![]() |
Cytuj:
Bardzo często takie dziewczyny się zakochują i pozostają wierne. To, że spała z wieloma facetami wcale nie oznacza, że zamierza zdradzać na każdym kroku... Przynajmniej ja nie widzę takiego powiązania. @up Edytuj... Cytuj:
@down Nie zawsze. |
@up
Jedno słowo: nimfomania. @Gimlos Mam wrażenie, że filozoficznie jesteś satanistą, tak? Just asking. @down They were behind the sofa all the time! Podobno Muzułmanie mają 72 dziewice po śmierci (podobno żeńskie)... Hm. |
Napierdzieliliście 13 stron i jeszcze nie wiecie gdzie sie podziały te dziewice... :baby:
Ja wam powiem. Pójdziecie prosto aż do zakrętu gdzie stoi "Kulawy Miecio". Kiedy go miniecie skręcicie w prawo, miniecie monopolowy. Koło monopolowego jest kiosk za którym skręcicie lewo. Idziecie tam prosto tak z 300m aż dotrzecie do budynku na którym widnieje napis "Burdel pani Jadzi" tam jest wasza odpowiedź. Dziękuje, dowidzenia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. odpisałem to co miałem? xd Cytuj:
|
Cytuj:
@Thurfir Racja, dlatego pisalem o moralnosci z mojego punktu widzenia ;) |
Nie pogrążaj się.
|
Zasadnicze pytanie: Czy chcialbys/nie przeszkadzałoby Ci miec corke, ktora stracila dziewictwo w wieku ~13 lat? Najlepiej uzasadnij.
|
Cytuj:
|
Weźcie nie róbcie takich tematów bo 99% <żart> tego forum nie ma ukończonych 10 lat ^^!
Dziecko się podnieci i będzie latało po podwórku i się wszystkich dziewczynek pytało czy jest dziewicą... |
Cytuj:
A jezeli chodzi o zdrade - to dobra recepte na jej zapobiezenie podal kolega, ktory napisal posta nade mna. Sorry, jezeli kogos tym zbulwersuje - taka jest niestety prawda : d Cytuj:
Cytuj:
Nie odbierajcie mnie tez jako osoby, ktora neguje wszelkie tradycje i zasady etyki/moralnosci. Wiele z nich uwazam za jak najbardziej sluszne, oparte na prawdziwej madrosci pokolen. Do tego, nie jestem czlowiekiem w pelni uduchowionym - na moje postepowanie dzialaja czasami w duzej mierze instynkty, takze ten, ktory niektorzy z was uwazaja ze "temat tabu" - instynkt plciowy, seksualny. Dziala tez czesto na mnie strach - chociazby przed samotnoscia. Nie jestem wiec czlowiekiem, ktory ma spoleczenstwo zupelnie w dupie - naleze raczej do tych, ktorzy jego wplyw w swoim postepowaniu widza, i czasami, kiedy zauwazaja w jak bzdurny sposob na nich on dziala, probuja z nim walczyc : d |
Więc wskaż. Btw,nie odpisywałam na wszystki argumenty, ponieważ nie mam czasu czytać wszystkich postów. Zwłaszcza, że dużą część z nich to głupoty.
Skoro już tak nie odpowiadam. Oto odpowiedź na Twoje pytanie dotyczące tego, ile razy sąd daje prawa do opieki nad dziećmi ojcom: Nie daje wiele razy, a i tak część ojców i tak się o to specjalnie nie stara. Nie wiem czemu, ale odczytujesz moje posty jako feministyczne. Jak najbardziej nie są. Nie grałabym faceta na tym forum, ani nie przyjaźinła z facetami, jeśli uważałabym wszystkich za szowinistyczne świnie: ) PS. PW |
Cytuj:
1. Cytuj:
2. Odpowiedz mi na ta wypowiedz. Cytuj:
Cytuj:
3. Co "zlego" jest w podnieceniu mezczyzny, patrzacego na kobiete w bieliznie : d? 4. Wytlumacz mi , na jakiej podstawie wnioskujesz Cytuj:
5. No i na koniec - jaki zwiazek przyczynowo-skutkowy maja 2 zacytowane ponizej zdania. Cytuj:
Hew fan, ja ide spac : d |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
W ogóle nie pisałam, że cokolwiek jest złe. Pisałam, że o kretyniźmie. Czego.? Odp. masz w cytacie. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
...
warto by popatrzeć z dwóch stron - dziewczyny która pcha się do łóżka i równie nieodpowiedzialnego faceta czy chłopca który się na to godzi ...
|
Ameryki nie odkryłeś, chłopie
|
Wałkowaliśmy to 10 stron, a tu taki kwiatek ^^
|
Cytuj:
Swoją drogą, "odpowiedzialność" - bardzo przereklamowane słowo. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:39. |