![]() |
Tak sobie ruszyłem głową i już wiem jak lvle ludzie będą bili _/ teraz niedość że będą dzieci update to jeszcze dzieci podziału expa pójdzie na mc 2 charami i 1 expi a 2 stoi i ma exp za free _/ gz cipy zwalczacie botterów niby a sami im dajecie na tacy możliwości ;]
|
Połowa ludzi nie wie co to jest RPG ;] mówiąc że pływanie niszczy klimat "Rpg" więc wole się nie wypowiadać na temat innych postów
ps. pływanie w Tibii to ciekawa odmiana po polowaniu z kumplami na równo uprawnionym Huncie coraz to silniejszych stworków ;]:> Edit: @up odsyłam do poprzedniego ńiusa ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
A moshe jeshcze bendziemy mogli latac rakietami takimi z nasa :D @topic Dalej mam swoje zdanie że tibia powinna być w przedziale 7.4 ew 7.6 a nie jakieś zaklęte bronie z diablo, może jeszcze zrobią losowe bronie ;/ i jak kto tu wspomniał rozwiązaniem problemów graczy jest dodawanie posranych "kootechkuf" i wiewiórek. |
Może będą jeszcze questy na pływanie kraulem i rzabką?
To pływanie to trochę przesada według mnie, ale zobaczymy jak to będzie. |
Tibia umarła po wersji 7.6 nic dodac nic ujac
|
Cytuj:
|
Bez komentarza. Czego to nie wymyślą? Co gorsza, każdy update niszczy klimat i cechy charakterystyczne Tibii. Dzielenie EXP'a - w ciągu 14 dni po update'u, będą już opatentowane sposoby na wykorzystywanie dzielenia expa.
Pływanie - zapewne, tylko dla PACC'a... |
ktos wie kiedy jest update swiateczny
|
Chyba przestane czytać komentarze na tibia.pl i hunted.pl bo są one na tak niskim poziomie na jakim jeszcze nie były :p
Ciągle jedno i to samo - jak się koty i pościele czy pływanie nie podobają to nie graj i już. A większość tu piszących przezywa to jakby koniec świata -.- Szkoda czasu na takie sprzeczki o byle pierdołę. |
Nie rozumiem tych waszych ciągłych narzekań...
Po pierwsze łóżko chętnie zmienię bo stare mi się nie podobało i jednej nogi nie miało :D Co do pływania to kto chce to sobie popływa kto nie to nie, ciekawi mnie tylko jaka prędkość będzie tego pływania. Dzielone doświadczenie to bardzo fajna sprawa, szkoda że tak późno ale w końcu jest. ciekawe czy będzie można kogoś utopić, i co do światów pvp czy basen będzie protection zone :evul: |
wecie co malo mnie interesujeX( jak ktos powiedzial "kolor poscieli " i "czepek jak biedronka" ale mam pytani w sprawie:) ots'a jest n ten temat jakies forum pisacna GG albo prywtna wiadomosc!! ROSPACZLIWE SZUKA POMOCY;( JANQ
|
Ja bym się zastanawiał jak będą wyglądać Topielce w basenach xD
|
Cytuj:
|
niestety ale to wszystko jest zmyślone...Ryba sobie zrobił żart xD haha lol chyba tylko ja pierwszy się skapnąłem o co biega...
Też się dałem nabrać, teraz jak patrze na te 20 + strony jak się kłócicie i robicie ładny flame to mam zamiar iść zaraz po popcorn xD |
Cytuj:
Myśl |
Oczywiście, że to nie żart. Czytaj tibia.com
Co do newsa... Jaki jest sens w pływaniu? Po co? Nie rozumiem |
No k*rwa niesamowicie, wreszcie bede mial z ziomkami z Antici wymówkę, żeby się nie kompac bo mama i kaze a ja powiem, ze w Tibji moge.
Ogulnie to apdejt oceniam na 5- bo jest spoczko i gra jest bardziej przystempna dla uczciwyh graczy mniej boterow bedzie przes to. |
Dementuje wszelakie plotki jakoby to miał być żart : P.
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06. |