Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teaser, odsłona II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176863)

Bartek11 03-06-2008 20:49

Zapowiada się fajne tylko, że nic nie zrobili z sorcami/druidami.

Dobrze, że facc coś dostał wkońcu to "wpełni darmowa gra".... tylko, że z możliwością wykupienie premium.
Jak się wam wydaje kiedy dali jakąś znaczącą zmianę dla facc?? 7.5???? 7.6???? Szczerze mowiąc nalepiej było za czasów tibi 7.4 ale było i mineło :D Przez tydzień na necie nie będą powstawały fora/tematy gdzie będą się facc żalić..... później wszystko wróci do normy ;]

A co do tych nowych profesjii.... Moim zdaniem mogliby najpierw wprowadzić podział na rasy dajmy ludzie krasnoludy elfy półelfy gnomy itp itd.... Później dać więcej profesji lub zmienić istniejące np. Wojownik, Paladyn (Święty Wojownik), Łowca, Łucznik, Mag, Druid, Barbarzyńca, Kapłan, Złodziej i tak dalej... Wtedy bylo by bardzo fajne zróżnicowanie profesji (desert quest na 50 osób lol xD) a nie tylko 50% kina 30% paladyn i reszta mag, druid :P

Wiem, że zaraz mnie zwyzywacie, że chce zniszczyć tibie ale pomyście..... ile by to zmieniło.

CytrynowySorbet 03-06-2008 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartek11 (Post 2094213)

Dobrze, że facc coś dostał wkońcu to "wpełni darmowa gra".... tylko, że z możliwością wykupienie premium.
Jak się wam wydaje kiedy dali jakąś znaczącą zmianę dla facc?? 7.5???? 7.6???? Szczerze mowiąc nalepiej było za czasów tibi 7.4 ale było i mineło :D Przez tydzień na necie nie będą powstawały fora/tematy gdzie będą się facc żalić..... później wszystko wróci do normy ;]

A co do tych nowych profesjii.... Moim zdaniem mogliby najpierw wprowadzić podział na rasy dajmy ludzie krasnoludy elfy półelfy gnomy itp itd.... Później dać więcej profesji lub zmienić istniejące np. Wojownik, Paladyn (Święty Wojownik), Łowca, Łucznik, Mag, Druid, Barbarzyńca, Kapłan, Złodziej i tak dalej... Wtedy bylo by bardzo fajne zróżnicowanie profesji (desert quest na 50 osób lol xD) a nie tylko 50% kina 30% paladyn i reszta mag, druid :P

Wiem, że zaraz mnie zwyzywacie, że chce zniszczyć tibie ale pomyście..... ile by to zmieniło.

Twój opis mówi sam za siebie. Takie rzeczy to tylko w WoWie. I dobrze ;]

Aevolana 04-06-2008 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartek11 (Post 2094213)

nei będę cię wyzywać bo to nie w moim zwyczaju, ale masz zły pomysł;] Tibia to Tibia, może fajny pomysł, ale nie pasuje do tibii, sam wiesz:)

Cygan Slejter 04-06-2008 10:34

Czego wy ciagle w tymi rasami??
To jest chyba jeden z niewielu plusów obecnej tibi ze nie ma jakiś ras jak w WoW ...

Smerf'pallek 04-06-2008 14:29

@Bartek11
WoW to WoW. Tibia to Tibia B)

Aevolana 04-06-2008 14:46

haha... ten teaser jest drugim newsem na tibia.pl, więc oglądalność mała powinna być, jest już środa, pojutrze nowy teaser a...

"Użytkowników czytających ten temat: 29 (zarejestrowanych: 1, gości: 28)"

@down
no zaglądam, i co z tego?

Triq 04-06-2008 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aevolana (Post 2095155)
haha... ten teaser jest drugim newsem na tibia.pl, więc oglądalność mała powinna być, jest już środa, pojutrze nowy teaser a...

"Użytkowników czytających ten temat: 29 (zarejestrowanych: 1, gości: 28)"

Hmmmm... No i? Ty też, widać, tu zaglądasz ; >

@up
Więc czemu sie dziwisz, że inni też tu jeszcze wchodzą?

Aevolana 05-06-2008 19:18

no no... co nowego wymyśli cipsoft? Znowu będzie dobrze czy tym razem zwali wszystko? Już jutro...

Duke Dran 05-06-2008 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aevolana (Post 2097494)
no no... co nowego wymyśli cipsoft? Znowu będzie dobrze czy tym razem zwali wszystko? Już jutro...

Jutro pewnie też będzie coś w stylu "ładnie kwiatki na oknie". Do szczegółowych info jeszcze daleko.

SepterraCore 05-06-2008 20:11

Do update jeszcze trochę czasu, a i tak nie wiemy o nim wszystkiego
(wszystkiego co zamierzaja dodać),
więc czemu jęczycie że update nie bedzie pozytywny??
(Chodzi mi o to, że niektórzy marudzą, że tego albo tamtego nie dodali i odrazu update do niczego)

@ Mogliby zrobić nowy quest:
Helping Hand Quest
Pomniejsze questy wykonywane u wszystkich npc... :D
(np. Jakiś tam npc, prosi o zemstę na smoku, który zabił mu córke) :p

Triq 05-06-2008 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SepterraCore (Post 2097614)
Do update jeszcze troche czasu, a i tak nie wiemy o nim wszystkiego,

Welcome to forum.tibia.pl

Mufinek 06-06-2008 07:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SepterraCore (Post 2097614)
Do update jeszcze trochę czasu, a i tak nie wiemy o nim wszystkiego
(wszystkiego co zamierzaja dodać),
(Chodzi mi o to, że niektórzy marudzą, że tego albo tamtego nie dodali i odrazu update do niczego)

@ Mogliby zrobić nowy quest:
Helping Hand Quest
Pomniejsze questy wykonywane u wszystkich npc... :D
(np. Jakiś tam npc, prosi o zemstę na smoku, który zabił mu córke) :p

Ty to niezly pomysl, tylko ze jest juz podobny quest ze u kilku NPC robisz pomniejesze misje... Wiec xD A DZISIAJ NEXT TEASET! GO GO GO 15.00!
[Zostało 7h 37 Minut xD]

loonyxd 06-06-2008 14:59

Juz jest new Teaser na tibia com New Quests :)

MeryZara 08-06-2008 15:06

Ktos Wie Kiedy BEDZIE Ten Upoade!!!!!?????

Kiedy Bedzie Ten Upade??????

Triq 09-06-2008 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MeryZara (Post 2102993)
Kiedy Bedzie Ten Upade??????

Pojutrze. znaki

Mroczek-xD 20-06-2008 21:19

według mnie wszystko jest pieeeeeeeekne ;] bardzo bym chciał zeby to tez bylo;]

:p spox wszystkie nowe rzeczy, item, domki ITD ;] a tak ogółem mógł bym prosić o clienta tego testa? chciałbym tez potestowac bo niektórzy moi kumple i inni internauci już na forach pisali ze już testowali.

:D:D:p:D:D

ogrodbotaniczny 27-06-2008 11:31

oddam konto na wysokim poziomie
screen - http://gos.pl/?cc

xWilkux 02-07-2008 14:40

Nareszcie jakieś nowości dla FACC :)
Oby tak dalej!

Jimmy5214 03-07-2008 23:38

Nareszcie FACC będzie mógł miał lepiej. Wyniesie więcej z tibi. Może to przyciągnąć wielu nowych graczy.

Tori 06-07-2008 08:12

"Kopalnie krasnoludów zostały dodane na wyspie Cormaya i w Tiquandzie."
gdzie to wogole jest?xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:52.