![]() |
daje ci 100/10 :D jest superowskie rub wiecej
|
Masz przed sobą przyszłość
hehe stary z takimi komiksami to ty w cartoon network bedziesz dawał pomysły :D zmiast jakiegos spidermana Noob Killer Heh naprawde podoba mi sie twój fake masz u mnie big +!!:] Rządzisz :) Ale nie po przestan na tym odcinku moze trapowanie noobów na expowiskach??:>albo kradniecie noobom jakies zrboi czy np poloz Dsm i nacisnij Ctr i wpisuj cLone :] powodzenia
|
Sorry
Tyle razy to ogladałem i zapomniałem odpowiedzieć...
Ogólnie to nie będe się wyróżniał. Wielkie GRaTZ i powodzenia w tworzeniu dalszych cześci ;p. Ogólna ocena (+6) :evul: Pozdro :evul: |
Super
Ten film jest super ( chciałem napisać co innego ale niechce klnąć :D ) plz zrób new odcinek i żeby było więcej postaci np : Rambo 8o hehe ogólna moja ocena za tego faka to : 6+
Wykonanie : 10/10 Pomysł : 10/10 Rób tak dalej :) |
GratZGratZGratz
Oby tak dalej masz umnie 6++ Oby tak dalej !!!! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Eeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Co To Za Post 40!!!!!!!>>>>>>??????????????????????? Ja Chce More!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
spoko
zaj...... oby tak dalej :D
|
Swietne robisz fake'i i za to tobie wielki GRaTz
Ale czy doczekamy się następnego odcinka?? Stawiam fake'a po dużym znakiem ? od dawna nie było nowego odcinka... |
Czego wy od niego chcecie...?! Nie będzie kolejnego odcinka...
Zrobił to co miał - dostał się do Artist i teraz się podnieca wszystkim... Tylko o to mu chodziło robiąc te fake'i... |
Super
Jest to najlepszy FAKE na calym forum wedlug mnie. Powinnienes zrobic wiecej odcinkuw tyle co "Moda na sukces":PPowodzenia i jesszcze raz gratuluje:P :p
|
:]
czekam z utensknieniem na nastepny odcinek:D:D:D:D:D to jest jeden z lepszych tematow na tym forum :) czlowieku masz talen :king: a i nie pytac sie kiedy bedzie nastepny -.- to nie jest 5 min roboty :baby: : ))) rob dalej plxor:balwanek:
|
;)
To jest najlepszy fake jaki widzialem
|
COOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :] :cup: :cup: :cup:
ExTra,Świetnie,Super poMySł.... Czekam na Więcej :D :D |
Wykonanie 8/10
Pomysłowość 9/10 Mi sie bardzo podobało ------------- LESZCZ tak na mnie zwą B) B) B) |
jak dla mnie narazie :cup: za***sity komiks heheh NOOB KILLER~~~~> 8o
|
Szkoda, że już bardzo długo nie ma następnego odcinka. Czekamy i Czekamy ale ile mozna czekać?? Tylko plx nie mów że skończyłeś z tym ;(
|
Za***isćie
za***iste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p :p :p :p :p :p B)
:) :D :D plz zrób kolejna część bo ta byla za***ista X( |
te trzy odcinki sa fajne ocena: 10000000/10
czekam na next :D :cup: |
G R A T Z
100/10 acha co do tego że na tibiua.org ktoś kopiował to ja znam kolesia na rl i on by tego nie wymyślił lol -.- |
hehe piękny komiks :D
oby tak dalej |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04. |