![]() |
Cytuj:
|
Sędzia ch*j jeb**y cieć.. ojciec go w dupę pchał .. ;/
Co za debil, tego karnego nie powinno być :| Co do Soldata: ALPHA: -pemek33 - - - - BRAVO: Arcan - - - - CHARLIE: - - - - - DELTA: -Dragon-Fly -Wojteo - - - |
ALPHA:
-pemek33 - - - - BRAVO: Arcan - - - - CHARLIE: -Eragog - - - - DELTA: -Dragon-Fly -Wojteo - - - |
No po prostu świetnie.. ja się próbuję z Wami skontaktować przez gg a tu dupa.. nikt nic nie odpisuje ;|
Weźcie powyłączajcie te pieprzone "Nie pokazuj wiadomości od nieznajomych". |
ALPHA:
-pemek33 -Misiuuu - - - BRAVO: Arcan - - - - CHARLIE: -Eragog - - - - DELTA: -Dragon-Fly -Wojteo - - - |
O 20 nie zagram, bo idę po browary na Holandia - Francja :/
Ktoś chętny teraz? |
Ja mogę. <10 znaków>
|
ALPHA:
-pemek33 -Misiuuu - - - BRAVO: Arcan Borys - - - CHARLIE: -Eragog - - - - DELTA: -Dragon-Fly -Wojteo - - - Niewiem czy będę ale raczej tak, meczu Holandia- Francja nie mogę przegapić więc najwyżej do 20 40 Btw, znalazłem pemek twój server (nawet do ulubionych na xfire [btw, używa ktoś?] dodałem) ale hasło nie działało, miało być tibia.pl, nie? Edit: @Down: Acha. xD |
@Borys
Nie tibia.pl, a Tibia.pl, niby jedna literka, ale różnica jest ; ) |
Zamiast edytuj dałem cytuj... usuńcie tego posta.
|
Emok taki pro, że na inf tylko on zostawał przy życiu. ;)
|
Do tej pory nie wiem co znaczy "inf" xD
|
To skrót od trybu gry - Infiltration
|
o_O
Okej :p @edit Na pewno to po afgańsku "Emok jest głupi", tylko nie chcecie się przynać :( |
Cytuj:
@ Na 90% wpadnę do Was pograć o 20 :) |
ALPHA:
-pemek33 -Misiuuu - - - BRAVO: Arcan Borys Kogucik - - CHARLIE: -Eragog - - - - DELTA: -Dragon-Fly -Wojteo - - - Może wpadnę... ale nie mam humoru. |
Ale Was w tego infa wciągnęłem ;d
|
Gra ktoś teraz?
|
@UP
Nie gram, ale mogę zagrać. |
@up
Możesz serva skroić? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |