![]() |
Frost Dragon.
|
nightmare.....
|
Valkirie-bo mocno walą a rzadko mi z nich cokolwiek wylootuje X(
i czasem sie wku***** ma witch ;/ bo już mnie 3 razy zjechała do 40 HP |
Staker czy Stalker bo często znika i często mnie obiega i trudno w niego i exori san trafic
Ghost bo fizyczne w niego nie wchodzą DL waste w chuj Djinny chodze jak po wypiciu 0,5l |
Frost Dragon.
|
CarniphalaB)
|
ghost xD
na tombie w rogu tak kumpel zaczarowal ze traply mnie a ja ~20 many ze na sana niemialem manasy juz poszly wczesniej xD kumpel ek i niewiem po co ale mial 1 strong manasa xD tyle ze mi dal go jak mi poszly 4bp shp lol |
Giant Spider, chyba nie ma takiej osoby, która na nim nie zginęła jak była newbie, albo jak się szło i były zlurowanepod Dwarf Brigde i to tego kilka dragów, stare czasy ;)
|
@up Coś tam. Wy nie potraficie czytać??? Macie podać powud a nie tylko nazwę potwora.
Vampire-sieka dużo a często wylatuje tylko kilka gp. |
Cyklopy słaby loot mi z nich zawsze wylatuje ;(
|
deer i oczywiście sheep
|
DS - nie raz przez niego padłem
Orc Berserker - Szybko zapierd*** mocno jeb** i lot chu**** @down a mi rzadko na 7 zabitych ani jednego a na 7zabitych cycow 3halabardy |
Cytuj:
|
Braindeath - summonuje wampiry, ssie dużo many, jest szybki więc ciężko go trapnac w rogu i strasznie psuje hunt na banshee w dzielnicy cmentarnej Yalahar'u :P
|
Giant Spider - szybko biega bije po 200+ dla 60 maga to koszmar, syfffffffffffff
|
Hydra ,bo strasznie paraliżuje ,a co gorsza zajebiście szybko się leczy...
|
..
Wyvern 20trucizny na malym lvlu wali dosc mocno ja sam padlem kinem 20 X(
|
Scorpion - takie niepozorne, ale jak kogoś zatruje to amen
Water Elemental - loota nie ma, a hity piękne wali. Dragon Hatchling - mały wypierdek, a walnąć z wave potrafi... |
Wisp- szybkie i głupie, upija na chwile lecz i to strasznie przeszkadza, a no wali niby z prądu po 10 hp
Cyclops- wolniejsze, ale dla sorca to czasami koszmar gdy nie ma sie many (YOU ARE DEAD)! Beholder- nienawidze go przez te głupie szkielety które i tak dedną, a blokują jak niewiem co. Beho mi wali gdzieś po 15-35 hp ,a raz to lepiej nie mówić! Orc Shaman - podobieństwo beho, ale ten typ to nic chyba że jego węże cie zablokują na amen to ded, i walnie ci jeszcze po 30 hp na ture! Noob- to według mnie głupi potwór bez mózgu, natknąłem sie na pare takich, a miałem już prawie ded a on jeszcze wysyla mi :> I LOVE YOU!:o |
Orc Berserk:
Uno- zap****ala tak jakby se d**e przerobił na napęd odrzutowy Dos-je*ie jakby leciał panienki w burdelu Tres-loot taki jakby wszystko wydał na prostytutki Cuatro-pedofil je*ie każdego nieostrożnego malucha, który zajdzie zbyt głęboko (np. MNIEX() "Private message from Robin Flood to Orc Berserker: FUCK YOU!!!!!!!!!!!" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |