![]() |
A mi się znudziło po trzecim odcinku :<
|
Cytuj:
|
@up
No właśnie, więc? Nie powinna wygrać moim zdaniem. No chyba, że zaśpiewa to: http://pl.youtube.com/watch?v=LGfBwq...eature=related - wtedy wyśle na nią 3 smsy xD |
Cytuj:
A co do litości... imo ta dziewczyna nie wygra, jasne, pewnie ktoś się tam wzruszy, że mimo swojego kalectwo stara się itp i wyśle tego sms-a, ale jednak przy takiej konkurencji (mam namyśli inne śpiewające dziewczyny) nie zmieni to wiele. Tak przynajmniej uważam, za kilka tygodni zobaczymy ;p |
Ktoś napisał, że dziewczyna która bawi się z psem w taniec nie ma talentu. To weź jeden z drugim naucz psa takiego czegoś;). Gdyby odemnie zależało kto ma przejść do następnego etapu to wybrałbym SSnejka i Kamila/czy karola. Chociaż te skrzypaczki z 4te ładnie grały i co tu dużo mówić były ładne;). Ale to chyba troszkę za mało.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
O ile mówimy o tych czterech laskach, co na smyczkowych grały. |
Jak dla mnie ten program jest "dziwny"
Wszystko niby fajnie, ale jak można oceniać śpiew z akrobatyką czy też człowiekiem gumą wszystko dla kasy a nie dla "talentu :confused: |
IMO mietek ma racje bo jak porownac spiewanie do akrobatyki? taniec do beatbox'u?
|
Zresztą co taki Wojewódzki czy Foremniak wiedzą o tańcu czy śpiewie? Tyle co ja, czyli nic xd
|
kuba cos wie- jest dziennikarzem radiowym, perkusista itp itd, a foremniak chyba z dupy wyjeli, ona sie tam w ogle nie nadaje na ale cco z tego....
|
Cytuj:
|
dobry ten z kulkami ;ddd
|
ta ale tez mu pojechali ja myslałem ze tancerze znów będę sie gimnastykować a tu... a z psem nie ciekawa jakas Oo dla mnie
|
troche z psem przynudzało, to co ostatnio...
|
O! to było dobre.
|
dla mnie beznadzieja, końcowy "trik" to po prostu żenada, wział tylko 11 kulek w dwie ręce...
@treserka psa: fajne, ale nie pokazała NIC nowego, każdy element to była powtórka z eliminacji, a chyba nie na tym polega półfinał @down: i co nas to obchodzi? jest już nawet osobny temat o tym pajacu |
taaaak, ta z psem fajne triki robi, ale nic nowego.
|
Zawiodłem się na moim wcześniejszym ulubieńcu, facecie od kulek, za to rozwalili mnie stepperzy ; d Nasty Ladies to imho zero, to samo można na przeciętnym wiejskim jarmarku zobaczyć (no, może nie aż tak, ale milion ludzi umie śpiewać i udawać, że tańczą) a dziewczyna z psem chyba za dużo pokazała w eliminacjach.
No i za All Sounds Allowed kciuki trzymam. Smsów słać nie będę. Generalnie - prognozuję, że będę chciał, żeby przeszli ASA, facet z "włochatą naroślą" i stepperzy. Nie wiem, kogo z nich bym skreślił : p @down: nie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |