Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Po jakich akcjach odechciewa się grać?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1863)

Fiolka 20-05-2005 18:03

po tym jak padłam za skille <za to, że była najlepsza>
113 lvl royal ubil mnie za skille to nie bylo przyjemne, jak tylko odrobilam skille nie dal mi żyć, naszczeście kilka dni później dostal delete :p

Nenn Iskariota 30-05-2005 15:33

Mam drutka na 19 lvl. Dzisiejszy dzień zapowiadał się świetnie.... szybko expilem, mialem niezly sprzet, gralo sie przyjemnie.... W kilka godzin wyexpilem ten 20 lvl, cieszę się że będę mógł iść na deserta, zebralem drużynke I SZLAG MNIE TRAFIA, obok wolf tower (ten gh) zlurowany GS. No i oczywiście atakuje mnie. Male combo i po mnie. Stracilem d hammera, sporo runek... Ale nic to, boirę się za odrabianie strat. Trochę później wybierałem się na fibule z nowiutkim War Hammerem, a w tunelu jakis 30 elite zaczyna mnie naparzac (a uhy wlasnie sprzedalem). Nawet nie zdążyłem dobiec do miasta. Tym razem wypadły ze mnie p legsy....
Jestem taki wkurzony, ze chyba skasuję tą postac :/ Stracilem sens grania xD

marecky 30-05-2005 22:55

Dzisiaj wyszedłem z Rooka knightem 8 lv i poszedłem sobie troche poskillować i sobie tak chodzilem zabijajac goblinki i inne chamstwo, Gdy nagle wyszedł na mnie jakis goscu 30 lv i 5 hitami mnie zabil. Wkurza mnie to że jakis debil z ogromna przewaga siłowa podejdzie do jakiejs słabiutkiej postaci i zarżnie ją kilkoma ruchami X(

Stasiek01 31-05-2005 08:17

Mnie też wkurzaja takie postacie co maja wyzszy lvl i mysla ze sa kims jak kogos zabija. np zabijam pk pod carlin (moje ulubione zajecie po poludniu :D) zabilem kilka red skulli. podchodzi do mnie 55 elite knight i mowi you are hunted (powiedzial ze mial hacka ten red skull) for killing my friend. albo lalem white skulla zaczal mnie bic potem 42 knight
i mowi zebym go zostawil. odeszlem i poszlem do kibla. goscie mnie przesuneli i sami go walneli kilka razy a ten 42 knight myslal ze to ja i mnie zabil. potem przybieglem i zabilem tego Je***ego white skulla przez ktorego padlem.

Ojczul 31-05-2005 11:15

mi sie odechcialo grac jak haka mialem cale eq w dupe okolo 300k w sumie stracilem ale jakos odrabiam

Adi Pro Knight 31-05-2005 14:08

A ja narazie prawie niegram w tibie... miałem tyle kolegow ,fajnie expilismy i wogule ... teraz zostałem sam :( inni już nie grają :( , niewiem co mam ze sobą zrobić, nikt już nie pujdzie ze mna na hunt,exp,quest. Gra mi sie coraz gorzej, robie przerwe zobacze jak potem, może poznam kogos...

Qbshtall 01-06-2005 13:10

Mi się odechciewa grać jak sobie uświadamiam prawdę o Tibii. Przecież co w tym ciekawego? Tylko potworki się bije i ściga z innymi graczami, żeby mieć najlepszy level...

Mentolixol 01-06-2005 13:57

Lol ja miałem 4 godziny temu sytuacje ide sobie na darashie na roty expic z bowem i otoczyły mnie ze wszystkich stron wzielem z bp szybko shielda i bilem rota z fista (29) hity byly male 0/3 wiec niemialem szans ale woazł 30 lv i zabil all wychdoze wyzej mialem 3 hp i dead rot mnie zabił ;/ i juz niegram w tibie stracilem mój kochany bow z rooka i 3 skille i 1 mlv ;/

Nowohucianin 02-06-2005 21:30

Jun 02 2005, 21:18:52 CET Killed at Level 37 by a dragon

heh... wkurzylem sie ze mi brakowalo 4k expa do 38 lvla a tu lag i dead bp uh 50 brown mushrooms i warrior helmet poszedl sie ..... nie mowiac o 70k expa ....

Gzaruś 02-06-2005 22:02

Dedłem 3 razy jesnego dnia -.- 3mlvl, 2 lvl, 4 fishing. Gram dalej w każdym bądź razie :], ale grać mi sie na pół dnia odechciało :D

ripper 03-06-2005 23:59

Heh, jak czytam większość wypowiedzi chce mi się śmiac - przypominam sobie ''dawne czasy'' kiedy moim pierwszym charem (w sumie nieźle sie trzymał bo jechałem nim do 27 lvla xD) padałem i chodziłem załamany przez kilka dni. Uświadomcie sobie że:
1. Tibia to tylko (i to strasznie głupia jeżeli sie spojrzy na to w kategoriach 'po co w to gram?' i 'co mi to daje?') gra.
2. Nawet jeżeli Tibia jest godna naszej złości to nie przez deady na lvlach mniejszych od 30. Chyba że mamy świetne skille/mlvl (np na 10 lvl 80/80 i nas rookują za to że jesteśmy da best)

Donas 04-06-2005 10:27

Mi się odechciało, gdy ten pan, co napisał posta nade mną (to chyba on, znam tylko jednego rippera :p)(podobno, może to jego kolega) urżnął mnie charem mojego kolegi na party z 50 palem pod pretekstem dragów i test hita...

Druid Baros 04-06-2005 10:53

Mi sie odechcialo grac jak mialem hacka X( stracilem wszystkie rzeczy ale postac nadal mam.Bylem zalamanyale przypomnialem sobie kogos slowa "Tibia to tylko gra..." I juz sie nie przejmuje...

ripper 04-06-2005 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Donas
Mi się odechciało, gdy ten pan, co napisał posta nade mną (to chyba on, znam tylko jednego rippera :p)(podobno, może to jego kolega) urżnął mnie charem mojego kolegi na party z 50 palem pod pretekstem dragów i test hita...

Omg, ale nie płacz ok? Nie ubiłem Cie wtedy, przecież nie gram tym charem... Holi sie wbił na niego i mały dym zrobił xD zjedź ze mnie plx0r, nie jestem taki evul pk xD

malyjanek 05-06-2005 00:06

mnie wqrwia jak trabie 6 godzin na trade ze kupie uhy a nikt nie sprzedaje.........

Archdevil Tarzan 05-06-2005 00:16

Mnie najbardziej wnerwiło to jak zostałem shakowany i dotego haker zrobil mi pieknego red skull i niegram przez miesiac. Bo eq szybko na 30 lvl mozna odrobic ale ja czekam az zniknie red skull. :) Bo wole poczekac nizz po tym miesiacu miec 10 lvl w dupe.

Mariusz Archer 05-06-2005 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Pro Knight
A ja narazie prawie niegram w tibie... miałem tyle kolegow ,fajnie expilismy i wogule ... teraz zostałem sam :( inni już nie grają :( , niewiem co mam ze sobą zrobić, nikt już nie pujdzie ze mna na hunt,exp,quest. Gra mi sie coraz gorzej, robie przerwe zobacze jak potem, może poznam kogos...

Ja tam uważam że najgorsze są hacki i nasze własne głupie błędy... Np. dzisiaj na rooku zszedłem na dół a tam raty, bugi, spidery, poison spidery... i leżał dead human. Udało mi się jakos przedostać w głąb jaskini i po odpowiednim balansie byłem z powrotem na górze na prawie full hp, ale mnie korciło do tego kolesia... Zszedłem zabrałem studded shield (bo miałem tylko wooden :) ) i 81 gp. Była tam lina, ale nie brałem. Stałem na dziurze i z każdej strony bił mnie jakiś potworek. Nie wiem jak, ale nie mogłem ubić zwykłego szczura (nie ma się co śmiać, bo zawsze szedł na ok. 3 hity, a tym razem chyba ze 6 i był red X( ). Bardzo szybko zostałem zabity przez chciwość i mi sie nie chce grać w Tibię. no chyba, że nowym charem... :)

ripper 05-06-2005 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mariusz Archer
Ja tam uważam że najgorsze są hacki i nasze własne głupie błędy... Np. dzisiaj na rooku zszedłem na dół a tam raty, bugi, spidery, poison spidery... i leżał dead human. Udało mi się jakos przedostać w głąb jaskini i po odpowiednim balansie byłem z powrotem na górze na prawie full hp, ale mnie korciło do tego kolesia... Zszedłem zabrałem studded shield (bo miałem tylko wooden :) ) i 81 gp. Była tam lina, ale nie brałem. Stałem na dziurze i z każdej strony bił mnie jakiś potworek. Nie wiem jak, ale nie mogłem ubić zwykłego szczura (nie ma się co śmiać, bo zawsze szedł na ok. 3 hity, a tym razem chyba ze 6 i był red X( ). Bardzo szybko zostałem zabity przez chciwość i mi sie nie chce grać w Tibię. no chyba, że nowym charem... :)

A co Ci da zrobienie nowego chara? :S pomyśl troche :S

Nowohucianin 07-06-2005 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowohucianin
Jun 02 2005, 21:18:52 CET Killed at Level 37 by a dragon

heh... wkurzylem sie ze mi brakowalo 4k expa do 38 lvla a tu lag i dead bp uh 50 brown mushrooms i warrior helmet poszedl sie ..... nie mowiac o 70k expa ....

Jun 07 2005, 18:43:55 CET Killed at Level 37 by a demon skeleton

lol i love it

Artezz 07-06-2005 19:08

to ja miałem podobną sytuacje jak kolega z góry :) czyli:
Jun 04 2005, 15:09:06 CET Killed at Level 36 by a dragon
Byłem na dlach a zarypał mnie drag >.<no ale u mnie poleciał AOL............ only 50 k w plecy grrrrrr......

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:53.