![]() |
Vilum szkoda nerwow oni tu chuja moga , a to dopiero poczatek :DD z reszta sam wiesz jak to bedzie to moj ostatni post tu NARAZ PIZDy ZAJEBANE SLEPE EMOKI ETC CHUJ WAM W DUPSKA I TIBII PL TEZ :DDDDDDD
REPORTUJCIE KURWY |
Boltera taktyka na wygranie war to wyzywanie nas od nolifow jak przegrywaja XDD
Szkoda ze dzis was nie moglem zmasakrowac :<< |
@oko Saurona
Ok, gangsta, trzymam za słowo. |
Cytuj:
|
^ Funi jak huj
Zamiast wysilac sie na forum pozbieraj ludzi na opena bo nuuuuuuuudy ;-) |
wysilam sie jak chuj jadac twoich siomkuff [/sarkazm]. lol mowilem juz ze nie walczymy openow bo sie boimy juz chyba z 50 razy ok? =) a jak ci sie nudzi to moze bys przewietrzyl dupsko zamiast plakac na forum, ze nic sie fy tibi nie dzieje okej
|
No wlasnie przez to opuscilem 7 fragow dzisiaj :-/
A ciemnosci sie tez boisz ? |
To mialo byc smieszne, tak?
edit: nie to, ze na dworze byles... chociaz ;-D |
No ja sie boje ciemnosci i dlatego mam tibie wlaczona nie?
edit : pewnie zaraz bedzie EE E E E E TO BYLO DO ALBERTA ANNIE DO CIEBIE bla bla bla no ale ja wyrazilem poprostu swoja opinie co do mojego strachu przed ciemnoscia |
Cytuj:
Fajnie, Van Cut i lvl mial i w ogole zabijaka zajebisty był, dużo osiągnła, bez kitu oO |
Ja sie boje PK i Alana i co ?
|
Martinesz o/ Włodawa o/ Ogarniacz B)
|
Cytuj:
Obudziłeś się bo: 1 stamina nie pozwala. 2 jesteś zbyt wielką ciotą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ja sie boje lekcji rosyjskiego i cheetosa haha
s t o j a k k o c h a m c i e = * |
Cytuj:
|
Cytuj:
Imię: niedługo zobaczysz (= Chyba jednak nie zobacze =( Az zal mi was ze musicie myslec nad kolejnymi pojazdami no ale jak sie ma caly dzien wolny i nie ma co robic na vencie to sie ma vene na nowe teksty nie ? :-))))))))) |
A Czemu My ? Moze Wy E?
|
Cytuj:
EDIT:CHYBA NIE KAPALES SIE BO JAK NAPISALEM TEGO POSTA ODRAZU ZMIENILES STATUSSXDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34. |