![]() |
po tym jak padłam za skille <za to, że była najlepsza>
113 lvl royal ubil mnie za skille to nie bylo przyjemne, jak tylko odrobilam skille nie dal mi żyć, naszczeście kilka dni później dostal delete :p |
Mam drutka na 19 lvl. Dzisiejszy dzień zapowiadał się świetnie.... szybko expilem, mialem niezly sprzet, gralo sie przyjemnie.... W kilka godzin wyexpilem ten 20 lvl, cieszę się że będę mógł iść na deserta, zebralem drużynke I SZLAG MNIE TRAFIA, obok wolf tower (ten gh) zlurowany GS. No i oczywiście atakuje mnie. Male combo i po mnie. Stracilem d hammera, sporo runek... Ale nic to, boirę się za odrabianie strat. Trochę później wybierałem się na fibule z nowiutkim War Hammerem, a w tunelu jakis 30 elite zaczyna mnie naparzac (a uhy wlasnie sprzedalem). Nawet nie zdążyłem dobiec do miasta. Tym razem wypadły ze mnie p legsy....
Jestem taki wkurzony, ze chyba skasuję tą postac :/ Stracilem sens grania xD |
Dzisiaj wyszedłem z Rooka knightem 8 lv i poszedłem sobie troche poskillować i sobie tak chodzilem zabijajac goblinki i inne chamstwo, Gdy nagle wyszedł na mnie jakis goscu 30 lv i 5 hitami mnie zabil. Wkurza mnie to że jakis debil z ogromna przewaga siłowa podejdzie do jakiejs słabiutkiej postaci i zarżnie ją kilkoma ruchami X(
|
Mnie też wkurzaja takie postacie co maja wyzszy lvl i mysla ze sa kims jak kogos zabija. np zabijam pk pod carlin (moje ulubione zajecie po poludniu :D) zabilem kilka red skulli. podchodzi do mnie 55 elite knight i mowi you are hunted (powiedzial ze mial hacka ten red skull) for killing my friend. albo lalem white skulla zaczal mnie bic potem 42 knight
i mowi zebym go zostawil. odeszlem i poszlem do kibla. goscie mnie przesuneli i sami go walneli kilka razy a ten 42 knight myslal ze to ja i mnie zabil. potem przybieglem i zabilem tego Je***ego white skulla przez ktorego padlem. |
mi sie odechcialo grac jak haka mialem cale eq w dupe okolo 300k w sumie stracilem ale jakos odrabiam
|
A ja narazie prawie niegram w tibie... miałem tyle kolegow ,fajnie expilismy i wogule ... teraz zostałem sam :( inni już nie grają :( , niewiem co mam ze sobą zrobić, nikt już nie pujdzie ze mna na hunt,exp,quest. Gra mi sie coraz gorzej, robie przerwe zobacze jak potem, może poznam kogos...
|
Mi się odechciewa grać jak sobie uświadamiam prawdę o Tibii. Przecież co w tym ciekawego? Tylko potworki się bije i ściga z innymi graczami, żeby mieć najlepszy level...
|
Lol ja miałem 4 godziny temu sytuacje ide sobie na darashie na roty expic z bowem i otoczyły mnie ze wszystkich stron wzielem z bp szybko shielda i bilem rota z fista (29) hity byly male 0/3 wiec niemialem szans ale woazł 30 lv i zabil all wychdoze wyzej mialem 3 hp i dead rot mnie zabił ;/ i juz niegram w tibie stracilem mój kochany bow z rooka i 3 skille i 1 mlv ;/
|
Jun 02 2005, 21:18:52 CET Killed at Level 37 by a dragon
heh... wkurzylem sie ze mi brakowalo 4k expa do 38 lvla a tu lag i dead bp uh 50 brown mushrooms i warrior helmet poszedl sie ..... nie mowiac o 70k expa .... |
Dedłem 3 razy jesnego dnia -.- 3mlvl, 2 lvl, 4 fishing. Gram dalej w każdym bądź razie :], ale grać mi sie na pół dnia odechciało :D
|
Heh, jak czytam większość wypowiedzi chce mi się śmiac - przypominam sobie ''dawne czasy'' kiedy moim pierwszym charem (w sumie nieźle sie trzymał bo jechałem nim do 27 lvla xD) padałem i chodziłem załamany przez kilka dni. Uświadomcie sobie że:
1. Tibia to tylko (i to strasznie głupia jeżeli sie spojrzy na to w kategoriach 'po co w to gram?' i 'co mi to daje?') gra. 2. Nawet jeżeli Tibia jest godna naszej złości to nie przez deady na lvlach mniejszych od 30. Chyba że mamy świetne skille/mlvl (np na 10 lvl 80/80 i nas rookują za to że jesteśmy da best) |
Mi się odechciało, gdy ten pan, co napisał posta nade mną (to chyba on, znam tylko jednego rippera :p)(podobno, może to jego kolega) urżnął mnie charem mojego kolegi na party z 50 palem pod pretekstem dragów i test hita...
|
Mi sie odechcialo grac jak mialem hacka X( stracilem wszystkie rzeczy ale postac nadal mam.Bylem zalamanyale przypomnialem sobie kogos slowa "Tibia to tylko gra..." I juz sie nie przejmuje...
|
Cytuj:
|
mnie wqrwia jak trabie 6 godzin na trade ze kupie uhy a nikt nie sprzedaje.........
|
Mnie najbardziej wnerwiło to jak zostałem shakowany i dotego haker zrobil mi pieknego red skull i niegram przez miesiac. Bo eq szybko na 30 lvl mozna odrobic ale ja czekam az zniknie red skull. :) Bo wole poczekac nizz po tym miesiacu miec 10 lvl w dupe.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
lol i love it |
to ja miałem podobną sytuacje jak kolega z góry :) czyli:
Jun 04 2005, 15:09:06 CET Killed at Level 36 by a dragon Byłem na dlach a zarypał mnie drag >.<no ale u mnie poleciał AOL............ only 50 k w plecy grrrrrr...... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:53. |