![]() |
Tibia nigdy nie bd WoWem a WoW tibią, ludzie o co wy sie kłócicie ^^ To są dwie inne gry, a to że dodają takie elementy do tibi jak w innych MMORPG to chyba dobrze..
Nawiasem mówiąc mogliby zrobić dla sorca jakieś runki jak np. Death Missle xD |
odp
@up
jak bys czytal all posty bys nierobil spama ... a death missle to masz sd ... |
Pfff nie potrafia wymyslic cos nowego, ciekawego i innego. . .
. . . wiec sciagneli rozwiazania z World of Warcraft. . .! ! ! -Tibia od kilku lat robi sie coraz bardziej zalosna! |
Cytuj:
Lepiej pomyśleć nad czymś praktyczniejszym. |
odp
@up
np zmiana gry? xD albo niech cipy naprawia błedy co jest raczej mało prawdopodobne ;] ale liczy sie zabawa ;p |
Cytuj:
Ja tez juz dawno doszedlem do wniosku, ze jedynym wyjsciem jest zmiana gry. Obecnie wchodze na tibie tylko poafczyc i pogadac z kumplami, b. rzadko ide na jakis hant. |
Jest nowy nius o supported funsite'ach, jeśli ktoś chce przeczytać po polsku zapraszam do ukrytego tekstu.
Ukryty tekst:
|
odp
Askaral chcesz ploedow masz np: zrobienie z pallka postac najmniej wymagajaca a z najwiekszym dmg i wychodzaca przy tym na + czasem wiekszym niz najt 2 rzecz udupienie juz wogle sorka kiedys druida trudno bylo znalesc tera ich jest w piz.... dalej ci wymieniac? boty gdzie nie pujdziesz zajete przez bota expowisko (grałeśw silkroad to się spodziewaj podobnej sytułacji). Nie chodzi mi o błedy typu moge sobie golda kopiowac ...
|
Każdy dostał kupe nowych czarów a sorc nie cheche fajnie _/
Cipsoft śmierdzi :) |
zal
22:47 Zlon Dala [77]: pl!?
22:47 Nigo Neon [24]: No!!! 22:48 Zlon Dala [77]: Ja też ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niedługo to to nie będzie tipja. Oni chyba myślą, że ludzie rzucą WoW-a dla tego ich "MMORPG".
ROTFL! Ehh, myślałem, że już gorzej być nie może a jednak.... Dobrze, że w to nie gram, bo bym chyba oszalał. Powinni zmniejszyć ilość noobów, bo to jest katastrofa, a nie jakieś updejty co to tylko zwiększają ich ilość. Rzal i bul, Bambi |
W sumie trochę mało tych czarów. Poza tym zapowiada się fajny update ;]:baby:
|
Sorkowie dostali najmniej, ponieważ prawie żadne dziecko tą profesją nie gra. Zauważyliście, że osoby w wieku 12~14 lat, grają praktycznie tylko Knightami?
Tibia, jako że jest grą dla dzieci, więc musi zostać dostosowana do większości z nich. Rycerz, jest postacią, przy której nie trzeba wysilać swojego mózgu, przez co bezmózgie 12 latki, wybierają właśnie tę profesję i kupują Premium Account, tym samym napełniając grubą forsą, kieszenie pazernych Niemiaszków (bez obrazy dla Niemców). |
Cytuj:
Taa ja to zauważyłem 80% Polaków na antice to Knighci i dlatego szwedzi maja polakow za noobow ;/ |
Bardzo dobra opcja update, mogli dawno już tak zrobić :p
|
Dużo osób gra knightami także z powodu, iż nie mają pacc, lub mają ale nie kupią następnego. A granie sorcem na facc... No cóż
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:23. |