![]() |
No, prawda. PACC nie ma.
|
;/
co jest z tymi 7 dniami pacca? nikt chyba nie dsotal nie ja tez ;/
|
Ja Chce Double Exp !!!!!!!!!!!!!
|
szkoda, że 2x exp jest tylko na serverach niemieckich :(
chyba że zrobia po resecie na amerykanskich |
Żal.cipfost
11:25, wpisuję passy, myślę, że dostałem 7 dni pacca, a tu FREE Acount. Dlaczego nie oddali? Miało być fajnie, jak zwykle wychodzi tragicznie -.-
|
zal mi was... jak widze to co piszecie typu "a gdzie moj pacc??" "gdzie moje 7 dni??" .... wiadome ze nie moga oddac wszystkim 7 dni pacca spowrotem w ciagu paru minut... dajcie im czas, 27 listopada jeszcze trwa.
|
Gdzie mój pacc
Nie wie ktoś o której Cipsoft doda pacc do kont graczy ??:S
:confused: |
Może być nigdy??
Po co się głupio pytać jak i tak nikt tu nie wie tego. The free days will be assigned on November 27th. < do końca tego dnia masz jeszcze 11h~ jak będzie po 24 wtedy te pytania miałyby sens. Nov 27 2007 Compensation for Connection Problems Dec 09 2007 Dec 16 2007 8o DDoS 8o |
A ja dostalem 7 dni pacca haa ;)
|
Cytuj:
|
potwierdzam
pacc juz jest ;) |
U mnie tez juz doszedl ;D nie bede musial na candi w kolejkach czekac :D
|
A ja mam problem :/. Niedawno zakupilem pacc i zamisat tego prawidlowego dostalem te 7 dni. Co teraz? :(
|
Teraz ciesz sie ze dostales chociaz te 7 dni :D
|
Ia tesz mąm te 7 dnj paka 1111111
Tharimex, o 15:52. Jak nie będzie miał zrzuć się z dachu. Szykuję się poważny rekord, jeśli teraz gra 56k ludzi... |
You are at place 149 on waiting list haah xDX(
calmera |
61149
Players Online Trudno nawet znalesc zywego snake'a do ubicia na terenie FACC ale na PACC area jest pewnie podobnie :) |
Ja se expie teraz na rotach/soldkach i jest cool.
Kolejka na Harmoni 240.... |
|
Normalnie Obleżenie expowisk jest liczby ludzi na danych serwerach bija rekordy :D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57. |