![]() |
"Zginiecie z głodu patrząc na tłustą świnię".
|
Cytuj:
natomiast poderzniecie gardła dla świni zależy co to za świnia , jak by mnie zdenerwowała to na pewno zrobił bym to z radością ,a taka zwykła niewinna to trochę szkoda by było. |
To normalna rzecz ekologia tak jest skontruowana ze drapiezniki ograniczaja liczbe producentow i koniec Amciu Amciu a i tak swieza piers z kurczaka jest ZAJEBISTa bez zadnych zylek chrzastek samo zajebiste miesko :) Do tego swieze ziemniaczki i mizeria i yeah yeah
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nawet Bóg powiedzial ze wszystko co jest na ziemi ma służyć dla ludzi, tak wiec jedzienie miesa jest ok
|
Jeśli nie jesz mięsa, bo uważasz że to jest dla ciebie zdrowe... Gratuluję silnej woli. Jeśli ci nie smakuje, no cóż o gustach się nie dyskutuje. Ale jeśli dodajesz do tego jakieś ideologie, to imo coś jest nie tak.
To są tylko zwierzęta. Ba, zwierzęta przeznaczone na mięsa. Nie ma potrzeby z naszej strony okazywania im jakichkolwiek uczuć. Jedyne to im się należy to w miarę bezbolesna i bezstresowa śmierć. A odrzucenie mięsa jedynie dla ratowania życia zwierząt jest totalną mrzonką. To że odmówisz sobie mięsa nie uratuje żadnego zwierzęcia. :) Corgar Frizz |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ja nie jestem wegetarianinem, ale doskonale rozumiem ludzi, którzy wybierają taką dietę ze względów etycznych. |
Rozumieć =/= uważać za mądre. Ja też rozumiem wegetarian wybierających taką dietę ze względu na ideologię, chociaż średnio mnie to przekonuje.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Corgar Frizz |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pisze wyraznie, ze zarowno swinia jak i marchewka to organizmy zywe. Nic ponad to. Cytuj:
Przeczytaj definicje slowa 'logika' i zastanow sie jak idiotyczne zdanie wlasnie napisales :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Beh0lder
Ależ prawie nic nie jest w pełni czarne, czy białe. Jak już jesteśmy przy kolorach, to wszystko jest w odcieniach niemal szarości, a czerń i biel to rzadkość. Ale jeśli się upierasz, to przyznam ci rację. Człowiek jest zwierzęciem. Tylko powiedz mi jak wiele ma wspólnego z krową, czy świnią przeznaczoną na mięso? Cytuj:
@Litawor Mam kota i jestem do niego bardzo przywiązany. Ba, traktuję go jak członka rodziny. Wracając do naszych ukochanych "żywych kotletów" Dla mnie, to tylko żywy kotlet. Istnieje tylko z pewnego powodu. Jak szafka, długopis czy mydło. I nie widzę powodu żeby okazywać jej jakichkolwiek uczuć. Inną sprawą jest traktowanie zwierząt. W tym wypadku jestem całkowicie przeciwny sadyzmowi. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Corgar Frizz |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Według mnie ta dyskusja i tak donikąd nie prowadzi, nie wiem po co piszę :F |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj: