![]() |
Cytuj:
|
Mikes na prezydenta ;D
|
Cytuj:
Down: Kolejny ogarnięty. ;/ |
Ja by uciekał do starego w angli:D
|
@up
I słuchał potem jak to przyjaciele gineli bo nie mieli takiej możliwości ucieczki jak ty. |
Lol też mi ucieczka. Od wojny atomowej nie uciekniecie. A 3 wojna światowa będzie na 100% atomowa.
|
@up O ile nie jądrowa. 15 latek za karabin?:D
|
Cytuj:
po 1- sprawnie działający wywiad obu stron nie dopuściłby do tego (wywiad to 50 % wojny) po 2- jako pierwsze na cel z rakiet balistycznych poszły by cele telekomunikacyjne- satelity, etc. Jednym słowem w dziedzinie telekomunikacji Ziemia wróci do XVIII wieku. W ten sposób dowództwo nie miało by możliwości podjąć decyzji o ataku jądrowym. po 3- nawet gdyby już miało dojść do ataku, w dzisiejszych czasach atom to przeżytek, wystarczy spojrzeć na dzisiejszą technologię wojenną- niewykrywalne lasery o ogromnej sile, wyrzutnie plazmowe, a jeszcze jestem pewien, że rządy mają kilka technologii, o których istnieniu zwykły śmiertelnik nie ma pojęcia. A już dla uparciuchów co sądzą, że dojdzie do ataku jądrowego i nie wiedzących gdzie się schować, najlepszym wyjściem jest ... lodówka. Ma go każdy w domu, a ołów w ściankach lodówki będzie nas dzielnie bronił ; ). |
E tam lodówka... Ja sobie zasłonie oczy i nikt ani nic mnie nie znajdzie.
|
no i praktycznie mamy zimna wojne
|
gdzie Ty tą wojne widzisz?
|
@Neopostman
Właściwie, to wystarczyłaby jedna, podłożona w dobrym miejscu Bomba E* a druga strony zwycięża. PS. "...lodówka. Ma go każdy w domu..." Lodówka Neosia to faa-cet, lodówka Neosia to faa-cet ;[]. *Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi. |
@Nari
"Nie chodzi tu o zachowania prorosyjskie, ale po prostu o zew tej odpowiedzialności. Kaczyński jako głowa państwa nie może się wypowiadać tak chociażby w MOIM imieniu. A robi to." Nie wyobrażam sobie spotkania ludności Polskiej z ludnością Gruzińską bądź też Rosyjską. Wtedy, ewentualnie, każdy krzyknął by swoje zdanie. Niestety w dzisiejszym stanie politycznym jest to niemożliwe. Albo też stety, bo dzięki temu możliwe jest zrobienie czegokolwiek. Gdyby ten absurd stał się faktem, rozmowy polityczne przebiegałyby w z góry ustalonym schemacie - 50% drze się "tak" a reszta "nie". Tak samo myślę, że nie każdy Rosjanin jest zadowolony z postanowień swojego imperatora - Miediedewa (i co ma zrobić?). A do tego - ciężko jest chyba w jednej wypowiedzi wyrazić indywidualne zdanie każdej jednostki 38 milionowego państwa ;] |
A ja wam powiem jedno... Niektórzy mają racje
Cytuj:
1. Kaczyński dobrze robi że sie stawia, Rosja, chcecie życ pod ciągła " Władzą Rosji " ??? Jeżeli nie będzie im sie nikt stawiał, to z czasem przyjdą jeszcze gorsze rzeczy... Rosja bedzie myślała że jest " Panem " i będzie próbowała podpożądkować sobie inne kraje.... |
Cytuj:
PS.http://bartek9011.blox.pl/html/1310721,21.html?102284 poczytajcie |
Cytuj:
Cytuj:
Po 2. Rosja jest w tej chwili mniej lewackim krajem niz Polska (nizsze podatki, wiecej swobod). |
Cytuj:
3. Tu masz racje. Atom to przeżytek. Teraz masz bomby termojądrowe czy wodorowe co robią sieke aż miło. http://www.youtube.com/watch?v=K1blR...eature=related Dla zainteresowanych. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[quote=spider-bialystok;2231194]O tak, Rosja, mocarstwo atomowe i militarne, na pewno przejmie sie grozbami ze strony Polski czy Litwy.[quote]
Nie wiem czy wiesz ale czasy rosji jako mocarstwa militarnego mineły, atomowy oczzywiscie sa ale wdzisiejszych czasach wojna atomowa jest w sferze bajek. Zdajesz sobie sprawe , ze taka pojedyncza Francja czy Wielka Brytania mogła by prowadzic rowna wojne z rosja ? Nie wspominajac juz o calej Uni i Nato. Prawda , ze rosja posiada najwieksza armie na swiecie (zreszta jak zawsze), ale w dzisiejszych czasach nei liczy sie ilosc ale jakosc. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13. |