![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ironia Chciałbym, żeby moja trawa w ogródku była EMO, nie musiałbym jej wtedy kosić. ironia
Tak na serio, to każda subkultura jest odrzucana przez jakąś grupę ludzi. Nie ma takiej subkultury, która by nikogo nie irytowała , nie wkurzała. EMO jest idealnym przykładem takiej subkultury, niby nic złego innym nie robi, a jednak wk*rwia. |
Chcem żyletkę ^____________________^
|
Zamknijcie ten temat... Zamiast porządnej rozmowy to strona w stronę widać na przemian (w skrócie) "Idźcie się tnijcie" i "Nie wiesz, nie odzywaj się". Ile macie zamiar to jeszcze ciągnąć?
|
Aż Emi się wykrwawi.
EOT |
@Gelt
neeeee... :< |
Ja bede po Emi tylko nie zyletka :/ skalpel ciekawszy ..
|
WIECIE JAK NAJUATWIEJ ŚCIONGNONĆ EMO Z DRZEWA!? :D
NIE? TRZEBA ODCIĄĆ LINĘ!!!!11111ONEONEone Mauahaha : P A tak serio to mnie trochę wkurzają. Styl EMO wydaje mi się jeszcze bardziej pusty, od przeciwnika - barbie. Ładne dziewczyny robią się na potworki i marnują cenne lata życia : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hahaha ^^ dobre ;]
Na prostym schemacie Pani X zamienia się w Panią Y i już nie jest X ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie ma to jak porównywać Emo z Blachara.. pff sylwusie.. |
A wiecie, że nowa generacja emo będzie ciąć nie siebie, a innych? STRZEŻCIE SIĘ NIEWIERNI!
|
taak, wróciłem z juwenaliów właśnie, a pod sceną kątem oka zobaczyłem parę całucjących się 'emo'. Koleżanka była pewna, że są gejami, bo serio, tak wyglądali, więc odsunęlismy się odrobinę. Okazali się jednak normalną parą, kiedy przyjrzałem się bliżej. Ofc nie mogłem pominąć dyskretnego looka na rękę. Od dołu i od góry, od nadgarstka po łokieć w bliznach. elo? : l
@down przepraszam, następnym razem tak zrobię ; ll |
pewnie sztuczne blizny z gumy do żucia, którymi emoski szpanują przy metalach.
było ich nabić ._. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |