![]() |
Cytuj:
@topic Jeszcze nie wiem. Albo do kogoś kogo nawet nieznam (bo żaden(!)z moich znajomych nie ma wolnej chaty -.-) albo z ziomami z bloku. |
Cytuj:
|
@up
Wypijasz hektolitry piwa? @topic Zapewne to co każdy rok... Jakiś film, ps2, i fajerwery ; d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Żubr/Zamkowe (Mocne) _/ |
Cytuj:
Dobra zabawa? Ok, w sylwestra wręcz musowo, tylko wszystko w granicach normy. Cytuj:
|
Żubra nie pije od wakacji kiedy to wypiliśmy 4kraty (puszki) + 1krata (660ml) + 11litrów (absolwent i sobieski) : 4osoby : 5dni.
|
Cytuj:
|
Mrrr,ja tam mam wszystko zaplanowane coś koło 15 osób,Najtańsze Rosyjskie Szampany ewentualnie piwo,a do tych co wolą grać w tibie lub inne gry bo mają zapalenie ucha i tym podobne shity słowo PECH (ja na sylwka bym wylaz z zapaleniem dwojga uszu i z palcem w tylku bo sylwester masz raz w roku =) wiem że chaotycznie ale...jakoś tak =]
|
Hura..
Cały sylwester z anime będzie <3 |
Cytuj:
@daułwn No fajne laski na codzien no ale jak sie nahlejesz to róhaj kumpli i sie tumacz ze byles nie trzezwy chechhecheche :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla mnie lepiej, żeby taki 15 latek zrobił tak jak mówisz, niż siedział przed kompem całą noc... A to czy wypije za dużo to co w tym złego? To on będzie zdychał na drugi dzień... |
Cytuj:
Niby picie alkoholu wśród młodzieży nie jest zjawiskiem pozytywnym, no ale kto nie pił niech pierwszy rzuci kamień. Sam w sylwestra zamierzam się schlać i się z tym nie kryje. Polskie tanie wina musujące z rosyjskimi etykietami FTW. |
Z dziewczyną..
|
Jeśli wypali, to robię imprezę dla przyjaciół u mnie w domu (8 osób). A jak nie, to wbijam do kumpla.
|
Mam zamiar łazić po mieście w nocy. Ewentualnie będę oglądała anime.
|
Cytuj:
@Łasuch Ruszinskoje szampanskoje rox! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03. |