![]() |
Cytuj:
podaj link z tym pierścionkiem. |
Hmm niewiem ale nie czytaliscie informacji o konkursie? ;/ to ma byc cos oryginalnego a nie byle jaka grafika ktora edytowaliscie, a tu nie powinlo zamieszczac swojich prac tylko je oceniac (komentowac)X(X(
|
To przykre ale i prawdziwe, że tak z 98% prac jest do dupy i nie nadaje się do niczego. Trzeba było nie mówić o żadnych nagrodach to w konkursie braliby udział sami uzdolnieni i pragnący spełnić się twórczo entuzjaści, a tak mamy tu masę ludzi pragnących fri PACC-a, glorii i chwały za przerobienie jakiegoś itemu w paincie ;/
|
:/
Sam konkurs mi sie podoba, ale uczestnicy dobijają. To jest konkurs RYSOWANIA...Ten przedmiot ma ZASTĄPIĆ Medal of Honor a nie zmienić mu kolor wstążki czy gwiazdki... Co to za problem zrobić kopiuj, wklej i ołówkiem troche pozmieniać?X( Jak chcecie sie pokazać to lepiej weźcie sie do roboty zamiast klikać pare razy myszką i czuć sie fajnymX(
|
Niektórych prace są niezłe ale obejrzyjcie prace brazylijczykow nie dość że biją nas na głowę w tworzeniu to jeszcze maja 52 strony w temacie
a wy bierzecie jebany backpack i kolorujecie go na czerwono biały. Pozdro bierzmy sie do pracy. tu chodzi aby ten przedmiot nawiązywał do Kraju. Brazole wymyślili doll Pele do krzyczy gool gool gool a wy co robicie -.- |
http://img103.imageshack.us/img103/1...japracaax1.png
ocencie :> to jest w powiekszeniu bo o normalnych rozmiarach zglosilem juz do konkursu :) to jest jakby ktos nie wiedzial symbol Polski Walczacej jako jakis naszyjnik bez zadnych wlasciwosci.. jedynie jako ozdoba |
xD
Cytuj:
Wiem, że to SHIT, ale to tylko zabawa :baby::baby::baby: Tak BTW.. Dlaczego te 98% MUSI EDYTOWAĆ GRAFIKE ZAMIESZCZONA W INTERNECIE, bądź przedmioty z Tibii?. Przeczytajcie regulamin plx, a potem cos wrzucajcie. PhOtOsHoP CS 3, Pixia lub Paint nie gryzą ;) |
xD
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szczerze to dużo ciekawych prac u brazoli nie widziałem, chociaż znalazłem nawet moją książkę ;D złodzieje! ;(
|
Jak pan up uważam, że tam nic specjalnego nie mają może trochę bardziej oryginalne, ale wykonanie nie błyszczy.
|
:d
Jak Sie Dodaje Obrazek Niewiem ?????? JAKBY CO PISAC aLLL 12660976 z GÓRY thx wielKIE;(:evul::cup::confused:X(:DB):(:):p:Ork::Or k: tak ??
C:\Documents and Settings\SWIRLANDIA\Pulpit |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm.. jak by patrzeć na legendy(nie prawdziwe) został on wyszczerbiony gdy Bolesław Chrobry uderzył nim o Złotą bramę i od tego jego nazwa. Ale Balis ma rację gdyż szczerbiec nie jest ani trochę poszczerbiony. Edit: Do wszystkich którzy nie wiedzą jak wklejać obrazki: -Wchodzimy na http://imageshack.us/ -Klikamy przeglądaj, i znajdujemy upragnione dzieło -Klik na host it! -I wpisujemy [img]adres obrazka ten który pojawił się na samym dole[/img] I przypomnę jeszcze raz! Obraz ma nawiązywać do MoH czyli musi to być coś honorowego, patriotycznego i nie może to być część ekwipunku(np. broń, hełm). Czy pokolorowana na biało-czerwono lalka jest wyrazem honoru???.. Zastanówcie się :P |
Quote~
Cytuj:
PLZ komentować! |
Czarny orzelek jest chyba na godle niemiec ;/
|
Thx Angeerfire za podpowiedź jak obrazki na strone dodawac, bo ja tylko linki umiałem dodawac ;p
A oto mój szczerbiec poraz kolejny ;] http://img99.imageshack.us/img99/558...iechiltvw3.png 22:24. You see a Szczerbiec Hilt. It weighs 7.70 oz. It is legendary sword of polish kings, and reward only for righteous warriors. |
Cytuj:
Tibia ma mocne kolory a u ciebie jest tak blado, popracuj nad tym a na pewno będzie lepiej. |
Ja też poproszę o komentarze :p
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |