![]() |
Osobiscie preferuje Yokohamy, bo na swoim wozku takie mam:P ale pewnie do bmw nie pasen....
|
Nie chce ktos kupic mojego zajebistego chara?XD
|
Cytuj:
|
Witam,
Ma ktoś z Was może kontakt z starym Xertizo, zwanym też Anderzejem lub Oleszkiem ? Plx info na prv, tu, albo GG:6590472 :) pozdro,fin'er |
znow nie natemat napisze ale to dla mnei bardzo ważne :D Zamienie 120 ek + (obsidia) i 70 pallka na harmonii z 500k w eq (np.Softy,2 x rh itp.) co do ek to nei ma poi a Vylk chce bloknoc i bedzie niedlugo to robil wiec za 100k mozna poi zrobic interesuje mnie tylko ms lub ed 100+ msg 12104039 gg
ps: Pogromoca wyslij żone do teściowej albo do rodziny gdzies daleko zeby przynajmniej jechała 5h w jedna strone :D pzdr |
Cytuj:
|
Cytuj:
W sprawie kupna pacca od niego proszę się kontaktować na GG: 11170228 100% zaufana osoba. |
Cytuj:
Pozdr, |
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2272558
Dalej rozkręcajmy ten temat. To przecież MY dzielni i wspaniali Obsidianczycy! Za wolną Obsidię żeby nie było pa i pk. Nie będę płacił NG za nic!!! Tak na prawdę to nie jestem taki dziwny po prostu nie miałem co robić. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a przydałby mi sie teraz x( |
|
Dobre!! :D
Szkoda że siebie nie nagrałam jak mi ostatnio prąd wyłączyli w trakcie bicia dl'a :P, chyba panowie z elektrowni nie byliby zachwyceni słysząc co mówiłam na ich temat :D |
Cytuj:
|
HAAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurrrrrrrrrrrrrwa, wypisz wymaluj arczinek Xd |
Kto to kurwa jest Shibor?:D Kurwa koles ma jazde niezla xDDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co się tak dziwicie? 3/4 Nebulii jest na podobnym poziomie rozwoju. CHEJ CHEJ RODACY CHEJ
|
Maccare?:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. |