowych, reszta od nas nie zalezy... Wiec tego typu komentarze sa nie na miejscu.

Jak mowilem, nic nie mam do Ciebie dlatego bo masz mase, mam cos do Ciebie bo sie tym przechwalasz, uwazasz sie za lepszego bo masz wiekszoego bica od kogos innego. Wyzywasz wszystkich, za wyglad, za to co mowia. Nawet posunales sie do tego by probowac pruc rodzicom. I gowno mnie obchodzi twoj wynik testu. Widzialem ten test i szczerze mowiac nie widze w nim trudnosci... Zreszta, co za problem rozwiazac go kilka razy i dac najlepszy wynik?

Nie mowie tego, bo jestem pewny ze zfingowales wynik, mozliwe ze masz taki. Czasem jest tak ze czlowiek jest inteligentny ale probuje "cos" pokazac i zachowuje sie jak debil. Zycze Ci zebys byl w tej grupie.

Btw. zapraszam:

http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,52340,2349764.html

Sprawdz sie w tym tescie.

Mike.Mystic 21-03-2008 11:33

@ MistrzLeo

Rozumiem, że chcesz pokazać, że jeszcze znaczysz coś na Neranie. Szkoda mi Ciebie człowieku, od Dave się odjeb bo to nie twoja sprawa jak wygląda. Co do twojego IQ to każdy może sobie zrobić taki fake. Jeśli naprawdę jesteś inteligentny to byś nie pierdolił takich rzeczy.

Butcher__Palek 21-03-2008 12:03

Xeremon << jestes z Candii wiec wy*******aj na swoj swiat :)

Cytuj:

powiedz mu to prosto w twarz
gdyby speedy to zrobil to dzieciak by sie obsral :D wiec nie rob z kolegow posmiewiska :)

MistrzLeo 21-03-2008 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mike.Mystic (Post 1962847)
@ MistrzLeo

Rozumiem, że chcesz pokazać, że jeszcze znaczysz coś na Neranie. Szkoda mi Ciebie człowieku, od Dave się odjeb bo to nie twoja sprawa jak wygląda. Co do twojego IQ to każdy może sobie zrobić taki fake. Jeśli naprawdę jesteś inteligentny to byś nie pierdolił takich rzeczy.

esende mylffon dziwkoo

Fordzik1002 21-03-2008 14:35

jestem taki ciekawy jak by wam speedy wyskoczyl gdzies na ulicy to pewnie 99% srala by w gacie i patrzyla czy ma wszystkie zeby :D

To jest temat zeby Ku**a dawac swoje zdjecia a nie jezdzic po kims -.-

Neqromantha 21-03-2008 14:44

Raczej zrobiłbym zdjęcie i wysłał do NASA, jak dowód na istenienie kosmitów (przypominających ludzi, ale pozbawionych szyji i układu nerwowego).

Xr3 21-03-2008 14:55

Cytuj:

To jest temat zeby Ku**a dawac swoje zdjecia a nie jezdzic po kims -.-
Wobec tego powiedz to teraz do swojego mistrza LEO

Fordzik1002 21-03-2008 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 1963295)
Wobec tego powiedz to teraz do swojego mistrza LEO

Mowie do wszystkich... bo taki temat gdzie pare osob doda swoje fotki a reszta zaciesza wafla z innych to sorry... Takie cos to nie ma sensu:baby:

Dawac Zdjecia !!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38.