![]() |
http://img233.imageshack.us/img233/4030/dedorkusux4.png
Prawie ded OrCuS:evul: @topic Ile jeszcze mamy czekać???????? |
@up
Odwal się od Orcusa! http://img135.imageshack.us/img135/4125/orcuscy8.png Co z tym, next partem, offtop jest coraz trudniejszy i niebezpieczniejszy! -.- |
@up
Oooo! Orcus ma nowom mocz!!1 |
Orcus ma nowy mocz?! haha xD
|
Ej, no weźcie nie spamujcie...tak Orcus ma nowy mocz...stary miał złe właściwości ;p
Aha, i może jak dajecie obrazki to w Kod:
[hide] |
Nieprawda, to precel!!!!!
Ukryty tekst:
|
Kiedy nowy odcinek??
|
No normalnie zal ortografi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gniew Orcusa jest wielki... ---------- Coraz bliżej do nadejścia Q... |
MUhhauahahuahu evul fake... kocham fajki tego typu czytam je z zapartym tchem xd 10/10 ,ale nie obijajcie się tak xd
Też chce rolę w fejku xd może coś ala wielki spamer sdkami xd coś pasującego do mojego charakteru xd |
@Wszyscy up...
Boże weźcie tak nie spamujcie -.- Ja bym prawie tam każdemu post usunął bo one są bezsensowne -.- @Topic Nadrill i Misza no wybacz ale wy jedynie w moich oczach się ośmieszacie... Nie podoba mi się to całkowicie ;/ Zapewne zaraz pójdą komentarze typu: Sezu siedź cicho bo ty się nie znasz noob ! Czy innego rodzaju... Ale każdy ma swoje zdanie i oto moje... |
@Sezu:
Ja się zgadzam z tobą, każdy maswoje zdanie, a moje jest......hmmm, pomiędzy, fake beznadziejny, aż żal, ale czasami można się pośmiać ;) |
Sezu siedź cicho bo ty się nie znasz noob !
Next part blx. |
Czytać nie umiecie!
"Orcus ma nowom mocz" znaczy "Orcus ma nową moc" a nie "Orcus ma nowy mocz". :P |
Wiem, wiem, umiem czytać 8o Tylko sobie żartuje:D bo podobnie brzmi B):p:D;):):]
|
Cytuj:
Topic@ Nadrill na prezydenta! Misza na premiera! Orcus do lochów! Nie wolno zabijać orcuw! 10/10 ale migiem ma być nkste* prat* to z oznaczeniem *-błędy celowe PS. Mam gdzieś że jusz* po wyborah* dać przedwczesne! PS 2. W mozilli na korektę dla "orcuw" daje "wzorujący" Niezłe, co? |
Takie male kadry i tak malo obrazkow a tydzien robicie ;pp
Nie no zartuje oczywiscie robcie ile chcecie ale dajcie naxt part ;p |
Nexf parf!!! Nie pozfólcie aby Orcus zdobył nowy mocz!!!!!! :p
|
I przyzwał Jego.Najpotężniejszą istotę na świecie Q...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:02. |