![]() |
|
A ten Hurek nowy dla knighta to szybki jakiś ? Lepszy od gran hura :D?? i przez ile działa
|
@up
W/g mnie ten czar się nie przyda @topic dawac ssy bo coś zwolniliście tempa |
Cytuj:
i po co to mówisz? xd tak by noobki itemow na skupywali i byśmy sie chociaż tego pozbyli xd |
Winter Ts 2oo8
Witam,
Mam pare pytań do graczy którzy grają na TS albo mają jakieś potwierdzone info no więc brzmią one tak: 1) Odkryto już skrót do POI? 2) Od jakiego lvl jest quest na Yalahar outfit? dużo potworów do zabicia? max mele jakie zadają? 3) Jaki jest duży ten nowy teren cały dla PACC? porównując go to...? 4) Odkryto jakieś nowe bossy? 5) Jakie zadaje obrażenie nowa runka używana przez paladynów? +/- 6) Ile ma misji quest na nowy out? czy potrzeba jakieś itemy do niego? 7) Odkryto już jak zdobyć addony do niego? jak? i czy coś potrzebne? Na pewno nie tylko ja chce znać te odpowiedzi na poszczególne pytanie ale także inni gracze też... Może ktoś coś wie... czekam... :) |
^up
Zdjęcia z Test Servera (Grudzień 2008) |
To moze ktos dac s/s'a z prawdziwymi cenami itemow u Rashida?
|
#Up KUWRA PATRZ NA WSZYSTKIE STRONY A NIE NA 1 I OSTATNIA
Sry ale ponioslo mnie juz -.- |
To się chłopcy rozbrykali:
20:07 Kura Dominator [117]: BUY ALL: Glacier Kilt (2k), Glacier Robe (3k), Ring Of The Sky (7k), Gold Ring (3k), Chaos Mace (6k), Lighting Legs (6k), LightingRobe (6k), Terra Legs (6k),Terra Mantle (6k) !!!! Odnośnie "Charge": Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Dziwnie zrobili z tym czarem utama hora (protector) że aż daje 100 defa :baby:
Dobra ale macie ssa http://img114.imageshack.us/img114/4...oresga7oz9.jpg http://img114.imageshack.us/img114/f...pg/1/w1024.png |
ale tylko na pare sec :d
|
Cytuj:
|
Gabi nup :P ;*
Mnie się update podoba, tylko te mpa, g-legs i dh których nie będą mogły nosić profesje magicznie z dupy troche, resztą w porządku, ale wszystko się okaże kiedy to zwykli ludzie zaczną grać |
Ceny power boltów oraz assassinek się nie zmieniły ??? Ponieważ słyszalem ze
100assassinek-40k 100 power bolt 170gp czy jakos tak ?? czekam na odpowiedz |
fail
k legi dla knight i pall only no comment ale dajcie info o o tym outficie |
no wlasnie.. czekamy na info o outficie
|
Aaaaaa testowal ktos tego super buffa dla ed? :<
|
ludzie co z tymi assasin star,ami ??
|
Jesszcze tylko brakuje zeby dodali dla najtow spodenki co dadaja do skila...
|
kolega mowil mi ze drut dostal jakis czar czy cos ze rzuca paraliz jakis i nie da sie go zdjac zadnym czarem leczacym ? czy to prawda?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |