Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Mass Kick? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=177191)

Avensus 03-06-2008 20:07

Drogi Duandzie, jedni żalą się, że stracili coś w grze, a inni starają się im uświadomić, że gra jest tylko grą i nie warto się denerwować. Otóż ja powiem Ci, że na tę grę niektórzy poświęcają sporo czasu, dlatego też wysiłek i czas, który został wbity w Tibii każdy mógłby wykorzystać inaczej.
Pozdrawiam.

loonyxd 03-06-2008 20:08

ta kurde, ale straciłem coś i zły humor mam, niechce mi sie uczyć teraz, a musze, Dobrze ze jest allegro, bo bez allegro to bym chyba już nie grał, ja już uczciwie grać nie bede. Boty Rox i h*j wam w dupe

Pozdro Ebi.

neopostman 03-06-2008 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez loonyxd (Post 2094074)
ta kurde, ale straciłem coś i zły humor mam, niechce mi sie uczyć teraz, a musze, Dobrze ze jest allegro, bo bez allegro to bym chyba już nie grał, ja już uczciwie grać nie bede. Boty Rox i h*j wam w dupe

Pozdro Ebi.

:baby::baby: Jesteś wzorem prawdziwego "menszczyzny" i "bóntownika":baby::baby:

Duand 03-06-2008 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avensus (Post 2094070)
Drogi Duandzie, jedni żalą się, że stracili coś w grze, a inni starają się im uświadomić, że gra jest tylko grą i nie warto się denerwować. Otóż ja powiem Ci, że na tę grę niektórzy poświęcają sporo czasu, dlatego też wysiłek i czas, który został wbity w Tibii każdy mógłby wykorzystać inaczej.
Pozdrawiam.

Nie do końca rozumiem twoją wypowiedź, ja staram się uświadomić jak Tibia niektórymi manipuluje, nie są w stanie pogodzić dwóch światów.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez popolz (Post 2094065)
upupup
wy*******aj ****u nie wiesz co stracilem 30gp..
a 30gp jest dla mnie zecza wiecej warta niz jakies tam zycie w realu :baby: .

Tak, wezmę sobie twoją wypowiedź do serca.

Bless.

Vorioo 03-06-2008 20:15

No i zajebiście,Kolega padł,ja na szczęście nie,ale pograłem 3 minutki i znów mass kick :)
Dziś już nie wchodze bo to są jaja :P

KubiXX 03-06-2008 20:17

Gdyby nie te masskicki to polowa ludzi grajacych w Tibie nie wiedziałaby ze juz prawie lato... Radze wyjrzeć za okno, tylko niech was nie przerazi to środowisko 3D:P

Avensus 03-06-2008 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duand (Post 2094089)
Nie do końca rozumiem twoją wypowiedź, ja staram się uświadomić jak Tibia niektórymi manipuluje, nie są w stanie pogodzić dwóch światów.

Niektórzy z pewnością, ale postem na forum nie przekonasz nikogo ;)
Miałem na myśli, że w tę grę nie grają jedynie dzieci w przedziale 12-16 lat. Inni też muszą się jakoś rozerwać i ciężkie osiągnięcia w Tibii są z pewnością taką rozrywką, a tracenie tego nie jest fajną sprawą.

Best regards.

Vorioo 03-06-2008 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubiXX (Post 2094097)
Gdyby nie te masskicki to polowa ludzi grajacych w Tibie nie wiedziałaby ze juz prawie lato... Radze wyjrzeć za okno, tylko niech was nie przerazi to środowisko 3D:P

Yea,texty z Tibia cytatów są używane...gratz ;] a ty zobacz czy czasem Cię mama na obiad nie woła :}

Duand 03-06-2008 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avensus (Post 2094109)
Niektórzy z pewnością, ale postem na forum nie przekonasz nikogo ;)
Miałem na myśli, że w tę grę nie grają jedynie dzieci w przedziale 12-16 lat. Inni też muszą się jakoś rozerwać i ciężkie osiągnięcia w Tibii są z pewnością taką rozrywką, a tracenie tego nie jest fajną sprawą.

Best regards.

Tak, ale przeważnie ci starsi są mądrzejsi "powinni być", jeżeli nadal nie mają siły by chociaż podnieść się z krzesła, wyjrzeć przez okno, bo na monitorze jest Tibia to od tego są specjalne poradnie.

Bless.

Down:
Sformułowania "mądrzejsi" użyłem w celu uświadomienia iż tacy ludzie nie siedzą po 12h dziennie gdyż mają lepsze rzeczy do roboty (rodzina, przyjaciele). (jeżeli chodzi ci o przypadki losowe czyli choroby, i interesy osobiste to w żaden sposób ich nie usprawiedliwia). Uzależnienie od komputera siedzi w psychice uzależnionego, u człowieka uzależnionego od tibii siedzi mały ludek który nim kieruje (w większości przypadków za przyzwoleniem i ku radości uzależnionego).

