![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. kiedy będzie w końcu to tłumaczenie balansacji nr 2? |
E tam mi sie podoba tibia z taką grafą.... gdyby zrobili np. 3D to bym chyba przestał grać :(
|
Cytuj:
|
Lól
Gdyby tibia byla 3d jak gowna typu runescape to bym sie obsral... juz lepszy bylaby grafa z helbreath to chyba jakies 2.5d ;p:cup:
|
Cytuj:
Cytuj:
Grudzień 14 2004 -> Wtorek (7.3>7.4) Sierpień 09 2005 -> Wtorek (7.4>7.5) Grudzień 12 2005 -> Poniedziałek (7.5>7.6) [wyjątek potwierdzający regułę] Maj 17 2006 -> Środa (7.6>7.7) [wyjątek potwierdzający regułę] Sierpień 01 2006 -> Wtorek (7.7>7.8) Grudzień 12 2006 -> Wtorek (7.8>7.9) Czerwiec 26 2007 -> Wtorek (7.9>8.0) Wychodzi, że najprawdopodobniej update odbędzie się w jakiś wtorek. W grudniu są 3 sensowne wtorki do wyboru: a) 4 - odpada, bo w tym czasie tylko 5 teaserów zdążą napisać. Przy poprzednim i jeszcze poprzednim update wysilili się aż na 6 teaserów. b) 11 - wg. moich kalkulacji prawdopodobna data update. Zasada 6 teaserów też zostanie zachowana. c) 18 - zdecydowanie zbyt blisko świąt, jeśli będą ewentualne kłopoty, to oni nie zaryzykują pracy i poprawiania błędów technicznych w święta. |
pomyslcie troche... po co mieli by zmieniac grafe na 3D, jesli to by calkowicie zmienilo klimat gry 8o wtedy to juz nie byla by Tibia, lecz jakies gowno 3D jak np. silkroad...
|
Cytuj:
tibia roox |
Cytuj:
Mam do ciebie jedno pytanko.Tibia to jaki rodzaj gry?RPG ekonomiczna może zręcznościówka?????:D Zastanów się poważnie nad tym co piszesz.Czy w jakiejkolwiek grze RPG prowadzi się farmę????Ja takiej nie znam.Jeśli jakąś znajdziesz daj znać;) |
Cytuj:
|
Tibia to nie tylko RPG, MMORPG. W tibie można grać jak w RPG, MMORPG ale można także lognąć sie po to by pogadać z przyjaciółmi porobić runy pooglądać i pochodzić po mapie. To w tej grze jest zajebis..e, że jest uniwersalna.
P.S. Ragnar grałeś kiedyś w Ut bo cię kojarzę. |
Cytuj:
Sorki że taki upierdliwy jestem ale to przez moja byłą panią od polaka.:p Cytuj:
|
Heh ale powinni dać coś faccowi na zachętę bo będą tracić graczy =)
|
Widzę, że moje tłumaczenie spełniło swoje zadanie - teraz jest już skopiowane w tyle miejsc, iż każdy kto go poszuka, znajdzie je. I w ten sposób nikt nie musi czekać na tibia.pl ani konkurencję ^^.
Wracając do tematu: podobnie jak jacekkk w Tibii cenię prostotę. Kochałem 7.4 ale te czasy już nie wrócą; pozostaje cieszyć się tym co przyniesie przyszłość i mieć nadzieje, że dalej będzie dało się grać. Mam szczerą nadzieję że będzie nawet lepiej, czy słuszną? Ja dowiem już niedługo, wy nieco później - no chyba, że będziecie bazować na opiniach tutorów po "naszym" TS, ale to nie jest zbyt rozsądne. Tak więc, czekajmy. @down: "Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Ale co do wszechświata to nie mam pewności..."-Albert Einstein |
Cytuj:
Myślisz że Cipsoftowi zależy na FACC?Oni interesują się tylko PACCAMI,więc jeden facc w tą czy w tamtą stronę nic nie zmieni! Down@ Było juz na 9 stronie |
@up
Racja, nowi gracze, ktorzy przychodza i nie dostaja nic nowego w up'ach widza, ze jest okreslona liczba osob (tych z paccem), ktorzy maja o wiele wiecej przywilei. I wtedy ich korci zeby kupic pacc, i tak Cipsoft szasta nasza kasa, dajac nam coraz gorsze up'y, freezy, lagi, masskicki. Kiedy pojawi sie tlumaczenie artykulu? :) Juz sie nie moge doczekac. |
...
Glupie lenie ... denerwujecie mnie ostatni raz mówie strona 9..
Tlumaczenie..X( |
według mnie fajnie ze będą nowe grafiki, a namioty tez sa dobre :)
szkoda tylko że praktycznie wszystko z update idzie na pacc, a faccom pozostaja tylko strzepy grafik ;) |
Niehc Lepiej Szybko Przetłumaczą
Ten dlaszy ciąg artykuły o balansowaniu postaci nie każdy zna angieliski tak dobrze zeby przeczytać oryginał
|
przeszukałem to forum ale nie znalazłem odp. na pytanie kiedy ten update?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43. |