![]() |
Cytuj:
|
ja ci chcialem dac to bylo tak
ja:hell kazi sie pyta cyz moge mu dac pass na ventrilo wszyscy(doslownie):lolololol glupie pytanie jhahahaahahsssdfasd |
Cytuj:
|
Nowe czasy?? Rozpad dpft ;s
|
duzo osob na moj nick poluje ostatnio xdd odrazu mowie mam maly lvl, bo gram charem od miecha~ ze wzgledu iz mnie bob namowil
|
Chlopaki a mi dacie inva na ventrilo?Od ktorego lv przymujecie?
|
tez chce inva na ventrilo stary wujek leon musi miec
pw message z haslem ino roz ! |
Sorka ze double post ale niemam czasu na edit
Ja sobie mysle (uwierzycie?) w jakim czasie Bedek dostanie inva od Leszcza? |
Picin 18:13:17
Near Flam Soled? AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA soled ahahahhaahah co za beztalencie ;d |
AP
Padniesz na ots zobaczysz padniesz :DDDDDD Dobra jak tu piszesz to muj char to zal pawel od valotha 18:34:42 sjsjhsjsjss pawel od valotha 18:34:42 ahaahahaha pawel od valotha 18:34:44 HGAGHAGAGAA pawel od valotha 18:34:46 NA FORUM TO LE CI pawel od valotha 18:34:48 TO LECI pawel od valotha 18:34:48 SOLED pawel od valotha 18:34:50 AHAHAHAHAHAA pawel od valotha 18:34:52 FRAJER.PL pawel od valotha 18:34:52 AHAHAHAHAHAH |
Dark Kajko
Zabity na poziomie 67 przez Valais Heheeh? |
Zal.pl Jakbym nacisnal f7 ty bys mial napis nie zyjesz ... a myslalem ze bedziesz taki madry i sie uleczysz a nie sd jebniesz
|
Do odwaznych swiat nalezy
Wolalem zaryzykowac |
AP
znakoff10... |
Nie spamuj juz bo zaraz bedzie na nas wjazd ze spamujemy itp i ze ty fraaajer bo na 67 eku cie 38 ms ujebal na 7.5 ;]
|
gigoro potem dam namiary na wenta..
|
gigo wypowiesz sie ocb czy nie
|
Cytuj:
|
http://img225.imageshack.us/img225/5...enownedns3.png
nie udalo sie niestety xdd co do ventrilo to tylko zaufany team ma a kazi jestes dypyfyty |
kazi to nie dpft :(
Cytuj:
wypier*laj na swoja mythere zasrańcu. filusz ajm too zaufany ja chce tez na wenta :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |