Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Niesamowite nowości! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=156616)

Farr 08-12-2007 00:42

Tak sobie ruszyłem głową i już wiem jak lvle ludzie będą bili _/ teraz niedość że będą dzieci update to jeszcze dzieci podziału expa pójdzie na mc 2 charami i 1 expi a 2 stoi i ma exp za free _/ gz cipy zwalczacie botterów niby a sami im dajecie na tacy możliwości ;]

Torog Velrock 08-12-2007 00:45

Połowa ludzi nie wie co to jest RPG ;] mówiąc że pływanie niszczy klimat "Rpg" więc wole się nie wypowiadać na temat innych postów

ps. pływanie w Tibii to ciekawa odmiana po polowaniu z kumplami na równo uprawnionym Huncie coraz to silniejszych stworków ;]:>

Edit:
@up
odsyłam do poprzedniego ńiusa ;]

Rybzor 08-12-2007 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Farr (Post 1782090)
Tak sobie ruszyłem głową i już wiem jak lvle ludzie będą bili _/ teraz niedość że będą dzieci update to jeszcze dzieci podziału expa pójdzie na mc 2 charami i 1 expi a 2 stoi i ma exp za free _/ gz cipy zwalczacie botterów niby a sami im dajecie na tacy możliwości ;]

Chyba nie czytałeś tego niusa. Wszyscy członkowie party będą musieli aktywnie uczestniczyć w polowaniu : p. Po za tym co za różnica, czy będzie na dwóch kontach zgarniał po połowie expa, czy na jednym cały exp? Na jedno wychodzi.

Depeszowiec92 08-12-2007 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dawid000 (Post 1781333)
Zal Plywanie W Tibii
Moze Jeszcze Teleporty Na Expowiska?
Dobrze Ze Przynajmniej Niemozna Wyplynac Z Tych Czerwonych Boj Bo Inaczej 1 Lvl Facc Pojdzie Se Na Edron -.-

A moshe jeshcze bendziemy mogli latac rakietami takimi z nasa :D

@topic
Dalej mam swoje zdanie że tibia powinna być w przedziale 7.4 ew 7.6 a nie jakieś zaklęte bronie z diablo, może jeszcze zrobią losowe bronie ;/ i jak kto tu wspomniał rozwiązaniem problemów graczy jest dodawanie posranych "kootechkuf" i wiewiórek.

Frisbi 08-12-2007 00:48

Może będą jeszcze questy na pływanie kraulem i rzabką?
To pływanie to trochę przesada według mnie, ale zobaczymy jak to będzie.

Raayden 08-12-2007 00:49

Tibia umarła po wersji 7.6 nic dodac nic ujac

Articuno 08-12-2007 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 1782038)
Heh... noobki piszą "żal.pl simsy robiom z tibi :(((" jednak i tak będą nadal grali. Tak BTW. to w Wow'ie jest nawet GOTOWANIE (OMAGAD ZIMSYYY) a nawet SZYCIE (O LOOOOL CO ZA GUWNO) a jednak gra ma ileśtam milionów użytkowników. O braku klimatu wypowiadają sie ludzie nieznający mechaniki RPG. Otóż może Wam staje jak idziesz z kolegą na jakieś potworki i jest to już dla Was megaklimatyczne rpg, jednak moim zdaniem Cip'y dając więcej możliwości poza walką, przyczyniają się właśnie to rozwoju klimatu i "rpgowości"

Basen XXI wieku dodaje klimatu RPG? Zejdź na ziemię i nie porównuj tych 2 gier, bo mają kolosalną różnicę.

Karid 08-12-2007 00:58

Bez komentarza. Czego to nie wymyślą? Co gorsza, każdy update niszczy klimat i cechy charakterystyczne Tibii. Dzielenie EXP'a - w ciągu 14 dni po update'u, będą już opatentowane sposoby na wykorzystywanie dzielenia expa.
Pływanie - zapewne, tylko dla PACC'a...

kendzier1 08-12-2007 01:00

ktos wie kiedy jest update swiateczny

filczyk 08-12-2007 01:06

Chyba przestane czytać komentarze na tibia.pl i hunted.pl bo są one na tak niskim poziomie na jakim jeszcze nie były :p

Ciągle jedno i to samo - jak się koty i pościele czy pływanie nie podobają to nie graj i już. A większość tu piszących przezywa to jakby koniec świata -.-

Szkoda czasu na takie sprzeczki o byle pierdołę.

