![]() |
Sammos wyglądasz jak rumun ;D
|
Cytuj:
Jestes zajebisty.. mistrzunio!!! :D Dziękuje za rady kierowane w moja stronę :D Thx ! Ps. Tak... no tak.. naprawde.. widac ze grasz w tibie...... Przez takich jak ty osoby grające w gry MMORPG są kojarzone z lamusami ;/ |
Cytuj:
Widać mogłem to napisać po polsku. |
@Neqromantha
fajnego masz wasa :) , bys sie ogolil a tak to normalnie wygladasz a oksy Ci nie przeszkadzaja tylko zgol wasa :D |
Cytuj:
|
ELOOOOSZKAAA
To dla dave "wielkiego" bo jak zobaczylem jego face to az chchem wstawic swoj ;D Ps. urosła mi głowa? :D? JHAJ |
Trzech rzeczy ktorych nie lubie to:
-Konfidentow -Frajerow/Lamusow -Pustych Szmat Speedy Ile masz w Bicepsie :> |
Speedy ownujesz lekko mówiąc ,dla mnie i zapewne innych jesteś "prostacką szmatą" ;>
idź na siłkę do swych równie rozgarniętych "ziomów" _/ no chyba , że Ci się karnet skończył ;/ to może do piaskownicy pobawić się grabkami z kolegami na równym lub większym poziomie hę ? Dla mnie wyglądasz jak buła Hail _/ pa btw. jakim telefonem robiłeś foto , po jakości stawiam ja któregoś eriksona ;) |
Cytuj:
@down Ja nie uważam, że jest tempym idiotą, tylko że za bardzo usiłuje wypromować siebie na "fajnego gościa". |
@Up
a Speedy i tak ma wiecej IQ niz wy to na chuj sie udzielacie ze jest tepym idiota.. Lonek pisal chyba zebyscie dawali swoj poziom IQ wiec... czeka ^.- ciekawe kto bedzie glupi jak wam kozaki wyjdzie 80 IQ : ( |
Cytuj:
Co do reszty, masz jakieś kompleksy, że musisz używać wulgaryzmów na forum?:/ Btw Pisze się "po prostu" Pozdro |
Cytuj:
Niedlugo jebne fote z Emersem i bedzie xdd |
Cytuj:
Jak mowilem, nic nie mam do Ciebie dlatego bo masz mase, mam cos do Ciebie bo sie tym przechwalasz, uwazasz sie za lepszego bo masz wiekszoego bica od kogos innego. Wyzywasz wszystkich, za wyglad, za to co mowia. Nawet posunales sie do tego by probowac pruc rodzicom. I gowno mnie obchodzi twoj wynik testu. Widzialem ten test i szczerze mowiac nie widze w nim trudnosci... Zreszta, co za problem rozwiazac go kilka razy i dac najlepszy wynik? Nie mowie tego, bo jestem pewny ze zfingowales wynik, mozliwe ze masz taki. Czasem jest tak ze czlowiek jest inteligentny ale probuje "cos" pokazac i zachowuje sie jak debil. Zycze Ci zebys byl w tej grupie. Btw. zapraszam: http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,52340,2349764.html Sprawdz sie w tym tescie. |
@ MistrzLeo
Rozumiem, że chcesz pokazać, że jeszcze znaczysz coś na Neranie. Szkoda mi Ciebie człowieku, od Dave się odjeb bo to nie twoja sprawa jak wygląda. Co do twojego IQ to każdy może sobie zrobić taki fake. Jeśli naprawdę jesteś inteligentny to byś nie pierdolił takich rzeczy. |
Xeremon << jestes z Candii wiec wy*******aj na swoj swiat :)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jestem taki ciekawy jak by wam speedy wyskoczyl gdzies na ulicy to pewnie 99% srala by w gacie i patrzyla czy ma wszystkie zeby :D
To jest temat zeby Ku**a dawac swoje zdjecia a nie jezdzic po kims -.- |
Raczej zrobiłbym zdjęcie i wysłał do NASA, jak dowód na istenienie kosmitów (przypominających ludzi, ale pozbawionych szyji i układu nerwowego).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dawac Zdjecia !!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38. |