Bless.

Avensus 03-06-2008 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duand (Post 2094120)
Tak, ale przeważnie ci starsi są mądrzejsi "powinni być", jeżeli nadal nie mają siły by chociaż podnieść się z krzesła, wyjrzeć przez okno, bo na monitorze jest Tibia to od tego są specjalne poradnie.

Bless.

Wiesz, tu już możnaby wkroczyć na interesy osobiste, bo nie każdy siedzi 12 h na kompie, a już jeżeli to z pewnością jakiś tam procent ma swoje powody. Ze zdaniem po ostatnim przecinku zgadzam się.

Best regards.

KubiXX 03-06-2008 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vorioo (Post 2094113)
Yea,texty z Tibia cytatów są używane...gratz ;] a ty zobacz czy czasem Cię mama na obiad nie woła :}

Jest jest to dobra myśl to dlaczego mam jej nie cytować? Boli Cie to ze prawde napisałem? 50% Tibijczykow to "maniacy", każda wolna chwile poświęcają Tibi.
Przykładem na to sa posty na tym forum. Kilka dni bez Tibi to dla nich katastrofa.

A co do mojej mamy to gdybym z nią mieszkał to pewnie by mnie wolała na obiad. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem już na garnuszku mamusi. Pozdrawiam

Vorioo 03-06-2008 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubiXX (Post 2094137)
Jest jest to dobra myśl to dlaczego mam jej nie cytować? Boli Cie to ze prawde napisałem? 50% Tibijczykow to "maniacy", każda wolna chwile poświęcają Tibi.
Przykładem na to sa posty na tym forum. Kilka dni bez Tibi to dla nich katastrofa.

A co do mojej mamy to gdybym z nią mieszkał to pewnie by mnie wolała na obiad. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem już na garnuszku mamusi. Pozdrawiam

Tak? może wg. Ciebie grają ciągle..gdyby to nie była popoularna gra to by sie nie wypowiadali i nie skarżyli o deady itd.

To już nie mój problem,i nie obchodzi mnie to ;] mnie "mamusia" Nie trzyma na smyczy i nie podciera tyłka,jak zapewne kiedyś Tobie ;]

Pzdr.

Michukng 03-06-2008 20:36

Możecie się nie kłócić ? Piszecie se na PW. Tak trudno ?

neopostman 03-06-2008 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michukng (Post 2094161)
Możecie się nie kłócić ? Piszecie se na PW. Tak trudno ?

Po to jest forum, aby dyskutować =|.

KubiXX 03-06-2008 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vorioo (Post 2094153)
Tak? może wg. Ciebie grają ciągle..gdyby to nie była popoularna gra to by sie nie wypowiadali i nie skarżyli o deady itd.

To już nie mój problem,i nie obchodzi mnie to ;] mnie "mamusia" Nie trzyma na smyczy i nie podciera tyłka,jak zapewne kiedyś Tobie ;]

Pzdr.

Ty chyba nie potrafisz rozgraniczyć:gry dla przyjemności z chorobliwa pogonią za kolejnym lvl.

A mamusi jestem wdzięczny za to podcieranie i "trzymanie na smyczy";)

Dodo360 03-06-2008 20:38

Gralem sobie na Aurei i tu nagle mass kick!
Stracilem moje 1gp, ktore lezalo na depo =/
A tak na serio to zwariowac mozna od tych kickow...
...I od sluchania histori o straconych brass legach..

Michukng 03-06-2008 20:39

A czy oni na temat wogóle gadają ? Obrażają się nawzajem. To chyba nie do tematu co nie ? Zachowują sie jak dzieci. Chyba już się skończyły mass kicki.

Duand 03-06-2008 20:48

Up: chciałem przypomnieć, że owy temat zaczął się od słów:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez teza18 (Post 2090082)
Czy mi wydaje czy to juz jest drugi mass kick dzisiaj?

I tak ze 40 stron należało by słuchać zażaleń i Jah wie czego jeszcze...trzeba urozmaicać sobie życie po przez ostre polemizacje...

Michukng 03-06-2008 20:50

Hmmm no masz rację słuchając ciągle o tym jednym i tym samym mogło by się znudzić. Sorry mój błąd.

KubiXX 03-06-2008 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michukng (Post 2094176)
A czy oni na temat wogóle gadają ? Obrażają się nawzajem. To chyba nie do tematu co nie ? Zachowują sie jak dzieci.

Pisanie co 5 minut ze na moim serwerze znowu był kick robi sie już trochę nudne:)
A jeśli chodzi o nasza dyskusje to my sie nie obrażamy(przynajmniej ja sie nie czuje obrażony).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08.