![]() |
Chciałbym:
1.Żeby usuneli soule 2.Coś nowego dla Facc(potwory,miasto etc.) 3.Nowe manasy,bądź zwiększyć "siłe" już istniejących.Ktoś tam kiedyś płakał,ze taki 400 EK leczy sie tak samo jak 130 EK.A co ma powiedzieć taki ~350 mag?ma ~10k many,a najlepszy potion dodaje mu ~200+ -.- 4.Siłe czarów przywrócić do wcześniejszego stanu(zależy od lvl,jak to było na Tibii 7.x). |
Cytuj:
|
To żeby Klient robił kawę, test IQ, całkowicie płatna grę (jakoś L2/WoW i masa innych gier potrafi przeżyć) skończy się "puacz" FACC.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fajnie to na głównej stronie forum przeczytałem - "Co byś chciał w next update - Cytrynowy Sorbet"
|
a ja chciałbym kolorowe kredki :(
|
Obowiązkowy test iq przed możliwością założenia postaci, ew podstawowy test języka angielskiego.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Idz i to zarób. Tylko idioci kupują pacca za rl kase. gl
|
Cytuj:
Cytuj:
K, koniec. |
Nie zrozumiałeś... Nie powiedziałem że jest to dla mnie mało... Jednak mówię ,że jeżeli chodzi o gry to jest to suma śmieszna .Gościu narzeka na zjebaną grę na darmowym koncie to mówię żeby sobie kupił... Pozatym nie powiedziałem że sam bym sobie kupił. Nie gram w to gówno więc po co mam kupować?
|
Pacc w tibi za rl kase , smiech na sali . Za 100 zl (bo tyle obecnie chodzi pacc) masz ok . 2.5 miesiaca globala w wowie , a te gry nie maja porownania po za tym tibia to gra bez perspektyw poki Cipsoft nia bedzie wladal , ostatni update medusy , taski ( ktore sa dla mnie smieszne bo zrobic npc ktory ci tylko mowi zabij 5000 minotaurow i teleporcik w thais czy innym gownie to nie tak duzo roboty ) , firanki ,black skulle i woorned soft bootsy . WOW trzeba grac panowie mozesz firaneczki w domu miec ! Porownajcie sobie ile w wowie zrobili , kontynent z tysiacami potworow + miastami + nowa profesja + questy i to wszystko w grafice 3d . Ile to roboty to nie mam pytan . A zauwazcie ze granie w wowa nie jest wcale drozsze niz w tibie . Gdyby cipsoft nie probowal sie desperacko ratowac robiac wszystko zeby gra sie podobala tylko nowym gracza ( bo jak dla mnie zapomnieli juz o starych ogarnietych graczach) , a sprobowal dorobic cos naprawde fajnego w pvp tudziez pare nowych fajnych trudnych questow a nie "expowisk" dla h lvli na koncu z skrzynka to jeszcze by bylo o co walczyc .
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Gry jednorazowego zakupu i to z multi (nowości) kosztują od 90 - 120zł. Bardziej opłaca się kupić taką gierę, czy nawet 2 trochę starsze, lecz dobre tytuły niż pacc w Tibii. |
Cytuj:
2.No to co ze musisz placic to w tibi na facc jedziesz od zawsze ? Piateczka. 3.Nigdy nie gralem w tibi na globalu na facc . |
Cytuj:
Nawet jeśli bym grał cały czas i osiągnął 120 czy któryśtam poziom, to źle? Cytuj:
Rechot. Cytuj:
|
Ja uważam że tibia to rzecz żałosna i nie warto marnować na nią ani pieniędzy ani czasu. Naprawdę żałuję że kiedyś zacząłem w nią grać. Zmarnowałem na nią ponad 2 lata. Chociaż poznałem dzieki niej jedną fajną rzecz : to forum ;)
|
Raz pacc kupilem za rl kase reszta za tibijska .
A ten twoj wielki luksus jakim jest nie placenie za gre jak ci sie skonczy pacc to moze sie w wowie na gg przelozyc . |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19. |