![]() |
Teasery miały być w piątek. Ten jest w środę. Czuję w kościach, że update już naprawdę blisko.
|
Cytuj:
|
Osobiście bardzo się cieszę z nadchodzącego update :)
Nieważne co by dodali, lubię zmiany w tibii. Od kilku updatów miałem druida i go nie zmieniłem, i bardzo się cieszę z nadchodzącej aktualizacji. Zawsze jeszcze mogą coś zmienić po test serverze, w sumie to i tak na pewno wszystkiego nie podali B) Gdy czytam posty "Na czym teraz druid będzie zarabiać?!?!!?!", chciałbym zobaczyć ile w swojej grze zrobiliście w uczciwy sposób te swoje UH-y, kilka bp, to ok. 15k, fortuna nie ma co... Osobiście na brak kasy nie narzekam (150k w banku), a bp UH zrobiłem 3? |
Mnie tylko wkurza to że zara bedzie pełno druidów i magów :/
|
No powiedzcie czy TS jest dostępny również dla zwykłych graczy PACC ?
|
Cytuj:
|
~Witam
Ja nie ukrywam, że sie ciesze bo wreszcie magów zrobią bo przez letni update poszło mi pełno kasy, bo na update wbilem 80+ i teraz już praktycznie staje bo waste masakryczne. Ma ktoś informacje czy zmienią strzały run sd np. 2x, 3x...? |
Cytuj:
No wiesz ja jak nie chce mi sie expic to siedze pod dp i robie uh'y na l ringach zeby mlvl trenic(bo mam suuuux) wiec za bardzo nie zarabiam ale przynajmniej wiem ze ktos kupi to co zrobie:). |
Użytkowników czytających ten temat: 136 (zarejestrowanych: 40, gości: 96)
Jest środa godzina 22.00 8o Tibia nie traci popularnosci ;] Moze i ja wroce na Update :D |
A jak zaczynalem grac to 7.6 nie ma hotkey'i , mniej botterów, a ten update spowoduje to, ze sprzedam chara i moja przygoda z tibia sie skonczy. Jesli nie maja pomyslów to po co je zzynac zywcem z innych gier MMORPG. Gram w te gre poniewaz KO i L2 mi sie nie podobaja, a teraz wszystkie beda takie same.X(
|
Zawsze to samo jak jest nowy update i ulepszaja jakaś prof to dużo potem osobników z tą oto profesją np. tak bylo z palkiem po letnim upie a teraz będzie z dużo magów\druidów. Ja jednak wole żeby bylo dużo magów i druidów niż palków
|
od poczatku grania w tibie podobala mi sie jej prostota, system pvp ktory nie polgala na wciskaniu hotkei(nawet nie wiem jak to sie nazywa bo nie uzywam), i takie sprawy. teraz wszystko wyglada jak kolorowe gowno. najlepszy update jaki by mogli zrobic to wrocic do clienta 7.6. Oczywiscie to tylko moje zdanie
|
Cytuj:
2. Nie bedzie zaklinal broni moze zalatwiac krysztaly ktore potem uzyje ek - handel krysztalami bedzie kwitl. 3. Knight bedzie mial ciezkie mikstury dzieki czemu nie bedzie sytuacji 8h expienia na tombach (o ile wogole jakiegos knighta tam zobaczymy - teraz raczej wiekszosc to palki beda) 4. Jak zrozumialem kazda postac magiczna dostanie nowe czary tez te polowe o duzej sile razenia - tylko co wtedy z ue? To nie jest czar zadnych z magii - ciekawe czym zastapia ;P 5. I tak druid bedzie mogl poscic super czar ultimate ice bumbum :D lub ultimate earth bum bum :P a sorc ultimate fire bum bum i ultimate energy bum bum hrhrhr a pal ultimate holy shit bum bum :D PS oczywiscie dla nie znajacych sie na zartach to ostatni punkt to wielkie joke. Za to co do punktu 1 - jak se wyobrazasz nawet 8 lvl sorca na frostach? bo takie zaklecie np bedzie dzialalo 10 minut? dlatego barziej beda uzywane krystzaly - sorc kosztem jakiejs tam many i wymagania levelowego bedzie je robil i selal ek za jakas kase a ek obladowany krysztalami bedzie szedl na exp - oczywiscie i tak na krotko bo oprocz krystzalow ktore waza bedzie musial wziasc cholernie ciezkie mikstury. |
Cipsoft to pały są, nie wiedza co maja robic to wymyslaja jakies przeklenstwa, powinien sie kto wkoncu zastanowic ze taka zmiana sily/predyspozycji/oplacalnosci postaci jest cholernie wkurzajaca dla graczy, bo ja nie mowie ze maja nic nie robic, powinni wprowadzac korekty ale nie zmieniac profesje w takim stopniu, bo czlowiek nie wie co ma robic w tym updacie beda silni magowie ponownie (tak jak to bylo kiedys), paladyni zyskaja ciekawe czary, a knighci znowu stana sie bezuzyteczni w momencie jak ludzie wykreowali sobie tyle knightow, ja rozumiem ze ms/ed maja np niskie zarobki (albo ich brak) i to sie powinno zmienic, ze paladyn nie byl zbyt uzyteczny solowo i to powinni zmienic, ale nie znowu dyskredytowac rycerzy i do*******ac im koszty expienia, bo moze i nie bedzie trzeba zaklinac broni ale napewn otakie nie zaklete beda slabe i rezultaty ich uzywania irytujace, a zabieranie korzysci z mlvla knightowi (mimo ze byly niewielkie) to tez jedna wielka paranoja, bo przeciez kazdy kto chcial miec ladnego rycerza to trenil mlvl, a teraz co ? Bye Bye my lovE? N/C
|
info...
Czy ktos wie czy po update beda jeszcze stare rozdzki czy znikna czy jak to bedzie??
|
Cytuj:
btw może wreszcie poison storm będzie do czegoś przydatny |
Potwierdza się to co kiedyś powiedziałem. Tibia bierze pełnymi garściami pomysły z innych mmo. W tym przypadku dobieranie czarów na hunt przypomina mi robienie buildu w gw. Cipsoft oby tak dalej!
|
Sluchajcie przeczytalem ten artykul 2 razy i nie moge znalezc tego co mnie iteresuje;/, mianowicie: Zostaje jeden Zywiol, SMierc, czy jego zadna profesja nie opanuje ??
|
Cytuj:
Ja palem gralem jak spiry sie podnosilo potem wprowadzili lamanie spir tez gralem itd nigdy profesji nie zmienialem i jestem dumny z tego ze nigdy nie szedlem na latwizne. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |