![]() |
dobre starcie nie powiem ;D
|
http://www.***********.com/307743497.html
spee.dyshare ofc |
Cytuj:
POPROSTU MASSAKRA!!!! XDXDXD |
Cytuj:
No nie wiem,walka byla wyrownana a to ze ze'maluco zaczol sie rookowac to nie nasza wina.Wiec sie tak nie podniecaj :) |
Cytuj:
Tengu i AIE miało masakre ogólnie :D ..... nie ze Tengu wam zrobilo masakre lol........ Obie strony Massaaaakkrkrrraaa |
Cytuj:
|
Kiedy kurwa ten lamus ma zamiar upgradowac statystyki na tibia.com.....
Czyzby kolejny pajac ktory sie podjol tego a teraz leci w huja :s |
Cytuj:
|
szkoda ze falcon i elenros nie walczyli? na ob widac ze brakuje wam troche wysoko levelowych najtow. Xuva i Hell~ robia dobra robote atakujac ich od boku, wydaje mi sie ze reszta wyzszych lvl tez tak powinna, a mniejsze w kupie. jakis masslog by sie przydal xD
|
Cytuj:
Mispex'ie... Widać żeby mój post wyrażał podniecenie, chyba nie, bo nie ma czym, co? Apropo mojej aktywności... Byłem na wszystkich "openkach" prócz tej przedostatniej na pustyni... Nie potrafisz chyba zrozumieć, że nie tylko Tibia się liczy... Pozdrawiam and See ya on battle field. |
teraz to sie skatowalem w pizdu;d
ta wojna szybko sie nie skonczy.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S Igloopol>Wisłoka |
haha czemu tak myslisz:D?
Wisłoka_/ |
Marco Józef zaliczył bardzo ładną sklejkę [w końcu to pvp master ;p]
Konrad |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Royalny Kleks
Jan 25 2008, 17:13:09 CET Killed at Level 110 by Glowr and by Varene |
Nargoriel - pomoże ktoś uebać szmate?Expie se na Demo z kumplem,a tu taka zmata wyskakuje i pay,pay...żeśmy se huncili...20,15min
|
Vaikor Morales
Jan 25 2008, 17:39:54 CET Killed at Level 103 by Xuva Malice and by Eldrax Wiz Eagleheart Jan 25 2008, 17:39:32 CET Killed at Level 122 by Tyferius and by Daster Thoro Remdila Jan 25 2008, 17:39:20 CET Killed at Level 124 by Helluxzii and by Rask malice |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10. |