Helmen 08-12-2007 01:09

Nie rozumiem tych waszych ciągłych narzekań...
Po pierwsze łóżko chętnie zmienię bo stare mi się nie podobało i jednej nogi nie miało :D
Co do pływania to kto chce to sobie popływa kto nie to nie, ciekawi mnie tylko jaka prędkość będzie tego pływania.
Dzielone doświadczenie to bardzo fajna sprawa, szkoda że tak późno ale w końcu jest.

ciekawe czy będzie można kogoś utopić, i co do światów pvp czy basen będzie protection zone :evul:

JanQ 08-12-2007 01:14

wecie co malo mnie interesujeX( jak ktos powiedzial "kolor poscieli " i "czepek jak biedronka" ale mam pytani w sprawie:) ots'a jest n ten temat jakies forum pisacna GG albo prywtna wiadomosc!! ROSPACZLIWE SZUKA POMOCY;( JANQ

Torog Velrock 08-12-2007 01:14

Ja bym się zastanawiał jak będą wyglądać Topielce w basenach xD

Helmen 08-12-2007 01:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JanQ (Post 1782158)
wecie co malo mnie interesujeX( jak ktos powiedzial "kolor poscieli " i "czepek jak biedronka" ale mam pytani w sprawie:) ots'a jest n ten temat jakies forum pisacna GG albo prywtna wiadomosc!! ROSPACZLIWE SZUKA POMOCY;( JANQ

Ciężko zrozumieć taki post!

Diegoverialanho 08-12-2007 01:56

niestety ale to wszystko jest zmyślone...Ryba sobie zrobił żart xD haha lol chyba tylko ja pierwszy się skapnąłem o co biega...

Też się dałem nabrać, teraz jak patrze na te 20 + strony jak się kłócicie i robicie ładny flame to mam zamiar iść zaraz po popcorn xD

Krakersanczyk 08-12-2007 01:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diegoverialanho (Post 1782196)
niestety ale to wszystko jest zmyślone...Ryba sobie zrobił żart xD haha lol chyba tylko ja pierwszy się skapnąłem o co biega...

Też się dałem nabrać, teraz jak patrze na te 20 + strony jak się kłócicie i robicie ładny flame to mam zamiar iść zaraz po popcorn xD

Przecież to samo jest na torgu i na tibia.com
Myśl

Zyphiel 08-12-2007 02:09

Oczywiście, że to nie żart. Czytaj tibia.com

Co do newsa... Jaki jest sens w pływaniu? Po co? Nie rozumiem

Ryłek 08-12-2007 02:14

No k*rwa niesamowicie, wreszcie bede mial z ziomkami z Antici wymówkę, żeby się nie kompac bo mama i kaze a ja powiem, ze w Tibji moge.
Ogulnie to apdejt oceniam na 5- bo jest spoczko i gra jest bardziej przystempna dla uczciwyh graczy mniej boterow bedzie przes to.

Rybzor 08-12-2007 02:24

Dementuje wszelakie plotki jakoby to miał być żart : P.

Helmen 08-12-2007 02:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryłek (Post 1782211)
No k*rwa niesamowicie, wreszcie bede mial z ziomkami z Antici wymówkę, żeby się nie kompac bo mama i kaze a ja powiem, ze w Tibji moge.
Ogulnie to apdejt oceniam na 5- bo jest spoczko i gra jest bardziej przystempna dla uczciwyh graczy mniej boterow bedzie przes to.

ej chwila to ty sam się nie kąpiesz dopóki mama nie każe? to ja w takim razie szczerze jej współczuję! pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06.