![]() |
Witam na forum!
W koncu zczailem jak sie zarejestrowac ufff Wojna sie skonczyla? Cale IW expi i robi pa |
tak, przegralismy i oni expia, ale spoko mamy nowe chary na refugii, a seq ma na calmerze.
co jadles na kolacje? |
.... Oo:confused:
|
Haha Miku jaki pociskXD
|
Już na Candii mamy nowy klan: The Czystoo.
|
ktos probowal mnie zjechac na tibia.com, ze pisze z noobchara i cos tam bla bla, moze sie ujawnisz ziam? ;)
|
Miku Veri Fighting Forum Ok
<3 |
veri strong = ate spinach
|
eat spinacz = you strong
|
They call me crazy uuuuuuuuuUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuUUUUUUUUuuuUuUuU
|
Cytuj:
Zjadłe¶ ten kebab? |
Ogladam filmik z wczorajszej bitwy moj, to dosc niezle kombo dostalem na koncu ;D
09:12 You lose 195 mana blocking an attack by Fizz Stanex. 09:12 You lose 246 mana blocking an attack by Fummlan. 09:12 You lose 243 mana blocking an attack by Demi Azikaim. 09:12 You lose 92 mana blocking an attack by Ancient Bolter. 09:12 You lose 249 mana blocking an attack by Sardy Slay. 09:12 You lose 235 mana blocking an attack by Tailer. 09:12 You lose 227 mana blocking an attack by Doomzor. 09:13 You lose 204 mana blocking an attack by Fummlan. 09:13 You lose 45 hitpoints due to an attack by Fummlan. 09:13 You lose 217 hitpoints due to an attack by Barkie. 09:13 You lose 195 hitpoints due to an attack by Fizz Stanex. 09:13 You lose 100 hitpoints due to an attack by Ancient Bolter. Ale po dedzie Paradise zsolowany!! :d |
Cytuj:
|
|
hmm nazywam sie starorzytny bolciarz XD
mam miliardy lat spie z rammsym w 1 grobowcu cos o mnie : lubie schabowe,rybe,slodycze , grac w csa i tibie i cisnac malego gnoma i edgara zlamanego p±czka aka Miku nie nawidze : pana satinii no life system mu sie zarzucil gdy stary mu zajebal szpadlem w leb i teraz dzien w dzien budzi sie o 5 rano zeby poexpic bo bez kompa zyc nie moze XD walcze bo chce bys bogaty i miec very very much ppls jako kolegow bo my robimy trapy i my dedamy very very much ludzi xD NUdzi mi sie |
Hah xD! Poryty berecik? :<
|
usuneli mi konto huje gupie i nie mam co robic :? helppliz !111
nie ma rzycia bez tipji :/ btw Last edited by amiit; Dzisiaj at 19:03. : / |
tym chris podbiles serca ludzi na naszym vt :*
22:10 Satinii [77]: tak czy tak mam wysoka pozycje 22:10 Satinii [77]: a ty jestes zwyklym pionkiem jak by niebylo bylo zabawnie a jak niewiesz ococ chodzi to jestes glupi |
Co takie nudy? :<
|
Cytuj:
Tak czy inaczej predzej czy pozniej sie przekonasz ze juz nic nie bedziesz mogl mi zrobic. Np. taki mustak mnie straszy mafia pruszkowska i wjazdem na hate i nawet dzownil do mnie ze jesli go bede bic na tibii to do mnie przyjedzie hahaha Ty to robisz furore na tym forum od pierwszego tematu z twoimi pro wypowiedziami |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:48. |