Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna na Pandori (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=146162)

Soul's 30-01-2008 12:09

Szukam ludzi do pk, mam 15 palka :>

Nadol 03-02-2008 02:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez babcia666 (Post 1854923)
O, a może i ja pojęcze:
Sam w wojnie nigdy nie uczestniczyłem <choć lobie patrzeć jak się ubijecie o byle gówno, lub w ogóle bez powodu, chociażby dead Edasza jakiś czas temu>, i uważam że szwedzi na pandori to wyjątkowe pindy... ale nie tylko swe, polacy zabijający się tak bez niczego też są lekko żałośni:)
Chociażby ostatnia sytuacja, kiedy to wracając z cs'ów próbowali mnie urżnąć Coach i Rocky<dosyć nędzna próba>, a powodem, jak się dowiedziałem potem od Maciasusa było rzekome pomaganie Heat przez Masalase.
I za to + zarąbanie jakiegoś crusa i k legów z jakiegoś żałosnego bottera moja była noob gildia <Inhibitant> miała/ma? hunta:D nieźle się uśmiałem, ale mina mi zrzedła jak Maciasusa próbował ubić Alkomizer;s
Ja na pandori gram tylko z powodu paru nieznanych wam pewnie postaci<Jujaria?>, no i z powodu chara. Ale żebym nie przeszkadzając nikomu dostać hunta? ;o Przypomina mi się sytuacja kiedy przyleciał Thaldus bo znajomy próbował ubić 18 sorca i zara do mnie wonty...
Nie polecam zaczynania gry na tym serwie jeśli nie jesteś znajomym swe<a i tak za 10 dni padniesz>.
Jednym zdaniem -> pandoria suxx.
@Nadol
Nie obraź się, ale chciałbym widzieć twoją grę bez Brozyna.
@edit
Zbigniewie, chodzi mi o inną rzecz; po prostu przypomniało mi się pewne wydarzenie kiedy to Brodol i Brozyn ganiali się jakieś 45 min za 30 kiną, więc nie wiem jakby Brodolek sam sobie poradził :D
A że Brozyn ma nie wiele więcej do powiedzenia od przeciętnego gracza na serwie... w to nie wnikam;p

Moja mała reposta:p

No teraz masz racje Brozyn nic nie może zrobić za jego crimes ale ja jako że jestem jego real przez to niektórzy ludzie z starego heat mnie nie lubią. Lecz znam polaków paru w końcu gram tu już 2 lata na pandori. Szczerze powiedziawszy to dobrze że swe przegrało bo oni byli za bardzo pewni siebie PA bylo na 1miejscu oni juz szukali zaczepek u neutral ludzi. Brozyn że im pomagał jego sprawa ale wzamian za jego pomoc ja padalem z 3x od szwedów i reszta moich rl a najgorszym ze swe jest pyros jebany koazk, dlatego brożyn zapytany przez Glidarna powiedział że im nie pomoże bo jego rl'ów leja .
Teraz mam nadzieje że uda mi sie pod odbudować kontakty z polakami najbardziej Dziękuje Sepultusowi & Golenzowi oraz innym (prawie że rl :P) bo mi bardzo pomagaja a znamy sie od low lvów. Mam nadzieje że polacy którzy stracili wiele przez szwedów wrócą teraz, pamiętam takie czasy ja swe robiło pogrom i był taki okres że dziennie ktoś odchodził z serwa[*][*][*].
Na koniec chciałem powiedzieć że mnie do Brozyna nie porównuj on o wiele wcześnie zaczął grać i miał tyle znajomości ze swe i polakami, na a potem pokazał mi ta grę. Na pandori miałem 2 chary 1 był Dark Nadol dużo dobrych kontaktów mailem ale swe stare glamour mnie jeblo i sie w*****łem i nie grałem na 42lv został. No a teraz po wsze czasy Brodol udało mi się osiągnąć 100lv i jestem z tego zadowolony lecz sprawiło to iż jestem na celowniku bo szwedzi traktują teraz prawie wszystkich polaków za wrogów. Dlatego mam nadzieje że zostanie tak jak jest.

Hail Sorrow.
Signet Brodol
;)

Pandorian technomancer 04-02-2008 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadol (Post 1878109)
Moja mała reposta:p

No teraz masz racje Brozyn nic nie może zrobić za jego crimes ale ja jako że jestem jego real przez to niektórzy ludzie z starego heat mnie nie lubią. Lecz znam polaków paru w końcu gram tu już 2 lata na pandori. Szczerze powiedziawszy to dobrze że swe przegrało bo oni byli za bardzo pewni siebie PA bylo na 1miejscu oni juz szukali zaczepek u neutral ludzi. Brozyn że im pomagał jego sprawa ale wzamian za jego pomoc ja padalem z 3x od szwedów i reszta moich rl a najgorszym ze swe jest pyros jebany koazk, dlatego brożyn zapytany przez Glidarna powiedział że im nie pomoże bo jego rl'ów leja .
Teraz mam nadzieje że uda mi sie pod odbudować kontakty z polakami najbardziej Dziękuje Sepultusowi & Golenzowi oraz innym (prawie że rl :P) bo mi bardzo pomagaja a znamy sie od low lvów. Mam nadzieje że polacy którzy stracili wiele przez szwedów wrócą teraz, pamiętam takie czasy ja swe robiło pogrom i był taki okres że dziennie ktoś odchodził z serwa[*][*][*].
Na koniec chciałem powiedzieć że mnie do Brozyna nie porównuj on o wiele wcześnie zaczął grać i miał tyle znajomości ze swe i polakami, na a potem pokazał mi ta grę. Na pandori miałem 2 chary 1 był Dark Nadol dużo dobrych kontaktów mailem ale swe stare glamour mnie jeblo i sie w*****łem i nie grałem na 42lv został. No a teraz po wsze czasy Brodol udało mi się osiągnąć 100lv i jestem z tego zadowolony lecz sprawiło to iż jestem na celowniku bo szwedzi traktują teraz prawie wszystkich polaków za wrogów. Dlatego mam nadzieje że zostanie tak jak jest.

Hail Sorrow.
Signet Brodol
;)

<lick> <lick> ze tez cię język nie boli ciągle inne 4 litery wylizywać :PP

ragafewee 05-02-2008 17:21

@up i @2up

Gówno wiecie. Wiecie tyle co on teraz publicznie napisał, a nie wiecie co pisał jeszcze podczas wojny. :baby:

Vlaaaadek 12-02-2008 23:18

yooo
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/37321
PANDORIA MASSLOG BY RAAEELL AND VLADEK ! _/ HAIL STARE CZASY HUEHUE XD

Vlaaaadek 12-02-2008 23:31

Chłopaki jakiś meeting w tym roku będzie ? MUSZE SIĘ NAPIĆ WINKA Z ALGONEM XD

Demioh 13-02-2008 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raaeell (Post 1896557)
Tak masz racje HAIL STARE CZASY _/ . Co tam dziewczyny juz pewnie cieszycie sie ze wygraliście ? Mam nadzieje ze was wykopią jeszcze :D

co tam, dalej płaczesz w poduche że straciłeś swojego palla który miał 666 ownerów ?? :D

Vlaaaadek 13-02-2008 15:07

NIE PŁAKAŁ BO JA GO POCIESZYŁEM !!!!owenoen!

Demioh 15-02-2008 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raaeell (Post 1900493)
Czy doczekam sie riposty pro evul mastah druida z pandori ? ;) Najwiekszego kozaka na forum :D

http://www.***********.com/996318544.html

coś twoi kumple zawodzą ;/

Vlaaaadek 16-02-2008 17:10

Dokładnie Zbysiu !!! To nie sa jego kumple tylko ludzie z gilid ktorej byl czlonkiem :) Jego kumplem to jestem ja evul prawda ?

Demioh 17-02-2008 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raaeell (Post 1904993)
Zbychu widze że regularnie padasz od frostów. Może tibia nie jest dla ciebie :). Proponuje powrót do gitary :D

widzę że masz deleted więc proponuje wyjdź z tego forum i wróci do...no właśnie do czego ty możesz wrócić :D

Vlaaaadek 17-02-2008 15:22

Do picia winek a nie lamienia w tibi yo

Demioh 17-02-2008 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vlaaaadek (Post 1905208)
Do picia winek a nie lamienia w tibi yo

fiufiu. ale ambicje :D siedzenie przy "Spermie Szatana" to rzeczywiście :D zajebista perspektywa na przyszłość :).

Vlaaaadek 17-02-2008 18:55

Ja se pije tanie winka bo lubie sa tanie i dobre a smak jest nie wazny grunt zeby byl efekt a ze ty cos do tego masz to huj mnie to obchodzi :D I nie denerwuj sie tak bo jeszcze padniesz i stracisz kilka kwadratów :)

Demioh 01-03-2008 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raaeell (Post 1908182)
Masz racje lepiej siedziec 24/h na kompie i na*******ać lvle a potem paść pare razy jak ty to robisz :D

hahahaha.. wiecie.. jak ktoś by to mówił kto nie grał w tą grę to można wziąć to pod uwagę .. ale w twoich ustach to brzmi trochę śmiesznie bo sami siedzieliście na tibi po 10h i byliście dumni :) a co do 24h to zobacz ile godzin jestem online :) wtedy wyrażaj opinie.

Wasi kumple kolejne baty ;/ ale teraz to już totalny obciach ;/ 20 na 20 tyle że ich średnia na lvl to 130 lvl ;/

http://www.***********.com/698352315.html

bartek10 04-03-2008 22:13

Ludzie dajcie spokój i przestańcie sie grzać na serverach robicie się gorsi od br to nie oni mają rządzić tylko my...

Grimberg 04-03-2008 22:18

.

@bartek10
co ma piernik do wiatraka? nie ma war nie ma zabawy proste? Wogole jakie BR kurwa ? nie pojebaly Ci sie tematy?
A zanim cos powiesz to pomysl kilka razy, pewnie ta cyferka obok nicku to wiek? Zgadlem?!!

Demioh 08-03-2008 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raaeell (Post 1939966)
Ej ta wczorajsza walka to też obciach ? 24:0~:D ?

zdarza się :)

Oliv 29-06-2008 13:14

.

A co myślicie o obecnej wojnie Glamour + Pars Adversa + Redox Vs Sorrow ?B)

montura 29-06-2008 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oliv (Post 2148384)
A co myślicie o obecnej wojnie Glamour + Pars Adversa + Redox Vs Sorrow ?B)

Hmm... Jezeli wygra GR i reszta to Pars adversa dlugo nie pogra, jezeli wygra Sorrow to tez sobie nie pogracie. Moja rada to spróbować dogadać się z Sorrow ;p

Pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:32.